Nouse Suomi

Miten Saada Eniten Irti Kotikoulu Toimia

Joka vuosi on kasvava joukko perheitä, jotka ovat valitsevat homeschool lapsilleen. On ollut monia uuden opetussuunnitelman käyttöön, jotta tämä helpompaa perheille. Oppiminen muutamia vinkkejä voisi todella auttaa sinua tekemään siirtyminen perheen kanssa helpompaa. Lue oppia muutamia parhaita vinkkejä kotikoulu.

Istua alas kuin perhe joka sunnuntai ja keskustella tulevan viikon. Tämän avulla jokainen tietää, mitä heiltä odotetaan viikon aikana ja kuinka jokainen voi auttaa tekemään viikolla enemmän onnistunut. Suunnittelu on myös antaa kaikille mahdollisuus osallistua retkiä ja projekteja.

Puhua muiden kotikoulu perheille ja suunnitella retkiä yhdessä. Tämän avulla lapsesi seurustella, kun oppimista. Päälle, että, voit saada alennuksen ja säästää rahaa joka paikassa, että käyt.

Oppiminen ei rajoitu lapsesi – sinun täytyy myös oppia niin paljon kuin voit noin aiheita mitä opettaa, miten opettaa tehokkaammin ja miten ajaa tehokas kotiopetusta. Voit löytää lukuisia tietoja verkossa blogeja, sivustoja ja kautta videoita ja podcasteja. Etsi alan asiantuntijat ja seurata, mitä he jakavat. Poimia kirjoja ja pitää heidät kuin viitteet. Mitä enemmän tiedät, sitä enemmän lapsesi oppii.

Ymmärtää, mitä paikallisen koulun johtokunnan tarjoaa varoja kotikoulu. Usein tulet huomaamaan, että koulun hallitus korvaa koulutuksen tarvikkeita ja retkiä. Tee tutkimusta ja ymmärtää, mitä on odotettavissa teidän niin pitkälle kuin kuitit, maksut ja missä määrin korvausta.

Tee se kohta olla vuorovaikutuksessa muiden kotikoulu vanhemmat. On tuhansia ihmisiä eri puolilla yhdysvaltoja, jotka valitsevat homeschool. Mahdollisuudet ovat sinun löytää ihmisryhmiä, jotka jakavat tavoitteet ja filosofiat. Kotikoulu yhteisöt ovat hyviä tapoja saada tietoa ja tukea, joka voi todella auttaa sinua, jos olet uusi sitä.

Tavoitteena kotikoulu on juurruttaa tietoa lapsesi tai teini-ikäinen, mutta sen pitäisi myös voida tarkastella kuin jotain muuta. Sinulla on harvinainen tilaisuus käyttää oppimista keinona liimaus ja vuorovaikutuksessa toistensa kanssa tavalla, useimmat vanhemmat eivät koskaan saa. Korosta opiskelijan saavutukset “?luokkahuone’, aivan kuin niille ansainnut perinteinen oppimisympäristö.

Varmista, että lapsesi saa asianmukaista liikunta ja voi polttaa pois paljon ylimääräistä energiaa ne tallentaa jopa. Tämä myös estää lapsesi saamasta liian tylsää ja levoton koko päivän. Tauot ovat yhtä tärkeitä lapsen oppimisen ja kehityksen oppitunnit ovat.

Varmista, että olet ovat sosialisointi lapsen kotikoulu-ohjelma. Tämä voi vaatia hieman luovaa ajattelua. Yhdistää voimansa muiden kotikoulu perheille, suunnitella retkiä ja voit päästä ryhmä hinnat ja anna lapsesi seurustella muiden lasten kanssa. Löytää urheilu ryhmä liittyä. Voit myös käyttää virallistettiin järjestöjen, kuten Partiolaiset tai Tytöt Partiolaiset, tarjota ainutlaatuinen sosiaalistumisen mahdollisuuksia.

Yksi niistä asioista, joka pitää vanhempansa takaisin kotikoulu on myytti, että näin tulee lopulta maksaa enemmän kuin yksityisen koulun opetusta. Vaikka jotkut oppimateriaalit siellä ovat, itse asiassa, kallista, on olemassa vain niin monia kohtuuhintaisia, tehokkaita resursseja. Internet on arvokas clearinghouse for työkirjoja, tuntisuunnitelmia ja alennuksia tekstejä, jotka sopivat lähes mihin tahansa tarpeeseen ja opetussuunnitelma. Tässä tapauksessa, ainakin, rahaa ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä.

Jos lapsi on visuaalinen oppija, on olemassa monia hyödyllisiä työkaluja, joita voit käyttää auttaa heitä oppimaan. Sisällyttää flash-kortteja, työkirjoja, kaavioita ja vastaavat pelit osaksi opetusta. Tämä auttaa heitä oppimaan parhaiten ja säilyttää lisätietoja. Kotikoulu voit käyttää erilaisia työkaluja, joiden avulla lapsesi oppia paras.

Voit opettaa lapsia kotona. Se on vähemmän monimutkaista kuin olet ehkä ajatellut. Laita mitä olet oppinut tämän artikkelin hyvään käyttöön ja alkaa opettaa lapsesi tänään. Tunnet saavuttanut ja ylpeä, kun lapset loppuun kunkin luokan, luokan ja koulun kokonaan.