Objektiivit Käytetyt

Home Kiinnitykset 101: Mitä Sinun Tarvitsee Tietää,

Kun se tulee ostaa kotiin, on monia tekijöitä, sinun täytyy harkita. Yksi tärkeimmistä on saavuttaa kotiin kiinnitys. Voidakseen tehdä tämän oikein, sinun täytyy olla hyvä tietopohja jo, joten jatka käsittelyssä tämä artikkeli oppia kaikki voit.

Säästää tarpeeksi rahaa tehdä käsiraha. Lainanantajat voivat hyväksyä niin vähän kuin 3.5% alas, mutta yritä tehdä suurempia käsiraha. Jos laitat alas 20% oman koko asuntolaina, sinun ei tarvitse maksaa yksityisen kiinnitys vakuutus ja maksut ovat alhaisemmat. Tarvitset myös rahaa maksaa päätöskurssi kustannukset, sovellus palkkiot ja muut kulut.

Ennen saada asuntolaina, tutkimus teidän luotto historia. Hyvä luotto on mitä voi auttaa sinua saada asuntolaina. Jäljennökset luotto-historia ja tulokset kolmen suuren luotto-raportointi toimistosihteeri. Tutkimuksen raportit huolellisesti varmistaa, että mitään ongelmia tai virheitä on ratkaistava ennen kuin haet. Monet luotonantajat tarvitsemme vähintään pisteet 680, joka täyttää Freddie Mac ja Fannie Mae suuntaviivat. Useimmat lainanantajat haluavat välttää pisteet, jotka ovat pienempiä kuin 620.

Varo pankit tarjoavat “ei kustannuksia” asuntolaina. On todella ole sellaista asiaa kuin “ei maksa”. Päätöskurssi kustannukset “ei kustannuksia” kiinnitykset on rullattu osaksi asuntolaina sen sijaan, että asianmukaisesti etukäteen. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee maksaa korkoa päätöskurssi kustannukset.

Tietää luotto-pisteet ja pitää inhottava asuntolaina lainanantajat loitolla. Jotkut häikäilemättömät lainanantajat valehdella sinulle luotto-pisteet, väittäen, että se on pienempi kuin se todellisuudessa on. He käyttävät tätä valhetta perustella veloita korkeampi korko kiinnitys. Tietäen luotto-pisteet on suojaa petoksia.

Tietää summa, jonka olet maksamaan päätöskurssi kustannukset, ja muista eritellä. Onko sinulla maksaa päätöskurssi kustannukset edessä, tai kustannukset ovat lisätty teidän laina, sinun täytyy tietää, kuinka paljon olet maksamalla. Joskus voit neuvotella myyjän kanssa jakaa joitakin päätöskurssi kustannukset.

Yritä mennä lyhyt-aikavälin laina. Koska korot ovat olleet noin pohjanoteeraus viime aikoina lyhyen aikavälin lainat taipumus olla enemmän kohtuuhintaisia monille lainanottajille. Kuka tahansa, jolla on 30-vuoden asuntolaina, joka on 6% korko tai suurempi voisi mahdollisesti jälleenrahoittaa 15-vuoden ja 20-vuoden laina mutta silti pitää niiden kuukausittain maksut lähellä noin, mitä he ovat jo maksaa. Tämä on varteenotettava vaihtoehto, vaikka sinulla on hieman korkeampi kuukausimaksut. Se voi auttaa sinua maksaa pois kiinnitys nopeammin.

Lähestymistapa säädettävä korko kiinnitykset varoen. Saatat saada alhainen korko kuuden ensimmäisen kuukauden tai niin, mutta korko voi nopeasti lisätä nykyiseen markkinahintaan. Jos markkinakorko nousee, korko voi mennä jopa niin hyvin. Vain pitää tämä mielessä, kun olet harkitsee sitä vaihtoehtoa.

Jos olet ajatellut päätyä vaihtaa työpaikkaa, yritä odota, kunnes sen jälkeen, kun lainan hyväksymisestä prosessi on ohi. Tämä johtuu siitä, että takaaja täytyy mennä läpi työllisyyden todentaminen prosessi uudestaan. He myös vaativat sinua antamaan palkka tiedot, joka tarkoittaa sitä, että sinun olisi pitänyt laittaa lainan pois vasta sen jälkeen, kun olet maksanut pari kertaa.

Kun hinnat ovat lähellä pohja, sinun pitäisi harkita ostaa kotiin. Jos et usko, että voit saada asuntolaina, sinun pitäisi ainakin yrittää. Oma koti on yksi parhaista sijoituksista voit tehdä. Lopeta heittää pois rahaa vuokraa ja yrittää saada asuntolaina ja oma koti.

Älä käytä kiinteistövälittäjät tai asuntolaina lainanantajat, jotka kannustavat sinua valehtelemaan oman kodin asuntolaina sovellus. Se on laitonta makaamaan tämän hakemuksen, ja se on oikeudellinen asiakirja. Vääristelyä teidän tulot tai muut tiedot on peruste syytteeseen. Työskentely ihmisten kanssa, jotka rohkaisevat sinua tekemään rikokseen ei ole hyvä idea.

Kun haet asuntolainaa, kysy lainanantaja kopion vilpittömässä mielessä arvio. Tämä sisältää tärkeää tietoa kustannuksista, jotka liittyvät oman asuntolainan. Tiedot sisältävät arvioitu kustannus arvioinnit, palkkiot ja tutkimukset sekä mahdolliset kohdat, jotka sisältyvät lainasopimuksen.

Nyt, että tiedät niin paljon kodin kiinnitykset, sinun pitäisi olla mitään ongelmaa saavuttaa tulevaisuudessa. Näin varmistetaan, että sinulla on varaa kotiin tarvitset, plus se auttaa sinua säästämään rahaa. Kun olet muuttanut, olet ll olla niin tyytyväinen, että otit aikaa lukea tämä artikkeli.