Onko Peniksen Koolla Väliä

Asioita, Jotka Sinun Täytyy Tietää Astman

On olemassa muutamia asioita elämässä, jotka ovat yhtä kauhistuttavia kuin ei pysty hengittää aikana astmakohtauksen. Oppiminen seuraavat vinkit auttavat sinua vähentämään esiintymien lukumäärän hyökkäyksiä, jotka sinun tai rakastettusi kärsii. Lue läpi jokainen vinkki ja neuvo huolellisesti.

Sinun pitäisi jäädä kotiin niin paljon kuin mahdollista, kun se on kostea ulkopuolella, tai kun on paljon siitepölyä ilmassa. Kosteus-ja siitepöly tekee se vaikea hengittää. Jos sinun täytyy mennä ulos, voit käyttää maskia nenän ja suun.

Mennä lääkäriin ja kertoa heille vaikeuksia hengittää. Monet lääkkeet olemassa. Älä ota jotain, joka ei lääkärin määräämät, ja älä väärin over the counter medicine. Jos lääke ei ole tehokas, mene lääkäriin uudestaan ja kysyä, jos voit kokeilla jotain muuta.

Hyvä vinkki, jotka voivat auttaa sinua saada otetta teidän astma on tuoda oma tyyny kun matkustaa minnekään. Et koskaan tiedä, kuinka paljon pölyä on menossa olla, kun olet oleskelevat eri paikoissa. Tuo oma puhdas tyyny vähentää riskiä hengittämästä pölyä.

Beeta-2-antagonisteja, jotka voivat olla hengitettynä ovat pitkän aikavälin astman ohjaus lääkkeitä, jotka voidaan ottaa päivittäin. Ne voivat myös olla riskejä tietyt ihmiset sekä. Kun käytät näitä lääkkeitä, se on nyt suositeltavaa niitä käytetään yhdessä kortikosteroidien, joka voidaan hengittää.

Se on viisas kaikille astma potilaat ostaa huippu virtausmittarit heidän kotiin. Nämä koneet avulla voit tarkistaa keuhkojen toimintaa niin, että tiedät, jos olet vaarassa ottaa astmakohtauksen. Nämä koneet ovat edullisia ja tietyt vakuutukset maksavat itse asiassa ne.

Jos sinulla on astma, tietää laukaisee. Mikä on se, joka aiheuttaa astmakohtauksen tulla? Monia yhteisiä aiheuttajia ovat allergiat ja ärsyttävät. Joillekin se on liikunta tai äärimmäisissä lämpötiloissa. Emotionaalinen tai ahdistuneisuus kysymyksiä voi myös aiheuttaa astmaa tyyppi hyökkäyksiä. Tietäen mitä aiheuttaa teidän hyökkäys voi myös olla mikä auttaa sinua löytää oikea hoito.

Aina saat vuotuinen flunssa ammuttu! Vaikka et eivät yleensä ole alttiita vilustuminen ja flunssa kausina heille, kun sinulla on astma, se on aina parasta suojautua niin paljon kuin mahdollista kehittää sinus infektioita tai hengityselinten kysymyksiä – jotka molemmat ovat joskus aiheuttama flunssa.

Usko tai älä, tekee hengitys harjoituksia voi olla hyötyä astman potilaille. Toimintaa, kuten puhaltaa ilmapalloja, pelaa puupuhaltimet väline, ja laulaa voi lisätä keuhkojen kapasiteetti, joka voi auttaa helpottaa astman oireita. Jos sinusta tuntuu, kuin hengitys on raskasta, kun teet nämä toimet, tauko.

Jos sinulla on astma, selvittää, mitä laukaisee ovat. Sisä-tai ulkouima-allergeenit voivat laukaista astmakohtauksen. Jos et tiedä mitä laukaisee ovat, voit poistaa ne teidän ympäristössä tai ryhtyä toimiin niiden välttämiseksi. Kouluttaa itseäsi on ensimmäinen askel kohti välttää astmakohtauksen.

Nyt, että olet oppinut joitakin suuria tapoja käsitellä astma, olet varmasti löytää vähän mielenrauhaa tietäen, että sinulla on tietoja, jotka auttavat tilannetta. Hyödyntää näitä vinkkejä jokapäiväisessä elämässä, ja olet matkalla huokaista helpotuksesta sen sijaan haukkomaan ilmaa.