Paksu Penis

Asiantuntijoiden Neuvoja, Miten Saada Facebook-Markkinoinnin Tuloksia Tarvitset

Mitkä ovat sinun tavoitteesi, kun se tulee Facebook-markkinointi? Kuka on kohderyhmäsi? Miten aiotte saada sana pois? En tiedä vastausta johonkin näistä kysymyksistä? Tämä artikkeli auttaa sinua selvittää, miten luoda suuri kampanjan budjetin ja ilman suuria investointeja aikaa.

Jos sinulla on vaikeuksia saada seuraajia, voit tarjota arvontoihin vastineeksi heidän “Kuten”. Vain paikka arvontoja välilehti yhtiön sivu ja ne täyttää sen heidän sähköpostiosoitteensa, jossa täsmennetään, että vain ne, jotka haluavat sivusi ovat oikeutettuja kilpailuun.

Älä epäröi jakaa linkkejä muille sivuille on Facebook. Jos olet törmännyt artikkeli tai video, yleisö on kiinnostunut, ajatella sen jakaminen Facebook. Se on parasta välttää jakaminen linkkejä verkkosivuilla olet kilpailua vastaan tai voit menettää asiakkaita.

Älä väitä jäsen fanijoukko. Saattaa olla joitakin ihmisiä, jotka eivät pidä tuotetta, ja he saattavat sanoa negatiivisia asioita. Pidä pää kylmänä, tämän tyyppinen tilanne. Miten voit käsitellä sitä antaa ihmisille hyvän käsityksen siitä, mitä se on kuin tehdä liiketoimintaa teitä.

Älä anna jännitystä yli sivun kuolla alas. Commit itsesi päivittää ainakin pari kertaa viikossa. Jos et, teidän seuraajia ovat menossa tuntea laiminlyöty ja he luultavasti ei toimi sinulle tai tuotteita kuin intohimoisesti. Kun olet määrittänyt sivun, sinun täytyy olla sitoutunut sen ylläpito.

Tee säännöllisesti virkaa oman Facebook-sivun. Perustetaan sivu, asettaa useita virkoja ensimmäinen päivä, ja sitten unohdetaan sivun seuraavan useita kuukausia ei paranna yrityksesi. Perustaa aikataulu lähettämistä, joka täyttää yrityksesi on tarkoitus Facebook-sivulla, ja pysyä siinä.

Kun käytät Facebook mainostaa yritystäsi, käytä kuvia välittää viestejä. Valokuvat ovat hyvä tapa esitellä, mitä sinulla on tarjota. He myös voit kirjoittaa kuvauksia ja muita tietoja, joita käyttäjät löytävät hyödyllistä tai mielenkiintoista. Älä laiminlyö kuvaamaan valokuvia, voit olla puuttuu ulos tärkeimmät SEO ja haku-ominaisuudet.

Käytä kuvia jokaisen Facebook-päivityksen, että voit tehdä. Ihmiset rakastavat tarkastella kuvia Facebook. Enemmän visuaalinen viesti on, sitä paremmat mahdollisuudet se on todella tulossa hieman virus. Joten älä anna mitään mahdollisuutta saada visuaalinen ohi, vaikka yrittää saada viesti ulos nopeasti. Ota aikaa tehdä se visuaalisesti hieno.

Älä ajattele faneja kuin numeroita. Se on iso ei-ei Facebook-markkinointi. Et ole kerätä numeroita, sinun on rakennuksen merkki mestarien. Luodaan yhteisö ihmisiä, jotka rakastavat oman yrityksen tai tuotemerkin. Kohdella heitä kunnioituksella, että ne johtuvat. Nämä ihmiset voivat tehdä eron oman yrityksen.

Ole varovainen jakaa tahansa päivitys, joka on täysin vieras brändi on tyypillinen viestit. Lähettämistä noin asiattomia tietoja voi olla houkuttelevaa, mutta muista, että jotkut seuraajia voi olla kiinnostunut vuonna liity aiheita. He seurasivat oman tuotemerkin, koska he ovat kiinnostuneita oman tuotemerkin, ei nykyiset tapahtumat tai omaan elämään. Kiinni oman henkilökohtaisen profiilin tämäntyyppisissä keskusteluissa.

Olipa suunnitelma on luoda liiketoimintaa sivun tai vain käyttää kohdennettuja mainoksia, neuvoja olet lukenut tämän artikkelin pitäisi auttaa sinua saamaan työtä tehnyt. Nyt, että tiedät mitä perusasiat ovat kun se tulee markkinointi Facebook, käyttää, mitä olet oppinut. Kampanjan pitäisi päätyä mahtava!