Paksumpi Penis

Nivelkipuja? Ottaen Hallita Niveltulehdus Kipua

Niveltulehdus ei ole enää sairaus, joka vain vaikutukset ikääntyneen väestön. On monia nuoria ihmisiä tänään, jotka kärsivät tästä. Lue tämä artikkeli oppia lisää siitä, niveltulehdus ja olla perillä siitä, mitä voit tehdä, jos sinun tai rakkaansa ovat tekemisissä.

Muista liikkua koko päivän. Loput samassa asennossa pitkään laittaa enemmän stressiä teidän nivelet, kuin jos siirtää kantoja. Muista ottaa säännöllinen taukoja seisomaan ja venyttää, ja varmista, että työ-ympäristö on määritetty sallimaan voit suojata nivelet.

Jos sinulla on nivelreuma, mitata kipua. Käytä asteikolla yhdestä kymmeneen anna itsesi tietää, miten vaikeaa uuden tehtävän on voit suorittaa. Ota mittaus ennen tehtävän, ja taas sen jälkeen. Näin voit tietää, miten se tehtävä on vaikuttaa kehon ja elämääsi.

Aina pitää nivelet mielessä. Uhka niveltulehdus kipua voi suurentaa vaikeus jopa yksinkertaisin tehtävä. Yritä manipuloida kohteita liikkumavaraa heille helpompaa, kuten liukuva jotain pikemminkin kuin nostamalla sitä, ja koskaan epäröi pyytää apua, jos todella tarvitset sitä. Varotoimia, kuten nämä voi pitää nivelten tulemasta tulehtunut ja joustamaton.

Jotta voidaan estää nivelten jäykkyys, sisällyttää vähän vaikutusta harjoituksia osaksi day-to-day rutiini. Teet liian paljon liikuntaa voi aiheuttaa niveltulehdus purkautua. Kuitenkin, kevyt-kohtalainen vähän vaikutusta liikunta voi auttaa pitämään nivelet kiristymästä ylös, antaa sinulle enemmän vapaata liikkuvuutta. Jotkut harjoituksia voit tehdä pysyä vetreänä ovat kävely, uinti tai pyöräily.

Hemmottele itseäsi hieronta auttaa niveltulehdus kipua. Nähdä, koulutettu hieroja voi auttaa rauhoittaa kipeä lihaksia, vähentää turvotusta ja tulehdusta. Voit myös nähdä nämä samat edut kotona hierovat kärsineille alueille vain muutaman minuutin päivässä. Varmista, että käytä öljyjä tai voiteet tehdä niin lempeä kuin mahdollista.

Älä lopeta lääkitystä vain, koska sinusta tuntuu, se ei toimi. Useimmat niveltulehdus lääkkeitä kestää päivistä kuukausiin todella tehdä vaikutuksen teidän oireita. Koskaan estää uusia lääkkeitä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, sillä voi olla sivuvaikutuksia äkillinen vetäytyminen.

Älä yritä piilottaa ehto teidän lapsia. Ottaa perheenjäsen, joilla on nivelreuma vaikuttaa kaikkien samassa taloudessa, vaikka he eivät voi ymmärtää, mitä on tekeillä. Opettaa nuorempia lapsia tasolla, he voivat ymmärtää. Vain varmista, että olet pitää ne mukana, mitä on tekeillä.

Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat vitamiini hoito. On olemassa useita ristiriitaisia tutkimuksia, jotka liittyvät eri vitamiineja, joten haluat varmista, että olet ottaen ne, jotka on eniten hyötyä sinulle. Lääkäri voi kertoa, mitkä vitamiinit ovat parhaita oman kehon, sekä kuinka usein sinun pitäisi ottaa ne.

Jos kärsit niveltulehdus sormet tai kädet, haluat ehkä harkita hankausta mineraali öljyä kädet. Luonnon ainesosat, mineraali-öljyn on todettu helpottaa kipua niveltulehdus käsien ja sormien. Jotta tämä menetelmä on tehokas, muista laittaa mineraali öljyä kädet ja sitten laittaa kumihanskat.

Kun kävelee päivällisen jälkeen voi todella auttaa sinua. Kävely päivällisen jälkeen lisätä energian tasoilla ja parantaa miten sinusta tuntuu, sekä fyysisesti ja emotionaalisesti. Jopa lyhyen kävelymatkan ystävä tai perheenjäsen voi olla hyödyllistä terveydelle, ja antaa sinulle aikaa, että henkilö, joka voi muuten olla.

Pitää kaikki padat ja pannut, jossa voit helposti tavoittaa ne. Kokeile pot ripustin, joka tulee alas katosta tai käyttää seinälle koukkuja, jotka ovat helposti saavutettavissa tallentaa astioita. Tämä auttaa sinua välttää taivutus, joka voi stressiä teidän nivelet keittiössä.

Kun kärsivät vakavia niveltulehdus oireet, yritän saada joitakin fysioterapia. Jos lääkärisi voi määrätä sitä, on mahdollista, että se katetaan sairausvakuutus. Vaikka se on yleensä lyhyen aikavälin vaihtoehto, fysikaalinen hoito voi auttaa sinua saamaan tarpeeksi voimaa ja liikkuvuutta aloittaa asianmukainen kunto-ohjelman.

Olet oppinut tämän artikkelin alussa, että niveltulehdus voi vaikuttaa kuka tahansa missä iässä tahansa. On tärkeää, että jos olet kärsii tästä, että olet tietoinen kaikki liittyvät sen, ja mitä voit tehdä auttaa tehdä itse tuntea paremmin päivittäin.