Paksuutta Penikseen

Ottaa Kirkkaampi Hymy Hampaiden Valkaisuun

On mahdollista, että yksinkertainen hampaiden puhdistus ei riitä parantamaan saostus ei ole odotettavissa, emali, joten sinun voi tarve saada enemmän tietoa. On olemassa monia menetelmiä valkaista hampaat, ja voit löytää paras niistä täällä.

Kun olet valkaisuun hampaita, muista, että on olemassa rajoituksia sille, mitä se voi tehdä. Jos sinulla on ollut laaja hammashoitoa, kuten lippikset, siltoja tai kruunut, nämä eivät ole valkaista hoidon, että käytät. Sinun täytyy pitää tämä työ korvataan vastaamaan uusi valkoisempi hymy.

Enemmän ei ole aina parempi, ja tämä on, miten se on kanssa hampaiden valkaisuun. Taistella kiusausta tulla riippuvaiseksi siitä. Jos liioittele, olet menossa päätyä luonnottoman näköinen hymy, että on menossa katsomaan yhtä huono kuin mitä hampaat tekivät, kun he olivat keltainen.

Ennen alkua minkäänlaista hampaiden valkaisuun ohjelma, muista käydä hammaslääkärissä ja perusteellinen puhdistus ja tarkastus. Tämä voisi todella olla kaikki mitä tarvitset mukavaa, valkoinen hymy. Se mahdollistaa myös hammaslääkäri tarkistaa ikeniä, koska nämä valkaisuun hoitoja ei tulisi käyttää, kun ikenet ovat tulehtuneet.

Ostaa hampaiden valkaisuun tuotteen, joka sisältää noin 15% valkaisuun agentti. Liian vähän valkaisuun kemikaaleja ja tuote on tehotonta. Liian paljon, ja suusi voi tulla ärtynyt suurien kemiallinen. Kokeilla keskitason tuote; jos voit sietää sitä hyvin ja et saa hyviä tuloksia, sitten siirtyä korkeampi pitoisuus.

Kokeile orgaanista kookosöljy valkaista hampaat. Swish joitakin kookosöljy suussa jopa 10 minuuttia joka päivä. Tämä on erinomainen tapa tehdä hampaat valkoisemmat. Sylje öljy pois kun heiluttaa sitä ympäri suusi 10 minuuttia. Seuraa tämän prosessin perusteellinen hampaiden harjaus. Olet todennäköisesti nähdä tuloksia muutaman päivän.

Vältä kaikki suuvedet. Ne sisältävät kemikaaleja, kuten alkoholia, jotka voivat olla haitallisia hampaille ja kehon. Ne voivat aiheuttaa värjäystä ja tehdä hampaat helpompi tahra. Huuhtele suusi pois vetyperoksidilla jos haluat huuhtele. Voit myös käyttää vettä huuhteluun kanssa.

Käytä kuivattuja, murskattuja pyhä basilika lehdet valkaista hampaat. Tämä on tunnettu menetelmä luonnollisesti valkaisuun hampaita ja on erittäin tehokas. Se on myös erittäin hyvä ja pitää ikenet terveinä. Tämä on loistava tapa valkaista hampaita ja on positiivinen suun terveys etuja.

Jos sinulla on herkät hampaat, mutta haluat silti tehdä joitakin valkaisuun, monet hammastahnat saatavilla herkät hampaat, jotka tarjoavat joitakin valkaisuun kykyjä samoin. Jos et saa haluamiasi tuloksia, kokeile hammastahnaa tehty juuri herkät hampaat pari viikkoa ennen kuin käytät mitään valkaisuun tuotteita turruttaa hampaita, joten voit sitten käyttää valkaisu tuotteen helposti.

Ensimmäinen puolustuslinja tahansa väriä ongelma on hampaiden hoito, joka sisältää valkaisuun hammastahnaa sekä suuvesi auttaa tässä. Vaikka nämä asiat eivät voi yksin täysin valkaista hampaat ne ovat erittäin hyvä alku antaa sinulle hyvän pohjan.

Harja ja hammaslankaa vähintään pari kertaa päivässä. Harkitse käyttäen harjalla kumi hierovat kiinnitys. Paras tapa saavuttaa valkoisemmat hampaat on harjata ja hammaslankaa heti syödä ateria tai välipala. Tekemällä tämän voit päästä eroon plakkia ja ruokaa, joka aiheuttaa tahroja hampaita.

Levitä sunless tanner on tehdä hampaat näyttävät vaaleampia. Väriä saat levittämällä tanner tarjoaa kontrasti hampaita, jotka tekevät niistä kiiltää valkoisemmat kuin silloin, kun olet vaaleampi. Lisäetuna, se tulee myös tehdä silmäsi erottuvat vieläkin.

Jos etsit luonnollinen tapa valkaista hampaat, käytä tuoreita sitruunoita. Yksinkertainen hiero sisällä sitruunan kuorta hampaat päivittäin valkoisemmat ja kirkkaammat hampaat. Tämä hampaiden valkaisuun tekniikka on yksinkertainen, nopea ja edullinen. Käyttämällä sitruunan kuoria voit valkaista hampaat, ilman vahvoja kemikaaleja löytyy joitakin valkaisuaineet.

Kuten kuuluisa sanonta kuuluu, “omena päivässä pitää lääkärin loitolla”. Tämä sisältää hammaslääkärit. Omenat ovat teräviä ja sileä, kun puraiset niitä ja puree omena todella puhdistaa hampaat. Omenat sisältävät myös ominaisuuksia, jotka voivat tappaa useimmat bakteerit, joka istuu hampaat.

Muuttaa ruokavaliota varten valkoisemmat hampaat. Vältä jalostettuja elintarvikkeita ja elintarvikkeita runsaasti sokeria. Vaihda ne, joilla on paljon raaka hedelmiä ja vihanneksia, jotka auttavat puhdistaa hampaita, kun syöt niitä ja edistää terveellisiä syljeneritys pureskelun aikana. Paitsi että tämä auttaa valkaista hampaasi, se myös pitää ne vahva ja terve.

Älä käytä minkäänlaista hampaiden valkaisuun, jos olet raskaana! Nämä tuotteet sisältävät kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa sikiötä. Neuvotella lääkärin kanssa, jos olet käyttäen hammastahna, joka valkaisee hampaita varmistaa, että et käytä tuotetta, jotka voisivat olla haitallisia raskauden.

Älä juo vettä, johon on lisätty fluoria ja vältä hammastahnaa. Se on raportoitu, että fluoria voi tahrata tai värjätä hampaita. Kun hampaat ovat likaisia, se on vaikea saada heidät takaisin niiden luonnollinen väri. Monet maat ovat viime aikoina kielletty fluoria, koska se on raportoitu aiheuttaneen taudin.

Voit nähdä, että sinun ei tarvitse tyytyä tylsä hymy, jos sinulla on tietää, miten saada hampaat valkoisina kuin ne voivat olla. Käytä tietoja edellä kehittää hampaiden valkaisuun suunnitelma, että voit elää, ja voit olla oma tapa pysyvästi kirkkaampi hymy ja valkoisemmat hampaat.