Panox Kokemuksia

Käytännön Neuvoja Käyttää Ipad Kuin Ammattilainen

iPad-vinkkejä voi todella muuttaa teidän kokemus paremmin. Valitettavasti, löytää kaikki tiedot, joita tarvitset, voi olla hyvin aikaa vievää ja jopa sekava ajoittain. Tänne on koottu joitakin tietoja sisältäviä suosituin neuvoja auttaa sinua tekemään asiat paremmin sinulle ja iPad.

Käyttäjä arviot ovat yleensä uskomattoman tarkkoja esityksiä laatu sovellus. Tietenkin, sinun täytyy varmistaa, että on olemassa enemmän kuin vain yksi tai kaksi arvostelua, mutta jos on, ja jos sovellus on neljä tai viisi tähteä, sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Jos teet paljon kirjoittamista ipadilla, pitää ostaa kannettava Bluetooth-näppäimistö. Tekee paljon kirjoittamalla virtuaalinen näyttönäppäimistö todennäköisesti aiheuttaa paljon kipua sormen nivelet. Ostaa kannettava Bluetooth-näppäimistö iPad tekee mahdolliseksi sen, että voit kirjoittaa pitkiä asiakirjoja tablet mukavasti.

Onko sinulla kova aikaa kirjoittamalla ipadissa? Sinun pitäisi saada langaton Bluetooth-näppäimistö. IPad tunnistaa kaikki Bluetooth-näppäimistö heti. Jos käytät näppäimistöä paljon, ostaa tapauksessa Bluetooth-näppäimistö suoraan rakennettu niin sinun ei tarvitse tehdä näppäimistön. kaikkialla

Se on hyvä idea sammuttaa ipadin push mail. Paljon sähköpostitilejä oletusasetukset mennä Push toimitus mekanismi. Tämä automaattisesti työntää uutta sähköpostia heti saatavilla. Tämä voi olla häiritsevää ja haitata sen kanssa, mitä olet työskennellyt. Kytke tämä ominaisuus pois päältä.

Voit lopettaa harmittaa Wi-Fi liittyminen viestit ipadissa. Jos olet kyllästynyt menossa pyydetään liity eri Wi-Fi-verkkoja jatkuvasti, tämä voi olla huolta Asetukset ja Wi-Fi. Katkaise Pyytää Liittymään Verkostoihin. Voit silti liittyä mihin tahansa verkkoon, että sinulla on jo tämän näytön, et vain ei ahdistella jatkuvasti.

Ei napauttamalla kirjanmerkki-valikosta vie liian paljon aikaa? Voit lopettaa tämän pysyvästi mahdollistaa kirjanmerkki bar. Klikkaa Asetukset, sitten Safari, kytke Aina Näytä Kirjanmerkit-Palkki.

Hanki iPad kattaa niin pian kuin mahdollista. Kun edessä lasi on valmistettu Gorilla-Lasi (erittäin vahva materiaali), se voi silti tyhjästä. Haluat suojata investointeja. Saada näytön kansi, joka suojaa iPad lasi, kun sinulla on se repussasi. Näin olet varma, että se on turvallinen.

Videopuhelut ovat erinomainen ominaisuus iPad. Tiesitkö, että voit siirtää kuva-kuvassa-noin parempaan paikkaan? Ensimmäinen, aloittaa videopuhelun iPad. Sitten vain napauttamalla ikkunan ja vedä se ympäri näyttöä sormella. Tämä auttaa sinua saamaan paremman kuvan kohteen.

Jos aiot ota iPad keittiöön, sinun ehdottomasti täytyy olla näyttö suojelija, kynä ja pysyvä asia. Voit vahingossa pudota goo kaikkialla iPad, ja suojelija, ja asia on varmistaa, että se sanoo irti iPad itse. Kynää pitää tahmea sormet pois näytön, liian.

Olet luultavasti ladannut tarpeeksi apps nyt miettiä app ilmoitukset ja miten hallita niitä. Valvoa app ilmoitukset on asetukset ja ilmoituksen. Käyttämällä tätä alue, voit hallita, mitkä sovellukset lähettää sinulle ilmoituksia, jossa ne näkyvät, ja kuinka usein ne näkyvät.

IPad ei ole vain hauskaa, mutta se on erittäin hyödyllinen työkalu. Kun yksi on joitakin erinomaisia vinkkejä, iPad kokemus voidaan maksimoida. Kuitenkin, paikallistamiseen hyvä neuvo voi olla turhauttavaa. Koska sinulla on nyt paras neuvo, voit paremmin hyödyntää iPad. Pian voit olla kokenut iPad “pro.” Hauskaa gizmo.