Panox

Helpottaa selkäkipuja Näitä Suuria Vinkkejä

Jatkuva ja toistuva selkäkipu koskettaa miljoonia aikuisten miesten ja naisten vuosittain. Onko kipu on tuoma onnettomuus, vahinko tai huono terveys, tämä ehto voi tehdä hyvin vaikea toimia normaalisti arjessa. Onneksi tämä valinta vinkkejä ja neuvoja tulisi tarjota joitakin helpotusta epämukavuutta.

Levitä ajankohtainen kipulääkkeiden lievittää selkäkipuja. Eri voiteet, öljyt, geelit ja lääkkeitä laastarit ovat saatavilla, joita voidaan soveltaa alueen takaisin, että sattuu, jotta voidaan tarjota kivunlievitystä. Monet löytyy laskuri, mutta jotkut voi vain olla saatu lääkäri tai lääkärin määräyksestä.

Käsiteltäessä takaisin ongelmia, se on parasta käyttää kylmää sen sijaan, että lämpö rauhoittaa kipua. Jotkut ihmiset ehkä ole paljon onnea lämpötyynyt ja kuuma pakkaa. Asiantuntijat ovat havainneet, että kylmä rauhoittaa voi toimia yhtä hyvin. Se ei ehkä ole niin mukava, mutta se voi olla tehokas lievittämään kipua. Sinun kannattaa antaa sille ammuttu ja nähdä, mitä toimii parhaiten sinulle.

Harkitse kytkentä teidän yleisimmin käytetty tuoli on ergonominen tuoli. On olemassa useita ergonomisesti suunniteltu tuolit näinä päivinä, että on tehty vain niille, jotka istuvat pöydän ääressä tai istumaan koko päivän. Nämä tuolit edistää paremmin paikannus sisällä tuoli, mikä tarjoaa enemmän mukavuutta ja vähemmän stressiä selässä.

Jos olet lukenut laajennettu määriä aikaa joka päivä – joko henkilökohtaista mielihyvää tai ammatillisista syistä – niin voit välttää selkäkipuja, jotka johtuvat niskan rasitusta pitämällä pään tasolla ja tuo asiakirjoja tasolla. Pitää pää taivutettu tai esille luonnotonta näkökulmista laajennettu määriä aikaa voi aiheuttaa rasitusta. Niin ottaa asiakirjan henkari tai pitämällä materiaalit sen sijaan asettamalla ne pöydälle tai sylissä voi auttaa estämään kumulatiivinen kaulan vammoja, jotka liittyvät näihin ryhti ei-ei.

Käytä hyvä ryhti, vaikka selkä on kipeä. Slouching alas tai kallellaan voi tuntua lievittää kipua lyhyellä aikavälillä, mutta se voi tehdä asioita vielä pahempaa ajan. Käyttämällä hyvä ryhti kun olet oireeton voi ilmeisesti myös estää selkäkipu syntymisen ensimmäinen paikka.

Käytä mukava matalakorkoinen kengät. Korostaa, että korkeakorkoiset kengät laita nilkat ja jalat tarttuu kehon kaikki tapa lantion ja selkärangan. Mukavat kengät avulla voit seistä ja kävellä enemmän luonnollisesti, joka voi suuresti vähentää esiintyvyys selkäkipu seuraavana aamuna.

Selkäkipu vastaa parhaiten perus hoitoja. Lepää usein auttaa, joskus on tarpeeksi parannuskeinoa selkäkipuja. Yhdessä lepää, voit myös ottaa joitakin anti-inflammatorinen lääkitys voidaan lievittää kipua ja turvotusta. Parasetamoli ja ibuprofeeni toimivat erittäin hyvin. Vuorotellen kylmä pakkauksissa ja lämmön pakkauksissa auttaa rauhoittaa takaisin, että särkee. Joskus vanhoja menetelmiä ovat parhaita yrittää.

Venyy ja joustavuus harjoituksia voi mennä pitkälle estää ja jopa päästä eroon selkäkipu. Jos näitä venytyksiä tehdään kunnolla ja mukaan ohjata suuntaan, voit nähdä tuloksia. Jooga on hyvä tietyissä tilanteissa, ja erityisesti ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä. Keskustele lääkärisi kanssa, ja tehdä kaikki, että voit ehkäisyyn selkäkipu.

Poistaa lähde teidän selkäkipu. Tämä on yksi kriittisin asioita, sinun täytyy tehdä, jos olet kärsivät selkäkipu. Vaikka se vaikuttaa yksinkertaiselta pinnalla, se voi liittyä enemmän kuin arvaatkaan. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on katsoa, mitä olet tekemässä, kun saat takaisin kipua.

Yksi toimista, joita voit tehdä lievittää selkäkipu on vahvistaa ydin. Tehdä sit-ups ja tahansa muu liikuntamuoto, joka vahvistaa vatsan ydin, joka puolestaan auttaa helpottaa selkäkipuja. Varmista, että voit tehdä jokaisen harjoituksen oikein, vaikka. Et varmasti halua aiheuttaa itse enemmän kipua.

Selkäkipu voi useimmiten olla seurausta ylipaino. Aloittaa kävely, lisäämällä aikaa ja mittarilukema teidän vaelluksia. Kun voit todella hengittää kävellessä, aloita voimaa ja joustavuutta ohjelman. Varmista, että sinulla pitää tehtävän, vedä ystävä mukaasi, tai jos sinulla ei ole ystävä saatavilla, pop show DVD olohuoneessa.

Selkäkipu voi olla kaukainen muisto, jos sinulla on pääsy tärisevä tuoli. Nämä tuolit ovat yleensä varustettu eri vahvuutta tasoilla tärisevä järjestelmä sekä mahdollisuus hioa tiettyjä alueita takaisin. Kuten bonus, tuolin voi lämmittää myös!

Selkäkipu voi johtua niin monia asioita, että se on usein hyvin vaikea tunnistaa mitä aiheuttaa se. Muista puhua lääkärin kanssa ja pyydä häntä opastaa rutiini, mukaan lukien nukkuva kannat. Toivottavasti hän voi löytää joitakin mahdollisia syitä.

Ratsastus auton voi aiheuttaa selkäkipuja, koska olemme jatkuvasti autossa päivittäin. Varmista, että istuin on säädetty niin, että voit helposti pyörän ja polkimet ilman venytystä, jotta voidaan vähentää selän rasitusta, kun ajat autoa.

Sen sijaan, että selkä kipu pitää sinua osallistumasta liikunnan ja urheilu, että sinä rakastat, noudata neuvoja tämän artikkelin ja oppia, miten voit saada takaisin hallita elämääsi ilman häiriöitä. Nämä vinkit tarjota tietoa eri vaihtoehdoista, hoitoon selkäkipuja.