Paranna Ryhtiä

Käsitellä Kipua Peräpukamia? Tutustu Näihin Ideoita!

Monet kortikosteroidi voiteet auttaa vähentämään kipua ja turvotusta peräpukamat. Voiteet sisältävät puuduttavaa aineita ovat erityisen hyödyllisiä vähentämään kipua. Taikapähkinää voi auttaa kutina peräpukamat, kun jakkara pehmennysaineet voi vähentää kuormittavien ja ummetus, jotka aiheuttavat niitä. Tämä artikkeli voi tarjota lisää neuvoja käsitellä peräpukamat.

Jos etsit nopeaa helpotusta peräpukama leimahtaa, sinun tulisi tarkistaa joitakin over-the-counter tuotteita on saatavilla vain tuota tarkoitusta varten. On voiteet, peräpuikot, geelit ja tyynyt, jotka sisältävät lääkkeet, jotka puuduttaa alue. Muut lääkkeet, kuten Parasetamoli ja Advil voi auttaa vähentää kipua sekä.

Älä ole hämmentynyt keskustella teidän hemorrhoid ongelmia lääkärin kanssa. Iän 50, noin puolet kaikista Amerikkalaiset on kärsinyt peräpukamat kerralla tai toisella. Se on yhteinen ongelma, että lääkäri on nähnyt ennen, ja se voi olla hyvin epämukavaa, joten älä pelkää kysyä hoitoon tarvitset.

Sen jälkeen, kun suolen, se on tärkeää ei käytä kuivaa paperia, jos olet kamppailee kanssa peräpukamat. Kuiva-pehmopaperit on karkea ja voi naarmuttaa peräpukamat, kun pyyhkimällä. Jos et naarmuta peräpukamat, ne voi vuotaa verta. Sen sijaan, kuivaa paperia, kokeile märkä pehmopaperin tai juoksevaa vettä.

Käyttämällä vuorotellen jäätä ja lämpöä voi olla yksinkertaisin tapa, jolla voit auttaa peräpukamat kotona. Jos käytät sekä lämpöä ja jäätä, voit pienentää peräpukama ja varmista, että se paranee kunnolla. Jään tulisi sijoittaa peräpukamat noin 10 minuuttia joka päivä, sitten käyttää lämmin, kostea lämmöllä 20 minuuttia.

Jos etsit luonnollinen helpotusta peräpukamat, syöminen tietyissä elintarvikkeissa voi auttaa. Vähentää verenvuotoa, kokeile sinimailanen, blackstrap melassia, pellavan siemenet, bataattia ja papuja. Jotta voidaan estää raudan puute menetys verta, yritä syödä kanan tai naudan maksa, luumut, pinaatti, rusinoita, tonnikalaa, merilevää, uuniperunoita ja auringonkukan siemeniä.

Maksimoida siten, että sinusta tuntuu päivän aikana ja vähentää peräpukamat, yritä sisällyttää acai marjat osaksi ruokavaliota. Nämä marjat ovat runsaasti antioksidantteja ja voi auttaa hajottaa myrkkyjä kehosta. Tämä auttaa peräpukamat katoavat ja parantaa niin, että sinusta tuntuu.

Aikana päivä, haluat juoda vähintään kahdeksan lasillista vettä. Vesi auttaa parantamaan verenkiertoa elimistössä sekä vähentää ärsytystä, jotka saatat tuntea. Tämä on erittäin tärkeää auttaa hallitsemaan tuskallisia oireita peräpukamia.

Monet peräpukamat johtuvat väsyttää sitä liikaa sulkijalihaksen lihaksia, mikä aiheuttaa kroonista ärsytystä. Koska tämä on asia, jos sinulla on tämä ongelma, sinun pitäisi ottaa ilmoituksen painetta tällä alueella liikuttaessa, suoli ja sen aikana muuta toimintaa.

Yrittää rajoittaa määrää istunnossa, että teet aikana päivä. Jäljellä pysähtynyt teidän istuin voi aiheuttaa paljon ärsytystä ja voi rasittaa teennäinen ihoa. Jos olet töissä, rajoittaa istuu, että voit tehdä parantaa kunnossa.

Peräpukamat ovat aivan yhtä huono kuin vesirokko kannalta vastustaa kiusausta raapia niitä. Et saa raapia niitä, koska sinun täytyy välttää niitä revittiin auki. Jos peräpukamat ovat revitty auki, ne on paljon enemmän tuskallista, ja se lisää huomattavasti riskiä sairastua bakteeri-infektioita.

Kehittymisen estämiseksi peräpukamat, välttää tulossa ummetusta. Ummetus voi johtaa kuormittavien aikana suoliston liikkeitä, joka on yksi tärkeimpiä syitä peräpukamat. Syö runsaasti kuitua, juo runsaasti vettä ja ota jakkara huuhteluaine tarvittaessa voi estää ummetusta, kuten päivittäinen liikunta.

Käyttää joitakin taikapähkinää puuvilla pallo lievittää kipua ja päästä eroon peräpukamat. Witch hazel toimii sopimuksen verisuonia ja vähentää turvotusta ja pysäyttää verenvuodon, joka tarjoaa instant kivunlievitystä. Vieläkin parempi tulos, laittaa taikapähkinää jäällä ennen kuin haet. Tunnet instant kivunlievitystä teidän peräpukamat.

Sisältää suuren määrän kuitua ruokavalioosi. Kuitu auttaa pitämään uloste pehmeää. Kun jakkara on pehmeä, ottaa suolen liittyy vähemmän paineita tarjouksen kudoksia ja auttaa vähentämään kipua. Hedelmät ja kuitu täydentää muutamia esimerkkejä erilaisia elintarvikkeita, jotka voi pehmentää jakkara.

Hyvä tapa helpottaa teidän hemorrhoid ongelmia on laihtua. Ylipaino ympäri vatsa ja vyötärö-alueet lisäävät painetta suonet ja peräaukon ympärillä. Jos sinua menettää ylimääräinen paino-se lievittää painetta tällä alalla ja auttaa teidän hemorrhoid ongelmia.

Tämä artikkeli alkoi monia korjaustoimenpiteitä vähentää kipua ja oireita peräpukamia, mutta on olemassa myös muita. On olemassa myös suositella tapoja vähentää niiden vakavuus ja useita hyökkäyksiä. Soveltamalla enemmän tietoa tämän artikkelin, voit löytää helpotusta kipua ja ärsytystä peräpukamia.