Paras Peniksen Pituus

Miten Saavuttaa Parempi Talouden Kanssa luottokortteja

Älä anna pelon luottokortteja estää sinua parantamaan pisteet, ostaa asioita, joita et tarvitse tai halua. On olemassa oikeita tapoja käyttää luottokortteja, ja kun se on tehty oikein, he voivat tehdä elämästäsi parempi eikä huonompi. Tämä artikkeli on menossa näyttämään miten tehdä se.

Auttaa sinua saamaan suurin arvo teidän luotto kortti, valitse kortti, joka tarjoaa palkintoja sen perusteella, kuinka paljon rahaa sinulla on viettää. Monet luottokortin palkintoja ohjelmia, antaa sinulle jopa kaksi prosenttia rahaa takaisin palkintoja joka voi tehdä teidän ostot, paljon edullisempaa.

Jos et ole vielä perustettu luottoa historia ja ovat kiinnostuneita saamaan luottokortin, se voi auttaa saada co-allekirjoittaja. Co-allekirjoittaja voi olla luotettava ystävä, sisarus tai vanhempi ja kenellekään, että on jo perustettu luottoa. Olla tietoinen siitä, että he ovat vastuussa tasapainon, jos et pysty maksamaan sitä. Tämä on yksi menetelmä, joka on tehokas tapa auttaa yksilöiden saada heidän ensimmäinen kortti, jotta he voivat alkaa rakentaa luotto.

Jos et ole tyytyväinen korkea korko luottokortti, mutta eivät ole kiinnostuneita siirtämään tasapaino jossain muualla, yritä neuvotella myöntävä pankki. Voit joskus saada pienempi korko, jos kerrot myöntävä pankki että olet aikeissa siirtää saldot eri luottokortti, joka tarjoaa matalakorkoisia siirrot. Ne voivat laskea korko pitääkseen yrityksesi!

Hyvä tapa säästää rahaa luottokortteja on viettää aikaa tarpeen vertailu ostoksia kortteja, jotka tarjoavat edullisin ehdoin. Jos sinulla on hyvä luotto historia, se on erittäin todennäköistä, että voit saada kortit, joilla ei ole vuosimaksua, alhainen korkotaso ja ehkä jopa kannustimia, kuten lentomaileja.

Joskus, kun ihmiset käyttävät luottokortteja, he unohtavat, että maksut on nämä kortit ovat aivan kuin ottaa lainaa. Sinun täytyy maksaa rahat takaisin, että oli fronted sinulle rahoituslaitos, joka antoi sinulle luottokortilla. Se on tärkeää, ei juosta jopa luottokortin laskuja, jotka ovat niin suuria, että se on mahdotonta, voit maksaa ne takaisin.

Tutkia palkintoja, jotka luottokorttiyhtiöt tarjoavat. Löytää yksi, joka on menossa maksaa sinulle tehdä ostoksia heidän kortti. Jos olet yrittää maksimoida palkintoja, lataa kaiken, mitä voit kortilla, mutta muista laittaa tarpeeksi rahaa takaisin maksaa kortin pois jokainen kuukausi, jotta voit välttää menettää teidän palkintoja edun palkkiot.

Hyvä vinkki, että luottokortin käyttäjät voivat käyttää on pyytää kopion luotto-raportti vuosittain varmistaa, että kaikki on tarkka. Tarkista luotto-raportti vastaan oman tilin lausuntoja varmistaa, että he kohdista.

Soita luotto yritys ja kysyä heiltä, jos he alentaa korkoa. Monet yritykset alempi korko jos sinulla on pitkäaikainen suhde, jossa positiivinen maksu historia yritys. Se ei maksa sinulle penniäkään kysyä, mutta se voi säästää paljon rahaa.

Älä koskaan anna kortin numero, verkossa tai puhelimitse tietämättä yritys, joka olet tekemisissä. Jos olet vastaanottaa pyyntöjä kortin numero, olla varovainen. On olemassa monia huijauksia siellä, jotka haluavat luottokortin numeron. Olla varovainen ja pitää sen turvassa.

Se on hyvä nyrkkisääntö on kaksi suuri luottokortteja, pitkäaikainen, ja alhainen saldot näkyy luotto-raportti. Et halua on lompakko täynnä luottokortteja, ei väliä kuinka hyvä saatat olla pitää kirjaa kaikesta. Kun voit hoitaa itseäsi hyvin, liian monta luottokortteja on yhtä kuin pienempi luotto-pisteet.

Älä päästä korkea-raja luottokortteja valehtelemalla noin tuloja. Jotkut yritykset eivät tarkistaa tulosi, mutta tarjota sinulle kortti, joka on korkea raja. Seurauksena voi olla, että lataat suurempi määrä rahaa kuin voit maksaa.

Kun saada luotto kortti, hyvä sääntö seurata on vastuussa vain mitä voit maksaa takaisin. Kyllä, monet yritykset vaativat voit maksaa vain tietty vähimmäismäärä, joka kuukausi. Kuitenkin, vain maksaa minimi-määrä, summa, jonka olet velkaa pitää lisätä.

Jos sinusta tuntuu, kuten luottokortin saldot ovat karkaamassa käsistä sitten saada ennen kuin saat paljon velkaa. On olemassa monia hyödyllisiä palveluja, jotka voivat auttaa, kuten kulutusluotot Neuvonta Palvelun. CCCS on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa kustannustehokkaita palveluja kuluttajille, jotka tarvitsevat suunnitelma maksaa velkansa ja saada heidän luotto pisteet korkeampi.

Olet lukenut paljon täällä tänään siitä, miten välttää yleisiä virheitä, luottokortteja, ja myös parhaita tapoja käyttää niitä viisaasti. Vaikka siellä on paljon tietoa, oppia ja muistaa, tämä on hyvä lähtökohta tehdä paras taloudellisia päätöksiä että voit.