Paras Penis

Tulee Parempi Video Markkinointi Näiden Yksinkertainen Ideoita!

Tehokas tapa saada yrityksen tiedossa on käyttää video markkinointi. Tarvitset oikeaa tietoa, tehdä hyvä kampanja, vaikka. Arvostelu vinkkejä esitetään tässä luoda paras video kampanja yrityksesi.

Suurin osa video markkinointi pitäisi olla sisältöä. Ilman erinomaista ja asianmukaista sisältöä, video markkinointi epäonnistuu. Jos katsojat eivät ole kiinnostuneita videoita, et voi tehdä myyntiin. Varmista, että sinulla on mielenkiintoinen ja ajankohtainen sisältö on onnistunut, video markkinointi.

Kokeile muita videoita. Tämä antaa ihmisille ajatus, että et ole täynnä kuumaa ilmaa. Vaikka se voi olla hieman vaikea vakuuttaa joku, että ihmiset videosi ovat todella faneja sinun ja tuotteita, se tulee paremmin perille kuin aina tekevät videot yksin.

Kuvakaappauksia oman yrityksen verkkosivuilla voidaan käyttää videota. Tämän avulla katsojat voivat tulla hieman enemmän perehtynyt siihen. Kuvakaappauksia voidaan käyttää miten-videoita myös. Ota screenshot ja käytä video-ohjelmisto sisällyttää se teidän video.

Editointi on tärkeää luoda laadukkaita video. Kun kuvaat videon, älä epäröi leikata tai tehdä useita otoksia. Lataa video tiedostoja tietokoneen ja käyttää laatu-ohjelmiston laittaa segmentit yhdessä, päästä eroon tarpeettomia kohtauksia ja ehkä lisätä joitakin kuvatekstejä tai musiikkia.

Älä veer off topic video. Se voi olla helppo mennä off topic, jos et ole valmis. Yritä tehdä yksinkertainen luonnos, mitä haluat videon noin ja pitää sitä vaikka kuvaamisen. Pysymällä aiheessa, videoita on suppeampi.

Jos asiakkaat on ongelmia yksi omia tuotteita, tehdä opetusohjelma. Et vain antaa tietoa asiakkaille, mutta houkutella uusia asiakkaita, myös.

Kun käytät video markkinointi lisätä sivustosi liikennettä, sinun täytyy muistaa, kuka olet puhut. Yleisö on ratkaiseva. Sinun täytyy kohdistaa videoita tietylle yleisölle, ja huomaat, että ne tulee enemmän mukana, kiinnostunut, ja todennäköisesti tehdä teidän video-markkinoinnin menestys.

Kun yhden videon voi tehdä hyvää työtä, sarjan videoita pitää katsojat tulevat takaisin enemmän. On jokaisen uuden videon poimia siitä mihin viimeksi jäit ja huomaat, että ihmiset palaavat sivustosi vain nähdä, mitä on tulossa seuraavaksi, ja he saattavat jopa ostaa, kun ne odottaa.

Yritä olla rehellinen ja todellinen videoita. Ellei video on ammattimainen video, se on ok olla epätäydellinen. Käytännössä materiaali ennen ammunta, ja sitten mennä sitä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, editointi ulos jokainen pieni epätäydellisyys, koska ihmiset näkevät, että olet rehellinen ja että he voivat liittyä sinua. Vain keskittyä saada viesti perille selkeästi ja ytimekkäästi.

Tunne yleisösi. Videoita, jotka ovat pakottavia tarjota arvokasta tietoa ja tietoa, jota kohderyhmä haluaa kuulla. Vastaavia kirjallista sisältöä, sinun täytyy ymmärtää, kohderyhmä ja miksi ne pitäisi katsoa video muita videoita. Kun tiedät, mitä haluat jakaa, kokeile tallennus videoita pienempiin palasiin, jotta tiedot helpompi ymmärtää niitä.

Aina kun joku kysyy kysymyksen kommentteja videot, harkita, jos voit vastata niihin toinen video. Jos ajattelee sitä, voit keksiä humoristinen vastaus, joka antaa heille tietoa he etsivät yhdessä hauska video, jos toiset haluaisivat katsella, kaikki paremmin!

Olla tietoinen siitä, kuinka pitkä video on. Käyttäjät etsivät Internetistä on yleensä kiire. He eivät halua katsella yhden tai kahden minuutin video. Itse asiassa tutkimus on osoittanut, että pystyttämiseen video, joka on vähemmän kuin 30 sekuntia pitkä on yksi menestyksen avaimista.

Kun olet lähettämistä videoita käyttämällä WordPress, tutustu video sivukartta laajennuksia, joiden avulla voit helposti lisätä uutta video nykyisen video sivukartta. Ilman tällaista sivukartta, Google ei indeksoida videot ja siksi katsojat, jotka etsivät niitä koskaan olla onni löytää niitä.

Kun lähettämistä markkinointi videoita Youtubesta, olla varma, kohtalainen kommentteja. Maineesi voi olla tahrannut negatiivinen ja sopimattomat kommentit. Älä epäröi ilmoittaa käyttäjille tai poistaa kommentteja, jos asiat riistäytyvät käsistä.

Haastattelun merkittävä liiketoiminnan henkilö ja jakaa videon videon markkinointikampanja. Tämä voi vain auttaa sinua rakentaa asiakkaan lista, mutta voi myös auttaa henkilö haastattelussa rakentaa heidän asiakkaansa. Tämän tyyppinen video markkinointi voi auttaa asettaa teitä lukuun, kuten alan johtava.

Ei ole mitään kieltää, että siellä on paljon potentiaalia video markkinointi. Ilman asianmukaista tietoa, vaihtoehdot vähenevät. Käytä neuvot täällä niin, että voit ohittaa villeimmätkin unelmat ja käyttää video markkinointi oman yleistä markkinoinnin suunnitelma.