Paras Potenssilääke

Ilmiömäinen Neuvoja Suunnittelu, Suuri Kotiin Parannus-Hankkeen

Olet päättänyt tehdä joitakin parannuksia kotiisi, mutta sinulla ei ole kokemusta siitä, miten edetä näin? Ei tunnu pahalta. Olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä artikkeli on menossa antaa sinulle arvokkaita vinkkejä, voit tehdä kotisi juuri haluamallasi tavalla!

Yksi hyvä tapa saada sisälle kotiisi kimallus on laittaa uusi laudaksi. Uusia laudaksi auttaa luomaan raikas tunne teidän asuintilaa. Voit ostaa erityinen laudaksi kauniita kaiverruksia niitä lisätä ainutlaatuinen eleganssia ja tyyliä kotiisi.

Laita puutarha. Se voi olla ylenpalttinen ulkopuolella lastentarha, tai yksinkertainen laatikko ikkuna keittiössä kasvattaa yrttejä. Lisäksi elävien kasvien ja valitus ne tuovat kotiisi on vertaansa vailla. Jos sinulla ei ole kummoinen viherpeukalo, kasvi vahva kasveja, jotka tarvitsevat vähän huomiota, ja lisää ajoitettu tippua tai sprinkleri-järjestelmä on helppo kastelua.

Kun se tulee kotiin parannus, halvimman tarjouksen tehnyt projektin ei aina kääntää olla yksi kuka tekee parasta työtä. Monta kertaa, lainaus, joka on liian hyvä ollakseen totta on vain, että koska huono työn laatu tai piilokustannuksia. Muista tarkistaa kaikki virastot, jotka tarjoavat palautetta urakoitsijat ennen palkkaamista niitä.

Lisäämällä ikkunan kaihtimet windows on hyvä tapa toteuttaa yksityisyyden tunne. Monet ihmiset eivät käytä verhot tai kaihtimet, koska ne haluavat päästä luonnon valaistus. Kuitenkin, älä unohda, että voit nähdä ulkopuolella, mutta kuka on ulkopuolella, voi myös nähdä sisälle. Ikkunan kaihtimet voi lisätä yksityisyyttä ja tulevat eri tyylejä valita. Sinun ei tarvitse mennä halpa muovi tehdas kaihtimet. Voit löytää joitakin todella mukava puinen tai bambusta sävyjä, jotka tekevät työtä yhtä hyvin.

Kun työskentelee kotiin kehittämishankkeen, varmista, ostaa laadukkaita materiaaleja. Voit säästää rahaa aluksi jos ostat laitteita tai kaapit, jotka ovat puutteita mutta käyttämällä näitä materiaaleja voitaisiin vähentää arvo kotiisi. Jos sinulla on aina ostaa paras kotiin, tulokset ovat hämmästyttäviä.

Miten voit eroon itse hyönteisiä on tilkitä reikiä ja halkeamia. Vain saumausaineet teidän sokkelit, alla ikkunat ja niiden ympärillä, sekä kaikki muut paikka. Kun caulking, kotona on ilmatiivis tiiviste, joka estää bugeja pääsemästä kotiisi.

Jos olohuone ja ruokailutila on yhdistetty, joilla ei ole oviaukko, hyvä tapa määritellä sekä tiloja ja pitää ne erillään on maalaamalla molemmilla aloilla eri väriä. Väri toimii suuri erotin tilat ja sinun ei tarvitse portin tai oven voi pitää kahdessa paikassa toimintaa erikseen.

Jos olet tekemässä rautakauppa projekti, joka liittyy purku, hidastaa ja vie aikaa. Se voi olla jännittävä to smash, että seinä auki, mutta et voi vahingoittaa rakenne tukee, vesi-tai sähköliitäntä. Sama pätee vetämällä alas kaapit ja muut kalusteet. Kun olet purettiin, sitä ei voi laittaa takaisin, joten kiinnitä huomiota siihen, mitä olet tekemässä.

Ripustaa luudat ylös ja irti lattiasta. Ajan harjakset harjan tulee epämuodostunut ja ei enää puhdistaa hyvin, jos ovat lattialla. Roikkuu luudat pidentää niiden käyttöikää. Päädyt korvaa luudat vähemmän ja voit säästää rahaa ostamalla harvemmin.

Kun otetaan iso rautakauppa työtä, varmista, että urakoitsija toimii oman edun. Vain koska joku on hyvämaineinen urakoitsija ei tarkoita, että ne ovat edellä huijaaminen sinua, jos tilaisuuden tullen. Jos toimeksisaajan todetaan ongelmia tai kysymyksiä, asunnon olisi oltava tiedot validoidaan ennen kuin sijoittaa yhtään enempää rahaa hankkeen tai muuttamalla rakentamisen aikataulu.

Kun lisäät minkä tahansa kodin kehittämishankkeen, haluat varmista, että se on oma. Kuitenkin, älä poikkeavat liian paljon toisistaan koteihin omalla alueella. Teidän talo näyttää typerältä, jos se on joku hullu ominaisuus on se, että lähistöllä ei ole muita taloja. Tämä voi tehdä myymällä paikkaan kovasti.

Parantaa kodin hillitsemiseksi valittaa voi olla yhtä helppoa kuin korvaa postilaatikko. Uusi, entistä moderni postilaatikko voi tehdä kodin tuntuu päivittänyt. Projekti voi usein olla valmistunut alle kaksi tuntia. Aivan varmasti seuraa mitään Kodin Omistajat’ Association suuntaviivat, kun poiminta postilaatikkoon.

Mikä olisikaan parempi tapa parantaa kodin estetiikka kuin mukava patio tai kannella. Rentoudu auringossa tai BBQ sunnuntaina iltapäivällä. Puiset kannet kiva päättyy luoda tilaa nautintoa omalla takapihalla ja kauniisti varustautua kotiin. Ajatella, että suunnittelu puinen kannella tai patio tänään.

Kattaa kaikki kodin pinnat pitää heidät turvassa haittaa, kun tehdä kotiin parannuksia. Kun maalaus sitten käyttää tarp kattamaan lattialle, jos olet purkamalla seiniä tai kaapit sitten kansi tahansa valmiin pinnan niin että ei ole naarmuuntumista tai muita vaurioita tapahtuu. Myös kattaa kaikki seinät, että et aio maalata.

Kokeile laatat, jotka eivät ole tumma väri, kun saat uuden katon. Käyttää valo-värillinen laatat estää ullakon lämmitys, joka puolestaan vähentää tarvetta käyttää ilmastointi kesällä. Käynnissä ilmastointilaitteen vähemmän säästää rahaa teidän sähkö bill.

Se ei ole epätavallista eikä noloa olla kokematon, kun se tulee tehdä kotiin parannuksia. Jos tiedät mitä olet tekemässä, voit tehdä kotisi näyttää näyttäviä. Tämä artikkeli on tarkoitettu auttamaan sinua tehdä juuri että.