Parhaat Frisbeegolf Kiekot

Suuri Neuvoja Siitä, Miten Lopettaa Kuorsauksen

Kuorsaus on melko yleinen ongelma, joka vaikeuttaa joidenkin ihmisten nukkua. Raskas kuorsaus voi olla merkki sinus ongelmia tai jopa uniapnea, sairaus, joka aiheuttaa ihmiset lopettaa hengitys unen aikana. Kuitenkin, yleensä kuorsaus voidaan pysäyttää helposti. Lue tässä artikkelissa joitakin vinkkejä siitä, miten lopettaa kuorsauksen.

Vältellä alkoholijuomien auttaa rauhallinen kuorsaus. Alkoholi voi rentoutua leuan ja kurkun lihaksia liian paljon, jotta ne liukua takaisin. Tämän voi tehdä äänekäs kuorsaus. Alkoholi on myös osoitettu lisää joskus tappava tauti tunnetaan uniapnea, joten vältellä pysyä terveenä.

Jos olet kärsivät kuorsaus, se on tärkeää, ettet nuku selälläsi. Tämä kanta kapenee hengitysteihin kurkussa, näin ollen, vähentää ilmavirran. Tähän puutteeseen voi olla syy kuorsaus. On suositeltavaa, että voit nukkua joko oikealla tai vasemmalla puolella sijaan.

Jos tupakoit, lopeta. Tupakointi aiheuttaa hengitysteiden kysymyksiä, ja voi itse asiassa aiheuttaa kuorsaus ongelma. Lievittää, että yöllä hurja, laittaa alas, että savukkeiden. Paitsi että tämä auttaa hiljainen kuorsaus, mutta saatat myös löytää itsesi saada parempi nukkua yleistä, koska nikotiini on tunnettu häiritsevät unirytmiä.

Vaihto tyynyt voi todella auttaa poistaa kuorsausta. On olemassa tiettyjä tyynyt saatavilla, joka estää sinua liikkuvan päälle takaisin, kun nukut. Sleeping teidän takaisin on asentoon, että kuorsaus esiintyy useimmiten. Jos olet epävarma, mitä tyynyt ovat parasta, voit kysyä lääkäriltä.

Kysy apteekista nähdä, jos siellä on mitään suositella over-the-counter (OTC) kuorsaus korjaustoimenpiteitä voit kokeilla. Reseptiä hoitoja olemassa, liian, mutta over-the-counter vaihtoehtoja ovat hyvä lähtöpaikalle, koska ne ovat vähemmän kalliita. Kuorsaus korjaustoimenpiteitä yleensä vähentää turvotusta, ja käsitellä muita ongelmia, jotka saattavat aiheuttaa kaventuminen airways.

Se ei pitäisi olla yllättävää lukea, että laihdutus auttaa vähentämään kuorsausta. Tämä on yleinen neuvo snorers ja syyt ovat yksinkertaiset. Jos sinulla on ylimääräistä rasvaa kaulan ympärillä, tämä rajoittaa teidän hengitysteiden. Lihakset ovat heikompia ja kurkku on todennäköisesti rentoutua ja sulje sitten kun nukahtaa.

On olemassa monia tapoja leikata alas teidän kuorsaus, ja monet niistä sisältävät eri tapoja hallita melua. Jos poimia puhallinsoitin, harjoitellaan se voi tehdä teidän pehmeä kitalaki vahvempi. Pitää lihakset siellä vahvempi pitää ilma käytävät auki ja pitää sinua kuorsaus.

Laita ilmankostutin omassa makuuhuoneessa ja käytä sitä joka yö. Ilmankostuttimet luoda jatkuva virtaus lämmin kostea höyry. Tämä aiheuttaa nenän limakalvon kostuttaa, vähentää koko ja salli teidän hengitystiet uudelleen. Tämä voi vähentää kuorsausta sinä.

Yksi tavoista, että voit parantaa hengitys ja poistaa kuorsaus yöllä on hengittää höyryä useita minuutteja ennen nukkumaanmenoa. Kun höyry voi auttaa murtaa tukkoisuus, jolla voi olla olennainen rooli tyhjentää kohtia, jotta voit nukkua tehokkaasti.

Yksi temppuja, että voit toteuttaa vähentää kuorsaus on laittaa pallo takana paita, kun menet nukkumaan. Tämä pakottaa voit muuttaa paikannus kehon, niin, että et makaa selälläsi, missä olet alttiimpia kuorsata.

Kuten totesin tämän artikkelin alussa, kuorsaus joskus osoittaa ongelmia, kuten uniapnea. Kuitenkin, monet ihmiset kuorsaus johtuu ruuhkia tai muita sinus ongelmia. Olitpa pitää hereillä kumppani tai sitten he valittavat, että voit herättää heidät, voit soveltaa näitä vinkkejä, joiden avulla estää ongelma.