Parhaat Kondomit

Pysähdy Ja Lue Tämä Artikkeli, Jos Tarvitset Apua Viiniä

Viini on jotain, että ihmiset ovat nauttineet jo tuhansia vuosia, ja hyvästä syystä. Viini on hyvin monimutkainen juoma, joka antaa kuluttajille mahdollisuuden oppia paljon kuin ne tutkia niiden vaihtoehtoja. Jos haluat oppia lisää siitä, tunnistamalla hyviä viinejä, sinun pitäisi lukea artikkelin alla.

Älä tuomitse viiniä sen valmistusvuoden yksin. Vain koska viini oli tehty kauan aikaa sitten, ei tarkoita, että se on laadukasta viiniä. Muista tutkia viiniä huolellisesti niin, että et ole erehtykö maksaa alkuun dollarin alahyllyn viiniä.

Ajattele makuhermoja kun ostat viiniä. Jotkut asiantuntijat ehdottavat tietty viiniä, koska alueella se tuli, mutta tärkeintä on maku. Älä tee virhettä, että ajattelun, että kaikki edullisia viinejä ovat huonoja. Haluatko nauttia mitä olet juominen.

Salli punaviinit lämmetä. Usein, punainen viinejä varastoidaan lämpötilassa, joka on lähellä 60 astetta. Paras lämpötila tarjoilua punaviinit on yli 70 astetta, joka mahdollistaa koko kehon viinin olla läsnä. Kun avaat pullon punainen, anna sen istua ja tulla huoneenlämpöiseksi ennen juomista.

Älä pelkää liittyä foorumi tai kaksi voit keskustella teidän uusi harrastus. On olemassa joitakin todella hyviä foorumeita siellä, missä ihmiset puhuvat viiniä. Määrittää, jos sisältö on keskusteltu jotain, mitä haluat olla osa, ennen kuin liityt.

Älä pelkää sulfiitti varoitukset totesi, viini tarrat. American valmistajat usein on varoitusmerkinnät, jotka koskevat sulfaatteja, mutta todellisuudessa kaikki viinit ovat niitä. Harvoissa tapauksissa, sulfiitit aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Kuitenkin, jos sulfiitteja ole vaivautunut ennen, ne pitäisi edes nyt.

Yksi nopeimmin tapoja, joilla voit chill pullo viiniä on sijoittaa se astiaan, joka on täynnä vettä ja jäätä. Varovasti laske pullo tähän astiaan ja voit chill se juominen standardeja 30 minuuttia tai niin.

Kun ostaa viiniä päivällisellä ottaa huomioon, että ruoka olet palvelevat. Pääsääntöisesti punaviinit pari hyvin naudan-ruokiin, kun taas valkoinen viinit toimivat hyvin meren antimia ja kasvisruokia. Jos et ole varma siitä, mikä viini pariutumaan aterian, pyydä paikalliselta viiniä myymälä, saada vähän apua.

Älä aina usko kaikkea, mitä olet kertonut, vaikka henkilö väittää olevansa viini asiantuntija. Parhaat asiantuntijat oikeastaan tarkastella niiden suosituksia, koska ne löytää uusia viinejä. Myös heidän henkilökohtaiset mieltymykset eivät todennäköisesti olla sama kuin oma. Joten, seurata gut ja oman sydämen kun se tulee valita viinejä nautit.

Sangrias on tullut suosittu viime aikoina. Tehdä täydellinen sangria yhdistää suosikki punaviiniä sekä sitruunan ja appelsiinin viipaleita. Sitten, sekoita 2 rkl hienoa sokeria ja laukaus konjakkia. Kaada seos viiniä lasiin ja lisää pieni määrä sitruuna-lime sooda, inkivääri ale-tai soodavesi.

On olemassa monia erilaisia viiniä, niin älä epäröi kokeilla uusia makuja. Ottaa aikaa arvostaa eri makuja tai aromeja viineistä juot, ja kokeile palvelevat viiniä olet nauttia kanssa eri elintarvikkeet nähdä, mikä toimii parhaiten. Nauti itsesi-viini on tarkoituksena on auttaa sinua tuntuu hyvältä.

Katso miten viini on tallennettu varastoon. Viini myymälä, viini on tallennettu tarkka valaistus ja lämpötila on pidettävä, että viinin maistelua parhaimmillaan. Kun olet kotona, yrittää matkia niitä ehtoja, jotta parhaan kykysi, kunnes juot viiniä.

Ennen lähtöä talossa ja lyömällä ylös paikallisten paikka, tietää, mitä etsit ja on yritys asetettu tavoite mielessä. Jätä tietämättä tarkalleen, mitä haluat päätyä kuin yön viettänyt hyppii toivottoman kellarista–kellari. On tavoite etuajassa ja kun löydät valinta, joka sopii, ostaa sen ja palata kotiin nauttimaan työtä.

Varmista, etsiä rauhallinen ja hiljainen ympäristö, kun olet viinin maistelua. Se on helpompi analysoida eri makuja ja aromit viiniä, jos olet rento. Kovaa musiikkia, ankara valaistus ja muita häiriötekijöitä ei anna sinun keskittyä teidän viiniä kokemus, joten yritä välttää niitä, kun teet mielipiteesi.

Kun menet ravintolaan pidät ihmisten kanssa rakastat, älä tilata viiniä laseittain. On yleensä kuusi lasillista kussakin pullossa, joten varmista, että olet jakaa. Voit säästää huomattavan määrän rahaa, ja voi löytää uusia edullisia viini, jos yrität yksi et ole koskaan ennen ollut.

Jos sinulla on viini pullo, joka on vanhempi kuin 20 vuotta, varmista, että olet ymmärtää heikentymisen prosessi korkki. Siksi, kun avaat viinin, siellä on hyvä mahdollisuus, että korkki tulee jakaa tai repiä. Tämä on luonnollinen prosessi, joka tapahtuu lähes kaikki viinipullot.

Älä koskaan epäröi ilmoittaa oman sommelier menoja rajoittaa. Monet ihmiset ajattelevat, että tämä on sopimatonta tai noloa, mutta hän on todella perehtynyt valintaprosessi perustuu hinta. Antaa hieman pelivaraa suosituksessa, mutta älä rikkoa pankki yli olematon sosiaalinen normi.

Kun luet alussa tämä artikkeli, juominen viini on mennyttä aikaa, joka on jaettu monia eri kulttuureja yli monet aikakausilta. Nyt kun olet lukenut artikkelin, olet myös oppinut, että viini on todellakin monimutkainen, mutta ei mahdoton ymmärtää. Pitää yllä tiedot mielessä, kun jatkaa matkaa ymmärtää, viiniä, parasta, että voit.