Parittelu

Kahvin-Vinkkejä: Oppia Kaikki Sinun Täytyy Tietää,

Vaikka kahvi on herkullinen, jos ostaa kahvila, se voi olla kallista. Sinun ei tarvitse tehdä sitä, voit tehdä kahvia kotona paljon vähemmän rahaa. Seuraavat artikkeli auttaa sinua oppimaan kaiken kahvista.

Jos haluat fancy latte koristeet ilman fancy latte hinta, voit yrittää tehdä omia. On olemassa useita oppaita verkossa, joka voi saada sinut alkoi. Joidenkin käytäntö, voit tehdä latte art yhtä hyvä kuin mikä tahansa barista käyttäen maito ja sulatettu suklaa. Sinun ei vain säästää rahaa luomalla kaunis latte malleja, mutta voit yllättää vieraasi liian.

On olemassa monia terveydellisiä etuja, jotka on löydetty juo kahvia. Voit vapaasti hemmotella teidän aamulla kuppi ilman pelkoa. Voit halutessasi vaihtaa kofeiinittomaan, jos kofeiinia kahvin vaikutukset muita lääkkeitä käytät. Vähentää tai poistaa kermakko ja sokeri maksimoimaan nämä edut.

Se on erittäin tärkeää kunnolla puhdistaa kahvin valmistusvälineet. Jos et puhdista laitetta usein, maku kahvia voi kärsiä. Sinun ei tarvitse puhdistaa laitteet kokonaan, kun koskaan käyttää, mutta jos alkaa huomata lievää hajua tai kertyminen tahansa, sen pitäisi olla täysin puhdistettu.

Jos sinulla ei ole varaa uuden kahvinkeitin, päästä irti vanhasta mallista, jonka panimo potin pelkkää vettä ennen jokaista erää. Kun olet potin vettä riittävän kuuma lämpötila, laita se takaisin kahvinkeitin. Tämä menetelmä takaa sen, että kahvia palvella on tulikuuma ja maistuu hyvältä.

Älä säilytä kahvia jääkaapissa, ellei se on säiliö, joka on täysin ilmatiivis. Tämä on tärkeää, koska kosteus voi aiheuttaa kahvia homehtua. Se on parasta pitää kahvia kaappiin, jossa se pysyy lämpimänä, kuivana ja sen paras laatu.

Jos olet jauhaa omaa kahvia, muista vain jauhaa summa tulee käyttää joka päivä. Jos jauhaa liikaa ja jättää kahvia noin, elementit tulee ottaa tuoreus ja maku. Toisin kuin monet uskovat, tallentamiseen kahvia jääkaapissa ei jätä se raikas.

Kun etsit kahvimylly, älä osta yksi, joka käyttää terät. Sen sijaan, etsiä yksi, joka on kartion muotoinen tai hionta purseet vähentää pavut. Voit saada enemmän johdonmukainen leikata. Myös, taulu terät on taipumus ylikuumentua ja voi antaa kahvia palaneen maku.

Säilytä papuja ja kahvia jauhaa kunnolla. Koko pavut ja jauhetaan pavut molemmat menettävät maku melko nopeasti. Voit estää tämän, saada ne astiaan, joka on ilmatiivis, ja aseta astiassa kuivassa ja viileässä. Laajennettu varastointi, voit jopa jäädyttää papuja enintään kolme kuukautta.

Sinulla on terveysongelmia, kuten korkea verenpaine? Jos kyllä, sinun pitäisi pysyä erossa tahansa juoma, joka sisältää kofeiinia. Kokeile juominen joitakin kofeiinitonta jos unohdat maku kahvia ja puhua lääkärisi kanssa siitä, miten paljon kofeiinia sinun tulisi juoda. Pysyä erossa kofeiinia, kun pitäisi auttaa sinua saada teidän verenpaine hallinnassa.

Kahvi voi olla herkullinen, sekä kalliita. Mutta, voit löytää tapoja tehdä se budjetti-ystävällinen. Niin kauan kuin sinulla on oikeat välineet ja osaamista, hyvää kahvia keitetty kotona todella on saavutettavissa. Kaiken, mitä olet oppinut täällä pitäisi olla riittävä tarpeeksi saada sinut alkoi panimo kahvia, niin saat sen.