Pekka Sauri

Olla Matkailija Ja Turisti Näitä Yksinkertaisia Vinkkejä

Matkustavat uusiin kohteisiin on yksi kaikkein nautittavaa kokemuksia elämästä. Saat kokea erilaisia tapoja, kulttuureja, alueilla. Matkustaminen yhdistää sinut ihmisiä ja tapahtumia, että et olisi kokenut muuten. Kuitenkin, ennen kuin kukaan matkustaa, on olemassa muutamia asioita, ne on muistaa. Neuvoja tässä artikkelissa kerron sinulle kaiken, mitä sinun pitäisi tietää ennen kuin lähdet tutustumaan maailman.

Jos olet matkustaa toisessa maassa ja passi on kadonnut tai varastettu, pää lähimpään Suurlähetystöön tai Konsulaattiin niin pian kuin mahdollista. Monta kertaa nämä virastot voivat myöntää korvaavan niin vähän kuin 24 tuntia, joten voit saada takaisin nauttia lomasta nopeasti ja helposti.

Ole kunnioittava ja potilaan kohti turvatarkastuksen ja tullin virkamiehet. Useimmissa tapauksissa, nämä ovat sinun turvaksesi. Jos ei, on järkyttynyt vielä ei auta sinua saamaan läpi nopeammin. Itse asiassa, hassuttelet turvatarkastuksessa on lähes aina lippu express lane extra haku.

Varmista aina, että sinulla on joukko sijainti tärkeät paperit ja asiakirjat, kun matkustat. Se on helppo menettää tai kadotat nämä asiat. Määrittää turvallisen taskussa tai pussi etuajassa, ja aina ottaa ne pois ja laittaa ne takaisin samaan paikkaan.

Ostaa viihde-paketti, kun vierailet kaupungin monia nähtävyyksiä voi säästää aikaa ja rahaa. Viihde paketti on ostettu etukäteen, yleensä sisältää liput useita alueen nähtävyyksiä, usein alennettuun hintaan. Tämä vie paljon stressiä pois loma, jolloin voit kävellä ohi pitkät jonot lipunmyyntiin, kun tulet ja saada suoraan hauskaa.

Jos olet matkoilla ulkomailla, aina paikallisessa valuutassa erilaisia nimityksiä. Se on paljon helpompaa olla huijannut taksinkuljettaja tai kauppias, jos pienin bill lompakossa edustaa viikon tai jopa kuukauden voitto. Pieni muutos voi joskus olla vaikea saada, joten kiinni teidän kolikkoa, kun saat niitä.

Tässä on vinkki matkailijoille! Sillä maukkaampia kahvia, kun oleskelevat hotellissa, käytä jään sijasta vesijohtovettä. Monet hotellin huoneissa on pieni teenkeitin, mutta käyttää vesijohtovettä lähes aina johtuu huono kahvi. Jään hotelli jään koneet on tehty käyttäen suodatettua vettä. Joten, täytä kahvinkeitin jään yöllä (niin se voi sulaa), voit nauttia kahvia valmistettu raikasta, suodatettua vettä aamulla!

Valitsemalla tietyn kauden ajan ottamaan itse matka voi johtaa enemmän miellyttävä matka. Niille, jotka kuin lumi urheilu ne olisi pyrittävä matka talven aikana. Joku, joka tykkää metsästys pitäisi suunnitella matka vastaa niiden metsästys kausi valinta. Eroja, kuten että voi tehdä iso muutos matka.

Jos haluat tuoda takaisin matkamuistoja, varmista, että otat ylimääräistä tyhjä matkalaukku. Sinun tulisi myös tutkimus etuajassa, jos on olemassa mitään rajoituksia tiettyjen tuotteiden, kuten alkoholin. Saatat olla sallittua tuoda kotiin vain tietty määrä ruokaa ja juomia.

Etsi ravintola lähellä hotelli, jos aiot pysyä pidempään kuin yön yli. Vaikka monet hotellit ovat ravintolat sisäänrakennettuna, kuten ruokapaikkoja on surullinen, generic asioiden tarjoavat vähän muistaa. Löytää paikallinen ravintola helpon matkan pituus voit saada hieman paikallista väriä.

Jos olet menossa uimaan koko matkan aikana, tuoda kaksi eri uimapuvut. Näin, kun yksi heistä on märkä, voit antaa sen kylpyhuoneeseen kuivumaan, ja olet tuoreita yksi laittaa jostain vettä toimintaa on tarkoitus päivä.

Talvella, erityisesti, se on viisasta pitää pari huopia, kengät, tulitikkuja ja iso kynttilä, takakonttiin auton. Näitä voi tulla erittäin kätevä jos satut luistavat pois tieltä ja löytää itsellesi teki vuonna lumi pankin kanssa ei ole mahdollisuutta välittömästi pelastus.

Kuten edellä todettiin, matkustaminen on loistava tapa nähdä paikalliset monille eri kansakunnat ympäri maailmaa ja kokea elämää kautta heidän silmänsä. Jos noudatat neuvoja löytyy tämän artikkelin ennen kuin aloitat matkustaa, voit tehdä useimmat teidän kokemuksia ja muistoja, jotka kestävät eliniän.