Penikseen Paksuutta

Terveen Ihon Hoito, Joka ei Ole Sekava

Kaunis iho ei yleensä saavuttaa luonnollisesti. Jos se on sinua varten, sitten lopettaa lukeminen tämän artikkelin nyt, koska olet yksi onnekas henkilö! Kuitenkin, jos sinulla on ongelmia, tummat täplät, viat, musta pää, epätasainen ihon sävy, kuiva iho, rasvainen iho, laajentuneen huokoset, selluliittia, suonikohjuja, ja mikä tahansa muu ihon hoito ongelma, niin sinun pitäisi luultavasti pidä lukea tämä artikkeli. Olemme löytäneet joitakin yksinkertaisia ihonhoito hoito, joka voi olla ihosi säteilee kauneutta, päästä varpaisiin, vain muutaman lyhyen viikkoa! Voit löytää joitakin hyviä vinkkejä, jotka ovat varmasti antaa teille, että ihana hehku olet etsinyt!

Jos haluat olla kaunis iho, älä polta. Ei vain on se epäterveellistä muun kehon, tupakointi myös kaventaa verisuonia pinnalla kerroksia ihoa. Tämä kaventuminen vakavasti rajoittaa määrä veren virtausta ja hapen, joka saa ihon, joka johtaa ryppyjä, värin ja puute ravinteita.

Hyvä vinkki ihonhoitoon on rajoittaa altistumista auringonvalolle. Rajoittamalla altistuminen auringon, voit alentaa mahdollisuutesi saada ihosyöpä, ja iho ei vanhene niin nopeasti. Liiallinen auringonvalo aiheuttaa vapaiden radikaalien vaurioita ihon solujen, joka johtaa ennenaikaista ihon vanhenemista.

Aamulla ja illalla, varmista, pestä koko kasvot ja kaula huolellisesti saippualla ja vedellä. Älä koskaan laita liikaa paineita teidän kasvot, koska tämä voi aiheuttaa ylimääräistä ärsytystä arkaluontoisia huokoset. Kuivaa, kun olet valmis ja aina soveltaa kosteusvoidetta käytön jälkeen saippualla.

Koko kehon kuorinta, investoida pitkävartinen, luonnon harjalla. Ennen kuin astut kylpyamme tai suihku, harjata kuiva iho voimakkaasti, pyörivin liikkein. Lisäksi jättää ihon tunne kihelmöintiä ja invigorated, kuiva harjaus myös parantaa verenkiertoa ja slough pois kuolleet iho, luoda hehkuva ulkonäkö.

Jos käytät aurinkolasit tai reseptiä linssit koko ajan, antaa heille perusteellinen puhdistus vähintään kerran viikossa. Lasit houkutella likaa ja noki joka voi tukkia huokoset ihoa, varsinkin jos lasit istuvat nenän. Käytä vain vähän saippuaa ja vettä puhdistaa sillan lasit tehokkaasti.

Jos haluat suojata ihoa haitallisilta epäpuhtauksia, jotka tukkivat meidän ilma, lisätä tuotteita täynnä antioksidantteja osaksi päivittäistä hoito. Etsi voiteet, jotka käyttävät valtaa vihreää teetä, coffeeberry tai granaattiomena. Nämä ainesosat suojaavat kielteisiä vaikutuksia pilaantumisen ja auringossa on meidän ihoa.

Älä kylpeä vastasyntynyt päivittäin, jos haluat parasta suojella häntä ihoa. Vastasyntynyt vauva on joskus likainen ja usein vain pyyhkiä kostealla liinalla riittää. Uiminen vain kerran tai kahdesti viikossa pitää vauvan ihoa kuivumiselta tai tulossa ärtynyt.

Yhteenvetona asioita, kaunis iho harvoin armolahjoja sen läsnäoloa omasta. Siksi, sinun täytyy työskennellä pitää ihosi etsivät sen parhaiten. Työ ei ehkä ole paras mahdollinen sanavalinta, mutta jos noudatat kaikki edellisen ihon hoito-ohjelmiin, jotka liittyvät ihon hoitoon ongelmia, niin työ on työtä itse ulos. Olet nyt matkalla upea iho!