Peniksen Hoito

Kuinka Ajaa Top Mobile markkinointikampanja

Jos olet kokonaan uusi maailma mobiili markkinointi, niin olet luultavasti ajattelevat, että joitakin vinkkejä, mobiili markkinointi voisi auttaa sinua valtavasti, niin että voit alkaa oman uran tällä alalla. Alla on muutamia vinkkejä saada sinut alkoi teidän mobiili markkinoinnin ponnisteluissa.

Käytä omistettu lyhyt koodi. Voi olla tyyris, mutta ne vakuuttaa, että pidät oman tuotemerkin ehjä. Vältä yhteinen lyhyt koodeja, jos olet suurempi yritys. Ei vain koska haluat ihmisiä tunnistamaan oman koodin, mutta siellä voi olla joitakin oikeudellisia seurauksia, jos toinen yhtiö jakaa saman koodin väärinkäytösten järjestelmä.

Sitoa markkinointi iso tapahtumia tai vapaapäiviä. Special otteeseen voi tehdä markkinointi todella toimii. Antaa erityistä tositteita hyvät vain äitienpäivänä. Pitää kilpailuja iso urheilutapahtuma päivää antamaan oman tuotemerkin läsnäoloa. Antaa asiakkaillesi lyhyt koodi numero, jossa kuka tahansa henkilö, joka lähettää tekstiviestin on mahdollisuus voittaa.

Jos olet hyödyntämällä mobiili markkinointi – lähetä satunnainen muistutus viesti! Jos sinulla on jokin tapahtuma tulossa, sinun pitäisi muistuttaa asiakkaille muutaman päivän etuajassa, samoin kuin päivä itse tapahtuma. Asiakkaat ovat kiireisiä ihmisiä, ja saattavat unohtaa, mitä he halusivat tehdä ilman muistutus sinulta.

Varmista, että sivuston ja/tai mainokset ovat yhdenmukaisia koko eri muodoissa. Ei jokainen vähän mobile tekniikka on sama, joten sinun täytyy sopeutua niihin. Ei ole mitään pahempaa kuin kovasti mobile kampanja vain saada selville, että ihmiset käyttävät tietyn tyyppinen mobiili KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ on vaikeuksia käyttää sitä.

Askartelu laillinen liiketoiminta suunnitelma on hyvä idea, mobiili markkinointi. Vain koska mobiililaitteet ovat pieniä, se varmasti ei tarkoita, että sinun tehtäväsi ei tule olemaan helppo. Varmista, että teet mitä voit esisuunnitelma koko kampanjan alusta arveltu toteutumaan haluat yrittää kattaa kaikki kulmat.

Varmista, että viestit on kohdistettu niiden tarkoitus mobiilimarkkinoinnin. Sinulla ei ole mitään tilaa merkityksettömiä sanoja. Jos asiakas ei ymmärrä viestiä muutaman sanan, niin se ei ole edes syytä ottaa yhteyttä ensimmäinen paikka. Sinun täytyy olla hyvin selkeä tässä, kuten teidän tarkoitukseen.

Ei tahansa web tracker tekee, kun yrität pysyä tulokset koko kampanjan. Sinun täytyy varmista, että käytät mobiili-erityinen tyyppi ohjelmisto täällä voit seurata tietoja. Kokeile eri seuranta-ympäristöissä, kuten Bango ja Mobilytics pysyä ajan tasalla kaikesta.

Muista, että mobiili markkinointi, vaikka se tapahtuu kautta mobiili net enimmäkseen, ei tarvitse työskennellä vuonna edistäminen internet-liiketoiminnan. Voit käyttää mobile marketing edistää mitään on-location-liiketoiminnan. Itse asiassa, tämän avulla asiakkaat voivat nähdä, että olet vielä enemmän konkreettista eikä vain over-the-puhelimen markkinoija.

Tiedät nyt, että sinun pitäisi olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kautta mobiili markkinointi, mutta voit myös kysyä asiakkaasi vuorovaikutuksessa kanssasi. Voit lähettää niitä videoita ja viestejä; ehkä sinun pitäisi kysyä, jos he ovat, mitä he haluavat lähettää. Varsinkin jos sinulla on blogi sidoksissa yrityksesi, lähettämistä käyttäjä videoita voi lisätä oman profiilin.

Muista lähettää tekstiviestejä. Ihmiset yleensä soittoäänen, joka sammuu, kun he saavat tekstiviestin. He myös yleensä tarkistaa sen heti. Vain varmista, että lähettää pieniä tiedostoja, kuten kuvia uuden tuotteen, joka sinulla on käytettävissä, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus vastaanottaa tekstejä tai ei.

Koska käyttäjät eivät voi katsella niitä pieniä näyttöjä, mobiili mainonta viestien tulee olla lyhyt, selkeä ja ilmaista kiireellisyys. Jokaisen mainoksen pitäisi keskittyä kehotus toimia, joka kertoo markkinoiden tehdä jotain. Unohtamatta sisällyttää kehotus toimia oman mobile advertising messages on yleinen virhe, että aloittelijat tekevät usein.

Kuten voitte nähdä edellä luettelo vinkkejä, mobiili markkinointi voi olla erittäin hyödyllistä saada omia tuotteita ja palveluja, altistuminen, että he tarvitsevat ja ansaitsevat. Sen jälkeen seuraavat näitä vinkkejä, sinulla ei ole enää uusi mobiilimarkkinoinnin, ja sinun tulee pian mobiili markkinoinnin asiantuntija.