Peniksen Ihannekoko

Työllistyminen ei Pitäisi Olla Liian Vaikeaa

Se ei ole kovin helppoa etsiä työtä sen jälkeen, kun olet ollut poissa työmarkkinoilta jonkin aikaa. On monia asioita, jotka ovat muuttuneet vuosien varrella, ja muut asioita, ovat pysyneet samana. Jatka lukemista, jos haluat tietää paras tapa mennä noin etsivät uuteen asentoon.

Käytä sosiaalinen media, rakentaa ja määrittää oman online läsnäolo. Enemmän työnantajat ovat alkaneet tekijä ehdokkaiden julkisia profiileja suosituimpia sivustoja, jotka ovat Facebook ja Twitter. Päivitä tietosuoja-asetukset sen varmistamiseksi, että mitään kyseenalaisia kuvia, päivitykset ja linkit eivät ole näkyvissä ihmisiä oman verkon ulkopuolella. Älä unohda muuttaa näkyvyyttä asetukset kuvia, jotka on lähettänyt ystävillesi.

Suunnitelma saapua töihin aikaisin. Aina on olemassa asioita, joita voi syntyä, tehdä sinusta myöhässä, joten varmista, että annat itsellesi vapaa-aikaa. Tämä auttaa sinua olla ajoissa johdonmukaisesti, ja työnantajat pitävät siitä.

Jos etsit uutta työtä, voit siirtyä edessä linjan, jos olet äskettäin ottanut joitakin luokkia. Rekisteröidy rikastamiseen kursseja aina silloin tällöin, koska tämä näyttää työnantajille, että aiot pysyä yläreunassa pelin.

Proofread ansioluettelosi ennen menossa työhaastatteluun. Varmistaa ansioluettelosi on ilmainen oikeinkirjoitus tai kielioppi virheitä, on ystävä tai perheenjäsen, katso sen yli. Mitään tekee henkilö näyttää pahempi työhaastattelussa kuin jatkaa täynnä huolimaton virheitä. Se voisi jopa estää sinua saamasta töitä.

Ulos ja osallistua uramessuille, kun etsit työtä. Uramessuille auttaa sinua selvittää, millaista työtä haluat. Voit verkosto, ihmisiä tapaat siellä myös.

Jos olet haastatteluun ja haastattelija kysyy, mitä palkkaa haluat, aina olla yhtä konservatiivinen kuin mahdollista. On parempi sanoa, hieman vähemmän kuin haluat, koska tämä on joskus kitkeminen prosessi yritys käyttää perustuvat talousarvion, että ne on.

Ota yhteyttä viitteitä käytät kanssa ansioluettelosi, varmista, että ne ovat edelleen ajan tasalla. Se ei ole hyvä olla potentiaalinen työnantaja soittaa viittauksia vain löytää ulos tiedot eivät ole voimassa. Tarkista viittauksia varmista, että sinulla on oikea sijainti ja puhelinnumero.

Jos olet hermostunut haastattelussa, ajattele sitä eri tavalla. Ajattele, että se on “testi” haastattelu. Kuvittele, että olet jo saanut työpaikan, tai että et ole kiinnostunut työstä lainkaan. Tämä heti rentouttaa sinua, ja voit lakata olemasta hermostunut ja vain keskustella. Paljon aikaa, että saat palkkasi.

Ansioluettelosi on usein ensimmäinen asia potentiaalinen työnantaja näkee, ja ilman hyvä jatkaa, voit olla varma, että et ole kutsutaan haastatteluun! Näytä ansioluettelosi ystävien ja perheen jäseniä, joiden mielipiteet arvostat saada heiltä palautetta ja neuvoja.

Nyt kun olet aseellinen kanssa kaikki tiedot, sinun täytyy repiä uutta työtä, se on jopa voit tehdä loput. Varmista, että on hyvin kirjoitettu uudelleen, paljon kokemusta ja oikea haastattelu etiketti. Yhdistelmä kaikki nämä asiat pitäisi auttaa sinua turvallista työpaikkaa ei ole aikaa.