Peniksen Isontaminen

Muutamia Vinkkejä Hallita Allergiat

Hyvä osa väestöstä kärsii jonkinlaisesta allergiasta. Nämä allergiat voivat johtua esineitä tai aineita kosketuksiin ihon, hiukkaset otetaan osaksi hengitysteiden, ja elintarvikkeita syödään. Jos satut kärsivät allergia ja haluaisin enemmän tietoa, joka voi auttaa sinua, sitten pitää käsittelyssä.

Vähentää stressiä tasolla. Stressi voi olla hyvin merkittävä tekijä allergiat, jopa pitkittää pituus-iskut kaukana normaalista. Jos kärsit allergioista, yrittää minimoida stressiä koet tai löytää tapoja tehokkaasti kanava se päivä. Alentaa stressiä on positiivinen tulos oman kalvava allergioita.

Jos olet yksi niistä miljoonista, jotka kärsivät allergioista, sinun luultavasti pitäisi vaihtaa ilmansuodattimet teidän ilmastointilaite joka kuukausi. Valmistajat yleensä sanovat vaihtaa kolmen kuukauden välein, mutta jos sinulla on ongelmia allergioita, sinun pitäisi tehdä se useammin, jotta kaikki allergeenit ovat loukussa ennen kuin on hajallaan kautta kotiin.

Jos omistat lemmikkejä, kylpeä niitä usein, kun allergia kausi saapuu. Tämä on erityisen totta, koiran omistajille. Ei vain, lemmikkien karvat ja hilse ärsyttävät omasta, eläinten turkista on magneetti siitepölyä leijuu ilmassa, jolloin nämä hiukkaset vetokoukku ratsastaa lemmikkisi ja hyökätä kotiisi.

Pitää siitepöly loitolla sinun pitäisi pestä vuodevaatteet muutaman päivän välein, siitepöly voi kerätä sinua ja teidän vaatteet ulkopuolella ja tuodaan sisälle. Jos se saa teidän lakanat ja vuodevaatteet, se voi aiheuttaa allergisen reaktion yön yli, ja saat vähemmän unta kuin tavallisesti.

Suihku ja shampoo hiukset ennen nukkumaanmenoa. Ilta-aikaan allergia hyökkäykset voivat johtua siitepölyä ja muita allergeeneja, jotka ovat kertyneet ihon ja hiukset päivän aikana. Vain hypätä ja nopea pestä, sitten nukkumaan sikeästi.

Silloinkin, kun ihmiset yrittävät välttää asioita, jotka aiheuttavat niiden allergisia reaktioita, ne ei ehkä olla tietoinen edellytykset niiden ympäristön, joka voi pahentaa niiden oireita. Tupakointi, aerosoli-suihkeita, saastuminen, savu, ja kaikki kosteus voi aiheuttaa lisää oireita ihmisille, jotka kärsivät allergioista ja tulee seurata.

Se voi tuntua oudolta, mutta voit itse olla allerginen oman kehon! Se on todella totta. Koko päivän, siitepölyä ja pölyä ilmassa saa päälle vaatteet, hiukset ja vartalon. Jos et pese, et voi olla hyökkäyksen kaikki nämä aineet, kun nukut. Suihku tai laittaa puhtaat vaatteet, ennen kuin voit antaa pään alas levätä.

Liian monet ihmiset anna heidän allergiat rajoittaa, mitä he voivat tehdä. Tämä ei tarvitse olla kyse. Ei ole mitään syytä lopettaa noiden vaelluksia käytit rakastaa tai lopeta leikkiminen lasten kanssa pihalla. Taistella niitä, allergiat ja saada hyvä käsitellä niitä. Tehdä ajanvarauksen kanssa allergialääkäri ja selvittää paras hoito, joka auttaa sinua kaikkein.

Ihmiset, jotka kärsivät ruoka-aineallergiat ovat yleensä niitä, jotka täytyy olla kaikkein varovainen. Kun muita allergioita voi olla ärsyttävää, ruoka-allergiat ovat yleensä kaikkein kohtalokas. Tämä pätee erityisesti ihmisiä, jotka kärsivät allergioista simpukoita tai pähkinöitä, kuten katkarapuja tai hasselpähkinä.

Jos sinulla on vaarallinen allergia mehiläisille, tiettyjä elintarvikkeita tai kasvit, yritä pitää tarjonta antihistamiini omassa käsilaukussa tai auton. Jos olet kaukana lääketieteellistä apua ja altistuvat allergeenille, joka voi aiheuttaa vakavan reaktion, olet hyvin aseistettu. Voit olla valmis lopettamaan minkä tahansa ongelman, joka voi olla vaarallinen tai aiheuttaa vakavia hengitysvaikeuksia.

Jopa 30 prosenttia ihmisistä, jotka kärsivät kausiluonteista allergiat voivat myös kokea rajat herkkyys ottamisen jälkeen tiettyjä ruokia. Tämä johtaa pistely, polttaminen tai kutina tunne kurkussa ja voi olla seurausta reaktion välillä näitä elintarvikkeita ja siitepölyä. Jos olet allerginen ruoho siitepölyt, olla varuillaan, melonit, appelsiinit ja tomaatit.

Jos allergia oireet leimahtaa usein, saatat haluta ajatella saada allergia laukausta. Nämä toimivat lääkäri pistämällä pieni määrä allergeenia omaan järjestelmään ajan mittaan. Lopulta, teidän immuunijärjestelmä voi taistella allergia hyökkäyksiä. Nämä ovat yleensä annetaan 3-5 vuotta.

Jos löydät itsesi taistelevat nuha tai vuodenaikojen allergioita siitepölyä ja itiöitä, sinun tulisi aina pitää windows kotona kiinni, jos mahdollista. Ainakin lähellä niitä välisenä aikana 5 ja 10 aamulla; tämä on aika päivä jota kasvit julkaisu korkeammat pitoisuudet siitepöly.

Kuten edellä todettiin, allergiat johtuvat eri asioita, kuten mitä me koskettaa, hengittää, tai edes syödä. Jokainen, joka on koskaan kärsinyt allergia tietää, kuinka paha se voi saada. Tiedot, jotka olet lukenut pitäisi valottaa tapoja torjua mahdolliset allergiat, että olet kärsivät.