Peniksen Jatke

Raskaus On Kaunista Aikaa, Käyttää Näitä Vinkkejä, joiden Avulla

Tekemisissä raskaus voi olla pelottava ja vaikea asia tehdä, varsinkin jos se on ensimmäinen kerta. Jos olet ensimmäistä kertaa äiti tai huolissaan miehensä, lue, millaisia asioita sinun pitäisi odottaa ja olla tietoinen raskauden aikana.

Käytä kylmää vettä kylpy turvonneet jalat. Yksi erittäin yleinen oire raskaus on turvonneet jalat ja nilkat, etenkin lämpöä. Kylmä vesi kylpy voi vähentää veren virtausta jalat, mikä puolestaan vähentää tulehdusta. Se myös viilentää sinut alas ja antaa sinulle tekosyyn olla pois jalat muutaman minuutin.

Nukkua niin paljon kuin haluat, kun olet raskaana. Uni on pulaa vanhemmille vastasyntyneiden. Myös, kun raskaana, vauva ei syö paljon saatavilla olevaa energiaa. Älä pelkää nukkua, mennä nukkumaan aikaisin, tai torkut kun haluat. Et voi myöhemmin!

Ota rauta pillereitä. Monet raskaana olevat naiset saavat anemia jossain vaiheessa raskauden aikana. Elimistö tarvitsee paljon rautaa varauksia syntymää ja sen jälkeen, kun olet imetyksen. Kysy lääkäriltäsi alussa ottaen rauta täydentää pitämään korkeana ja estää anemiaa ensimmäinen paikka.

Ennen kuin olet raskaana, se on hyvä idea käydä hammaslääkärissä. Monta kertaa raskauden aikana, ikeniä voi olla hyvin herkkä, ja hampaiden puhdistus voi olla kiusallinen. Voit myös ei voitava saada mitään röntgenkuvat raskauden aikana, joten se on parasta saada että pois tieltä ennen kuin käsi.

Jotkut raskaana olevat naiset kokevat ummetus. Siksi, ne pitäisi yrittää syödä korkea-fiber elintarvikkeet, kuten hedelmät, vihannekset ja viljat. Nämä kysymykset johtuvat ylimääräiset hormonit elimistössäsi, joten ei ole mitään syytä tuntea hämmentynyt teidän ongelma. Ummetus voi aiheuttaa vakavia ruoansulatuskanavan ongelmia, ja äärimmäisen epämukava.

Jos sinusta tuntuu, että saatat olla raskaana, saada itse raskaustesti tai pään yli yli lääkäriin välittömästi. Raskauden ongelmia voi syntyä, kun naiset lykätä vahvistaa raskauden.

Jos olet raskaana, yritä mennä uimaan, kun voit. Ei vain se on terveellistä liikuntaa kaikille ihmisille, mutta raskaana oleva nainen, se auttaa estämään ne ärsyttävä jalka särkee ja pitää sinut saamassa liian paljon painoa. Älä yli tehdä sen, vaikka. Jos tunnet itsesi saada väsynyt, lopeta.

Kun saat selville olet raskaana, ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on mennä lääkäriin, varsinkin jos sinusta tuntuu, olet löytänyt ulos myöhään raskauden. Tämä tulee varmista, että lääkäri on hyvä tarkastella terveyttä ja lapsen terveyttä ja saa sinut ohjelma sopivaksi teidän kahden on paras.

Kuten näette, on olemassa paljon asiat miettiä ja pitää mielessä, kun käsitellään raskauden varmistaa terve, iloinen vauva. Varmista olla tietoinen neuvoja tässä artikkelissa kaikkina aikoina, niin että voit tietää, mitä sinun pitäisi ja ei pitäisi tehdä vauvalle.