Peniksen Kasvaminen

Etsivät Yksinkertaisia Ratkaisuja Kodin Turvallisuus? Etsiä Ei Edelleen!

Löytää enemmän tietoa alan home security voi aina hyötyä sinulle. Saatat tietää paljon, tai ehkä tiedä hyvin vähän, mutta olet varmasti oppia jotain lukemalla tämän artikkelin. Haluat varmista, että sinulla on prioriteetit kunnossa, kun se tulee suojata perheesi.

Käännä soittoäänet pois kaikki puhelimet jos olet poissa pidemmän aikaa. Jos puhelin soi ja ei ole vastattu, rikolliset ymmärtävät, että olet pois.

Sinun ei pitäisi päästää ketään sisälle kotiisi. On joitakin ihmisiä, jotka ovat hyvin vakuuttava ja hyvä saada sinua anna heidän taloon. Tämä on ensimmäinen sääntö pitää kotisi turvallinen.

Jos olet juuri ostanut kotiin ja se on vanha security system, sinun pitäisi luultavasti korvata sen. Et kuinka kauan suojaus-järjestelmä on ollut siellä tai mitä vikoja siinä voi olla. Plus, uudemmissa järjestelmissä on parempaa teknologiaa, eli kotiin on paremmin suojattu tunkeilijoita.

Jos kotona on lasi ovet, sinun täytyy asentaa anturi, jotta se olisi turvallista. Monilla aloilla, murtovarkaat etsiä taloja, joissa on lasiovet, koska ne ovat helppo murtaa. Asentaminen särkymätön lasi on erittäin kallis vaihtoehto, joten sinun pitäisi harkita anturi laittaa.

Jos sinulla on ovi, autotallin, joka johtaa sisälle kotiisi, varmista, että olet pitää autotallin oven, kun kukaan ei ole siellä. Tämä on avoin ovi antaa murtovaras paikka tulla, mikä tarkoittaa, sinun ja perheesi voi olla vaarassa.

Olla tietoinen siitä, mitä on puhuttu naapurustossa. Enemmän tiedät ihmisiä, jotka asuvat lähellä, enemmän voit olla varma, kodin yleistä turvallisuutta. Saatat tässä jotain outoa puskaradion kautta. Mutta sen jälkeen, kaikki newfound naapuri ystäviä erinomaisia vahtikoiria, ja pitää oman omaisuuden turvallinen!

Kun ihmiset tulevat ovelle yllättäen, kysyä, kuka on siellä, ennen kuin avaat oven. Vaikka asut naapurustossa, joka ei ole korkea rikollisuuden määrä, se on silti hyvä olla varovainen. Jos henkilö toisella puolella on epäröivät noin vastaat, älä koskaan avaa oven.

Älä piilottaa vara-avaimen ilmeinen paikkaan ulkopuolella. Päivän turvallisesti piilossa vara-avaimen ovimaton alla, ovat pitkään poissa. Asettamalla avain ilmeinen alue, kuten tämä nyt voi auttaa sinua, jos saat lukittu ulos, mutta se voisi myös olla kutsu varkaalle tulla kotiin. Se on parasta välttää piilossa vara-avaimet teidän omaisuutta. Sinun pitäisi joko pitää vara-avaimen kanssa luotettu naapuri tai saada sormenjälki tai näppäimistö oven lukko.

Ostaa varashälytin, että on muutama “kelloja ja pillejä;” et vain tarvitse suojaa ovet. Windows on seurattava myös. Jokainen saapumis kotiin tulisi seurata järjestelmän. Tämä voi merkitä eroa turvallinen koti ja yksi, joka on helppo kohde.

Jos kodin turvajärjestelmä laukeaa paljon, koska se on viallinen, tai olet vahingossa asettaa sen pois itse, korjata ongelman heti. Home security system on yksi parhaista tavoista estää murtoja, mutta naapurit ovat huomiotta se, että he kuulevat lähti paljon.

Koirasi on todennäköisesti paras ystäväsi, mutta hän voi myös suojata kotiin. Kun olet poissa, hän seisoo vartija, haukkuen ja jopa hyökkää ketään, joka yrittää päästä, kun niiden ei pitäisi. Juna hänelle ymmärtää, että kun et anna ihmisten sisällä, se on okei.

Kysy kodin turvallisuus yhtiön perehtyneisyys uusimpia tuotteita ja innovaatioita turvallisuuden alalla. Tämä on teollisuus, joka on aina muuttumassa, ja haluat varmista, että yritys on ajan tasalla tuoreinta innovaatioita, jotta he voivat tarjota sinulle parhaan mahdollisen turvallisuuden.

Varmista, että kukaan ei voi katsoa sisällä autotalli. Käytä himmeä kalvo peittää ikkunat. Tämä voi ostaa monet rautakaupat. Myös, älä jätä ovi auki pitkäksi aikaa.

Nyt, että olet lukenut näitä vinkkejä, sinun pitäisi tuntea paremmin eteenpäin. On aika ottaa hallita kodin turvallisuus tilanne oman kotitalouden. Varmista, että muistat kaikki neuvoja, jotka on käsitelty niin, että voit tehdä parhaan päätöksen mahdollista oman kotiin.