Peniksen Kasvattaminen Luonnollisesti

Haluan Vankkaa Tietoa Astma? Tarkista Nämä Vinkkejä!

Astma on monia eri aiheuttajia. Ei kaksi astmaatikot ovat täsmälleen samankaltaisia, kun se tulee, mitä voi aiheuttaa puhkeamista hyökkäys. Joillekin se on allergioita, toisille se on liikunta. Tässä erilaisia syitä, tarkoittaa, että on olemassa paljon asioita, voit oppia alla noin käsitellä astma.

Hyvä vihje, joka voi auttaa sinua, jos lapsella on astma on tehdä kaikki voit kouluttaa lapsesi noin astma. Pienten lasten ei ole aavistustakaan, mitä astma on tai miten se vaikuttaa heihin, niin se on sinun tehtäväsi informoida heitä ja auttaa heitä työn kautta.

Varo tiettyjä lääkkeitä, kuten aspiriinia ja penisilliiniä, jos sinulla on astma. Nämä lääkkeet voivat itse asiassa pahentaa astman oireita tai laukaista hyökkäyksiä. Yritä käyttää vaihdot, kuten parasetamoli, kun sinulla on päänsärky, tai teillä on tuskaa, ja muista kysyä lääkäriltäsi, mitä lääkkeitä on turvallista ottaa.

On olemassa kahdenlaisia astma lääkkeitä, joita käytetään ihmisiä heidän mennä etsimään helpotusta niiden kunto. Yksi on pitkän aikavälin hoito lääkitys ja muut on yksi hallita astmakohtauksen. Lääkäri voi suositella yhtä tai molempia niistä.

Harjoittelun aikana, välttää hyökkäys tai voittaa lievä hyökkäys ottaa nämä kaksi vaihetta. Vaihe Yksi: työntövoima kaikki ilma keuhkoistasi, todella väkisin. Vaihe Kaksi: luo “O” muotoinen huulet, melkein kuin olet aikeissa viheltää, mutta ei niin kapea, sitten väkisin imee ilmaa takaisin keuhkoihin, kunnes ovat mukavasti täynnä ilmaa. Toista nämä vaiheet niin kauan kuin olet käyttäessään ja ovat huolissaan hyökkäys. Hengitys luo rytmiä niin, että olet tietoinen hengitys. Se aiheuttaa myös lievästi hyperventiloimaan, pumppaus enemmän happea verenkiertoon.

Lääkkeitä voidaan ottaa säännöllisesti valvoa tulehdus hengitysteissä. Hengitettäviä kortikosteroideja kuten cromolyn ja leukotrieeninsalpaajien joitakin tällaisia lääkkeitä. Neuvotella lääkärin kanssa siitä, mikä niistä on paras sinulle. Saatat joutua kokeilemaan useita niistä.

Nopea helpotus tai ennaltaehkäisevä hoito inhalaattorit ovat lääkkeitä, jotka on annettava asianmukaisesti. Varmista, että olet hengitys syvälle keuhkoihin kuin et paina inhalaattorin. Pidä lääkitys keuhkoihin vähintään 3-5 sekuntia ennen kuin hengität ulos, jotta se ottaa paremmin vaikutus.

Vaikka se voi tuntua triviaali useimmat ihmiset, se on tärkeää, että asut lähellä lääkäriisi tai ensiapuun, jos sinulla on astma. Asuminen maaseudulla voi tarkoittaa, että ensihoitajat eivät voi saada sinulle aikaa pelastaa henkesi, jos sinulla on vaikea astma hyökkäys.

Joitakin vinkkejä kävimme välttämättä koske erityisesti käynnistimet. Yrittää peitellä jotain pientä kaikille, jotka on tekemisissä astma, voi olla pelottava tehtävä. Oppia mikä aiheuttaa astmaa ja mikä laukaisee sinut hyökkäys niin, että voit ryhtyä toimiin estää ja hallita niitä.