Peniksen Kasvatus Pillerit

Löytää Tapoja Auttaa Sinua Lopettamaan Kuorsauksen

Saavuttaa levollisen yön nukkua on saavutettavissa, mutta se on tärkeää tietää oikea paikka aloittaa. Seuraavassa artikkelissa on joitakin vinkkejä, jotka auttavat sinua päästä eroon kuorsaus ja auttaa estämään mielenterveys ja fyysinen terveys heikkenee edelleen.

Vältellä alkoholijuomien auttaa rauhallinen kuorsaus. Alkoholi voi rentoutua leuan ja kurkun lihaksia liian paljon, jotta ne liukua takaisin. Tämän voi tehdä äänekäs kuorsaus. Alkoholi on myös osoitettu lisää joskus tappava tauti tunnetaan uniapnea, joten vältellä pysyä terveenä.

Yksi yleisimmistä virheistä ihmiset tekevät illan aikana on syöminen valtava aterian tuntia ennen nukkumaanmenoa. Jos vatsasi on täynnä ruokaa, se vie enemmän tilaa ja painaa vastaan teidän kalvo. Tämä on valitettava vaikutus joten se vaikea hengittää koska et makaa selälläsi.

Unen asennossa voi suuresti vaikuttaa, onko tai ei olet laskee jopa kuorsaus unen aikana. Ne, jotka nukkuvat selässään ovat yleensä alttiimpia kuorsaus yksinkertaisesti siksi, että erityisesti nukkua kanta kannustaa rentoutumista, kurkun, mikä voi johtaa kuorsausta. Yritä nukkua kyljellään, jos mahdollista, auttaa lievittää kuorsausta.

Ei syö suuren aterian lähellä nukkumaanmenoa on yksi parhaista tavoista estää kuorsausta. Kun vatsa on liian täynnä, se voi tekee se on tapa teidän kalvo, mikä rajoittaa hengitystä ja aiheuttaa kuorsausta. Stick iso ateriat ruoka ja kevyt välipala sijaan ennen nukkumaanmenoa.

Vähentää kuorsaus, älä juo maitoa tai syö maitotuotteita ennen nukkumaanmenoa. Lämmin maito oli aikoinaan ajateltiin olevan hyödyllinen korjaamiseksi juoda ennen nukkumaanmenoa; kuitenkin, jos olet kuorsaus, maito lisää liman tuotantoa. Yli tuotanto limakalvojen usein tekee kuorsaus paljon pahempi. Välttämällä maitotuotteita ennen kuin menet nukkumaan, voit auttaa pitämään hengitystiet selvää.

Nauha nenän käyttäen erikoistunut nauhat. Kuorsaus ei ole vain ongelma huomioon terveyteen, se voi vaikuttaa terveyden rakkaansa. Kun olet kuorsaa niin äänekkäästi, että ne lähellä sinua voi saada mitään unta, se on ongelma kaikille. Harkitse yk-lääkkeitä nenän nauhat auttaa ohjaus teidän kuorsaan.

Saatat haluta ajatella saada suun laite estää hengittää suun kautta nukkuessasi. Hengitys suun kautta, ei nenän, voi aiheuttaa kuorsausta. Nämä suussa laitteet estää hengitys suun kautta ja kannustaa sinua hengittämään nenän kautta sen sijaan. Keskustele lääkärisi kanssa tätä vaihtoehtoa.

Vältä alkoholin kulutusta ennen kuin menet nukkumaan jotta pidättäytymään kuorsaus. Koska alkoholi voi rentouttaa kurkun lihaksia, ne voi värisemään, kun ilma kulkee ja aiheuttaa kuorsausta esiintyy. Salli useita tunteja siirtää sen jälkeen, kun viimeinen alkoholiton juoma, ennen kuin menet nukkumaan minimoida tai poistaa kuorsausta.

Yksi tapa vähentää esiintyminen kuorsaus, on syödä pienempiä annoksia illallisella. Syö paljon lähellä nukkumaanmenoa aiheuttaa vatsasi olevan täynnä. Tämä työntää palleaa ja voi estää jopa teidän kurkun. Kavennettu kurkun ja vähentää ilmavirran ovat yksi tärkeimmistä syitä kuorsaus.

Käytännössä hyvä nukkua hygienia torjua kuorsaus. Unihygienia tarkoittaa kehittämään hyviä nukkua tottumukset, kuten nukkuminen samaan aikaan joka päivä ja saada tarpeeksi unta joka yö. Yrittää säilyttää sama nukkua aikataulu 7 päivää viikossa, onko olet töissä tai ei. Myös, varmista, että saat vähintään 7 tai 8 tuntia unta joka yö.

Kokeile tennis pallo korjaamiseksi lievittää kuorsausta. Ennen nukkumaanmenoa, kiinnitä pallo teidän yöasut. Vaikka nukahtaa, jos yrittää heittää päälle takaisin, tennis pallo aiheuttaa voit luonnollisesti palata makaa kyljellään. Nukkuu sivuttain vähentää kuorsausta merkittävästi.

Ystävillesi ja perheellesi, toivottavasti voit viettää monta onnellista vuotta tällä planeetalla, joten huolehdin kehon ja mielen ovat tärkeitä sinulle ja lähimmäisiäsi. Elämäsi on paljon enemmän hallittavissa, jos kuorsaus on käsitelty, minkä vuoksi se on käsiteltävä. Onnea!