Peniksen Kasvatus

Maisemointi Neuvo kuka tahansa Voi Käyttää

Koska maailman väestö ikääntyy, maisemointi ja puutarhanhoito ovat yhä suosittuja toimintoja, jotka ovat keräävien juuri löytynyt kiinnostusta. Aivan kuten mikä tahansa uusi taito, se on paljon helpompaa tulla taitava maisemointi tai puutarhanhoito, jos olet varustettu oikea neuvoja. Hakea neuvoja tämän artikkelin ja alkaa teidän maisemointi matka tänään.

Ennen ostamista tai istutus tietyn kasvi, varmista, että tiedät sen odotettu pituus ja sen kasvu. Et voi päättää olla vaivata, että söpö pikku pensas, jos et selvittää, miten nopeasti se voi tulla umpeen hirviö. Nopeasti kasvavat kasvit voivat vaatia enemmän karsimisesta ja huoltoa kuin sinä bargained varten, joten tehdä kotitehtäviä ennen ostoksia.

Ajattele ulkopuolella ruutuun auttaa säästää rahaa, kun ei uhraa laatua. Esimerkiksi rakennus-ja purku-sivustot ovat hyviä paikkoja löytää tiiliä, ja joskus multaa. Kasvitieteellinen keskukset ja muut paikat tarjoavat kasvi myynti joskus myös. On paljon enemmän vaihtoehtoja sinulle, jos aiot.

Kun suunnittelet maisemointi-hanke oman talon, olla varma, että et ole menettämättä laatua valittaessa tuotteita, jotka maksavat vähemmän. Vaikka se on aina hyvä idea yrittää säästää rahaa, haluat olla varma, että et ole puuttuu pois laadukkaita tuotteita, jotka pitävät oman maisemointi työtä hyvännäköisinä pitkään.

Jos olet vähissä rahaa, kun maisemointi, sinun ei tarvitse jatkaa loppuun koko projektin. Mikään ei ole noin huono aikataulutus projektin aikana tiettyinä vuodenaikoina. Voit tehdä sen helpompi saada asioita alas oikealle ja sinun talousarvio rahaa viisaasti. Tee lista kaikesta, mitä haluat saavuttaa, ja poimia ne, jotka haluat eniten loppuun ensin.

Mennä pidemmälle yksinkertaisesti etsiä tuotteita verkossa ja luetteloissa. Kasvitieteellinen keskuksia tai arboretums joskus myydä kasveja, ja siellä voi edes olla ihmisiä lähistöltä, jotka ovat kiinnostuneita vaihtamalla perennoja. Kaupunki voisi lahjoittaa ilmaiseksi multaa tai voisi olla rakennustyömaa, joka etsii yksilöiden vetämiseen pois tiiliä tai kivi.

Jos sinulla on salaojitus ongelmia omalla pihalla, korjata ne, ennen kuin voit alkaa istuttaa. Jos maaperä omalla pihalla on liian märkä, ja kasvit joutuvat root rot nopeasti. Tämä johtaa kuolleita kasveja ja lisätty kulut. Jos hoidat ongelmat ensin, säästät rahaa pitkällä aikavälillä.

Ostaa verkossa. Internet on tehnyt ostoksia uskomattoman helppoa. Internetin kanssa, voit löytää juuri mitään, ja vertaile hintoja kanssa napin painalluksella. Käytä tätä sinun eduksesi, kun ostokset materiaaleja. Usein, löydät parempia tarjouksia verkossa, kuin voisi vuonna fyysisen myymälän.

Leikkaa teidän pihalla säännöllisesti. Ei väliä, kuinka monia upeita kukkia ja puita sinua lisätä teidän pihalla, se on aina ruma jos nurmikko on kasvanut yli. Suunnitelma leikata teidän pihalla viikoittain Keväällä, ja ainakin bi-viikoittain Kesän aikana.

Hyvä tapa lisätä jatkuvuutta oman maiseman suunnittelu on käyttää ikivihreitä. Nämä kasvit ovat vihreitä ympäri vuoden ja jättää oman maiseman näköinen saumaton ja kaunis koko vuoden. He myös offset blandness mitään kasveja, jotka eivät ole kausi kerrallaan.

Tutkimuksen maisemointi suunnittelu tekniikoita ja sisällyttää ne. Tuo koko maiseman yhdessä visuaalisesti, käyttää teema erään kasvin koko, ankkurointi suunnittelu ryhmittymä tai suuri yksilö että tyyppi kasvi. Pitää kasvin rakenne mielessä, samoin, koska se on tärkeää, kun luodaan oikea ilme. Monia kirjoja, jotka on julkaistu maisemointi voi antaa sinulle joitakin suuntaan samoin.

Enemmän ei ole aina parempi. Monet ihmiset tekevät virheen lisäämällä liian paljon puita, kasveja ja pensaita heidän nurmikko. Ei vain se päätyä liian paljon ottaa, mutta se on myös taipumus näyttää tungosta. Lisää juuri oikea määrä kasveja tehdä teidän pihalla näyttää tyylikäs.

Älä unohda, että voit sisustaa maisema kohteita, lukuun ottamatta kasveja. Se voi näyttää paljon parempi, jos voit käyttää kohteita, kuten uurnat, purkit, valaistus ja koriste kiviä. Kokeile erilaisia koristeita ympäri maisemaa, kuten huvimajat, lintu kylpyjä, tai joitakin veden ominaisuuksia. Muista, että vähemmän on enemmän, joten yritä välttää ottaa asiat liian täynnä.

Käyttää xeriscape omalla pihalla. Tämä tarkoittaa sitä, että kasveja, jotka vaativat eniten vettä ovat lähempänä toisiaan, lähempänä taloa. Kasveja, jotka vaativat vähemmän vettä tulee edelleen ulos, tarvitsevat vähemmän usein kastelua. Kasveja talon lähellä on säilyttää kosteutta paremmin, kun niiden haihtuminen tekee, että alueella hieman viileämpi kesällä.

Jos haluat kukkia, mutta eivät halua säilyttää vuodetta, valita kukkivat pensaat ja pensaita. Pensaat ja pensaat voi ostaa monia lajikkeita, että on varaa väri ja lajike ympäri vuoden. Ei vain ne palvelevat näitä kahta ensimmäistä tarkoituksiin, mutta ne voivat myös lisätä joitakin paljon kaivattua tai halusi, tekstuuri sinun maisemointi ponnistelut ja tarjoavat suuria hillitsemiseksi valittaa.

Menettää mittanauha. Jos olet istutus kasvimaa, jossa sinun täytyy pitää järjestyksessä, pysy kaukana mitattu väli. Rivi kasvien tasaisin välein peräkkäin näyttää siisti ja hyvässä – ja täysin luonnotonta. Saat virtaa ja luonnollisen ilmeen maiseman, vaihtelevat välit ja erilaisia kasveja voit valita.

Luo budjetti teidän maisemointi ponnisteluja. Se on helppo innostua liikaa ja ostaa välineitä tai materiaaleja, että et voi todella varaa. Budjetti auttaa sinua maisema menemättä rikki ja suojelee sinua impulsiivisesti ostaa asioita, jotka näyttävät kuin hyviä ideoita, mutta et koskaan päätyä käyttämällä.

Kun suuret ikäluokat siirtyy eläkkeelle ikä, maisemointi ja puutarhanhoito on valtavasti kasvanut suosio. Kuitenkin, monet ihmiset haluaisivat aloittaa nauttimalla näitä jännittäviä harrastuksia, mutta ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa. Neuvoja tässä artikkelissa on paljon materiaalia, joka auttaa sinua aloittaa maisemointi tänään.