Peniksen Kasvu Ikä

Seuraa Näitä Vankka Vinkkejä Kaunistaa Kodin Sisustus

Oletteko ajatellut tehdä muutoksia omaan kotiin? Katsot palkata sisustussuunnittelija auttaa sinua? Mieluummin kuin palkata kallis henkilö tulla ja tarjota apua, lue artikkeli alla joitakin hyödyllisiä sisustus vinkkejä, että sinun pitäisi pystyä suorittamaan itse, ja säästää paljon rahaa tässä prosessissa.

Määritä budjetti teidän sisustus-suunnitteluprojekti, ennen kuin aloitat mitään työtä. Kustannukset koti-parannus hankkeita voi nopeasti riistäytyä käsistä, jos et määritä raja menoja. Vaikka voit olla hieman joustava, sinun ei pitäisi kuluttaa enemmän kuin sinulla on varaa. Ottaa talousarvio voi auttaa sinua olla enemmän luova kuin hyvin.

Yksi helpoimmista vaiheet sisustus liittyy maalaus huone. Maali antaa huoneen raikas ilme, ja se voi täysin muuttaa tunne tilaa. Maali avulla voit laittaa ripauksen yksilöllinen tyyli tilaa, ja se on edullinen tapa aloittaa uudistimme oman kodin.

Jos olet työskennellyt pieni elintilaa, etsiä huonekaluja, joka on tilaa tajuissaan. Esimerkiksi, jos sinulla ei ole tilaa huoneessa, ostaa sohva tai futon, joka voi tulla sänky. Etsiä keittiön pöydälle jotka voi taittaa ylös, kun tarvitset ylimääräistä elintilaa. Et koskaan halua teidän koti tuntuu tungosta. Tilaa tajuissaan huonekalut voi auttaa pieni koti tuntuu iso.

Varmista, että on runsaasti valaistus joka huoneessa oman talon. Tämä voi vaatia sinua tekemään joitakin suunnittelu siitä, missä sinun pitäisi sijoittaa teidän valoja tai kattokruunut. Jos sinulla on iso huone, sinun täytyy strategisesti sijoittaa valot suodattaa koko alueella.

Kun suunnittelet sisustus projekti, olla varma, harkita värejä, jotka aiot käyttää ennen kuin ostat mitään. On tärkeää, että väri on kyky asettaa tunnelman. Kirkkaat värit nostaa henkiä, kun taas neutraalit sävyt voivat kannustaa rentoutumista. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet värimaailma estää ottaa huone tarkoitettu rentoutumiseen, joka todella saa sinut innostumaan.

Sinun täytyy tarkastella kaikkia elementtejä. Pieni sisustus elementtejä voi olla dramaattinen vaikutus huone on näyttää ja tuntuu. Yksi tapa tehdä tämä on valita kalusteet laitteisto tai heittää tyynyt, jotka sisältävät tiettyyn teemaan sen sijaan, että keskitytään suurempia elementtejä huone.

Jos olet työskennellyt suunnittelussa pieneen tilaan, lisäämällä valon voi suuresti lisätä tunne koko huoneeseen. Lisäämällä valaisimia ja käyttämällä asianmukaista kangas voi lisätä valon määrää huoneessa. Peilit ovat myös hyvä tapa lisätä valoa ja lisätä näennäinen koko on pieni tila.

Hahmotella ulkoasu huone että aiot kunnostaa, ja huolellisesti mitata tilaa. Tämä on tärkeää tietoa, voit ottaa mukaasi, kun ostat huonekaluja ja muita kohteita. Jos sinulla ei ole tarkkoja mittauksia, saatat päätyä ostaa huonekaluja, joka ei sovi teidän tilaa.

Kuten voitte nähdä edellä artikkeli, se ei vie kallista sisustus suunnittelija tulla ja tehdä muutoksia kotona. Ei ole mitään syytä, miksi joku voi tehdä yksinkertaisia malleja eloon kotimaassaan lukemisen jälkeen joitakin hyviä vinkkejä, kuten ne esitellään tässä artikkelissa.