Peniksen Kasvu Loppuu

Älä Pelkää Matkustaa! Seuraa Tätä Neuvoa Ja Sinulla On Hyvä Aika.

Jokainen nauttii matkoilla. Nähdä ja kokea uusia asioita voi olla jännittävä. Kaikki lomat ja retket on suunniteltu hyvin. Matkustaja, joka on valmistautumaton voi kohdata paljon ongelmia. Jos haluat vinkkejä siitä, miten tehdä seuraavan loma miellyttävämpää lukea.

Määritä budjetti matka retkikunta ennen lähtöä. Se on niin helppo ylitämme kun olet keskellä lomaa korkea ja et ole ajatellut realiteetit tai seurauksia rahaa olet menoja. Määritetään budjetti etuajassa ja kiinni se varmistaa, että sinulla on varaa ottaa tulevaisuudessa lomat.

Kun matkustat ulkomaille, pidä reciepts luottokortilla ostoksia. Kun tiedosto heitä, päivämäärä heitä ja huomaa, tarkoituksena ostaa. Kun tulet kotiin, sinun on helppo tapa sovittaa yhteen oman lausunnon kanssa rahaa olet käyttänyt. Tämä tekee siitä paljon helpompi havaita minkä tahansa petollisen maksuja.

Varmista, että voit suunnitella matkasi etukäteen tarkistamalla sää. Et halua matkustaa lomalle jonnekin, missä sää ei ole suotuisa. Valita, mitä kausi voit tutustua kaupunkiin on tärkeää ottaen todellinen kokemus, että erityisesti kaupunki on tarjottavanaan.

Matkustaa valoa voi tehdä ero on täydellinen loma ja monimutkainen kokemus. Ajattele sitä. Jos et ota sen kanssa, voit melkein aina ostaa se siellä. Poikkeuksiakin toki, mutta vaikka ne vain vähän ajatellut, kun pakkaus voi suuresti vähentää kuormitusta ja tehdä matkasi paljon enemmän nautittavaa.

Jotta se on helpompi löytää matkatavarat kun se tulee noin, laittaa hyvin ainutlaatuinen tunniste tai merkki oman pussiin, jotta se erottuu kaikista muista. Se voi olla huivi, jotkut neon nauha, tarra, jne. Vain varmista, että se on jotain kirkasta ja selvää.

Joskus pitkät lennot voivat aiheuttaa voit istua ja istua ja istua. Älä pelkää nousta ylös ja kävellä alas käytävillä aina silloin tällöin. Liikunta on hyvä sinulle ja kun kone saavuttaa sen kohde, et tunne niin huono ja voit välttää jäykkä tunne jaloissa.

Jos olet menossa matkalle, tuo ylimääräinen auton avain! Et halua teidän matka pilalla jos kuljettaja vahingossa menettää vain avain auton. Joten sen sijaan, saada ylimääräistä näppäintä ja pidä sitä lompakossa niin, että tiedät aina, missä se on.

Label kaiken tietosi. Jos sinulla on laturit, jatkojohdot, avaimet, tai mitä tahansa muita pieniä kohteita, jotka on taipumus eksyä, laita yhteystietosi. Helppo tapa tehdä tämä on tehdä tag pois maalarinteipillä ja kirjoita nimesi ja puhelinnumerosi se. Tai, voit käyttää Sharpie.

Monet ihmiset ovat syntyneet, kasvatettu, elävät koko elämänsä ja kuolevat samassa paikassa. Jos joku on tarjonnut ja mahdollistanut mahdollisuus matkustaa ja tutkia maailmaa ulkopuolella kotikaupungissaan sitten olisi hyödynnettävä. Oppia uusia ihmisiä, paikkoja ja asioita, mahdollistaa yhden saada kasvaa ja oppia erilaisia elämäntapoja, tapoja elää, tapoja katsella maailmaa.

Hyvä loma vaatii hyvää suunnittelua sen varmistamiseksi, että jokainen nauttii itse. Nämä ovat vain joitakin ideoita jotka voivat tehdä teidän seuraava loma hieman enemmän pulassa-ilmainen. Kun suunnittelet seuraava retki, tehdä tutkimusta ja suunnitella oman matkareitti. Pitää joitakin näistä matkavinkkejä mielessä, ja nauttia teidän seuraavan matkan.