Peniksen Kehittäminen Kotikonstein

Hyvä Neuvo kaikille jotka Etsivät Hieronta

Hierontaa on jotain, että sinun pitäisi tehdä aika. Hyvä hieronta voi olla rentouttava ja elvyttävä kaikille. Selville kaiken mitä sinun tarvitsee tietää koskevat hierontaa tässä pala.

Aina olla lempeä, kun antaa jonkun muun viestin. Vaikka henkilö olet hierovat valittaa, sinun pitäisi välttää soveltamalla liikaa paineita niiden lihakset ja nivelet. Ellei sinulla ole koulutettu viesti hoidon, olet todennäköisesti satuttaa heitä kuin lievittää niiden kipua on enemmän voimakas.

Aloita hieronta yläosassa takaisin. Tämä on tärkeää, koska on olemassa paljon lihaksia ja solmua sidottu tällä alalla. Tämä tekniikka auttaa sinua rauhoittaa henkilö olet hierovat ja toimii hyvä silta muihin kehon alueille.

Jos sinulla on ongelmia, jännitteitä päänsärkyä, ja lääkitys ei tee temppu, harkita hieronta. Hieronta auttaa rentoutumaan kehon, ja se voi kohdistaa erityisiä paineita pistettä, jotka tarjoavat etuja. Nauttia hieronta kerran viikossa saattaa olla kaikki mitä tarvitset päästä eroon teidän päänsärkyä ja pitää ne pois.

Varmista, että hieroja on rekisteröity oman valtion. Jos hieroja ei ole asianmukaisesti rekisteröity ja vakuutettu, niin olet vaarassa jäädä yksin, jos he olivat aiheuta vahinkoa sinä aikana heidän työstään. Älä ole huolissasi, töykeä, pyytää todiste niin, että voit olla varma, että olet osaavissa käsissä.

Hieronta ei ole vain rentouttava, vaan myös parantavaa. Hieronta auttaa vähentämään stressiä, lievittää lihasten jännitteitä, ja jopa auttaa ihmisiä, joilla on astma hengittää paremmin. Lisätä tehokkuutta hieronta, se on tärkeää rentoutua täysin, kun terapeutti toimii.

Kun päätät saada hieronta, varmista, että olet kommunikoida hieroja. Jos sinulla on hieronta-asetukset, varmista, että kerrot hänelle tai hänen tullessaan huoneeseen ja ennen. Jos aikana hieronta tunnet kipua tai kokee puutuminen, varmista, että olet anna terapeutti tietää puhumalla.

Älä epäröi puhua lääkärille hierontaa. Jos voit käsitellä selkäkipuja tai lihasten kivut säännöllisesti, kysy lääkäriltäsi, jos hierontaa olisi hyvä ratkaisu. Lääkäri olisi voitava suositella hyvää hieronta klinikka omalla alueella ja jopa kirjoittaa sinulle reseptin.

Jos olet uusi hierottavana, voi olla täynnä kysymyksiä. Pidät silmät kiinni? Onko sinulla chit chat aikana hieronta? Sinun pitäisi pitää silmät auki, kun makaa selällään? Paras tapa käsitellä kaikkia näitä asioita on tehdä mikä tuntuu oikealta sinulle. Pisteen hieronta on rentoutua ja tuntea rento.

Jos sinulla on jokin sairaus, kuten olet raskaana, varmista, että et anna hieroja tietää. Joitakin tekniikoita, voi olla sopiva tila, joten se on parasta antaa terapeutti tietää ennen kuin aloitat. Tämä antaa hänelle riittävästi aikaa sopeutua tekniikoita.

Korosta jokin sairaus, että sinulla voi olla ennen hierontaa. Tämä sisältäisi mitään tietoa raskaus. Antaa terapeutin tämä tieto auttaa heitä keksiä oikea hieronta tarpeisiisi. Jos tietoja on jätetty pois, komplikaatioita voi seurata.

Yksi kaikkein nautittavaa liimaus toimintaa, välillä vauva ja vanhempi, tai muu rakastettusi, on hieronta. Vain napata pullo vauva öljy, riisu korut ja varmista, että kätesi ovat lämpimät, ja aloita ylhäältä tai alhaalta. Mitä voit tehdä, on todennäköisesti olla nautittavaa jos olet lempeä.

Älä unohda kärki teidän hieroja. Monet terapeutit toimivat lähinnä vinkkejä ja saada vain pieni osa hinnan maksat hieronta. He arvostavat hyvä vinkki, ja se muistetaan seuraavan kerran palaat. Oikeudenmukainen kärki on yleensä viisitoista kaksikymmentä prosenttia.

Syödä ruokaa noin 30 minuuttia ennen hierontaa, mutta älä syö liikaa! Et halua tuntea paisunut kokemus. Haluat vain tarpeeksi ruokaa, että voit tuntea rento. Jos menet nälkäinen, voit olla niin paljon enemmän korosti koko ajan hieronta.

Hyvällä onnella, tämä pala on valaistu myönteisiä näkökohtia hieronta. Tehdä ajanvarauksen pian saada yksi. Voit auttaa ystävä tai perheenjäsen, heidän epämukavuutta oppiminen taiteen hieronta. Sinun tulee tuntea enemmän energinen ja parempi yleensä, kun säännöllisesti saat hierontaa.