Peniksen Kehitys

Hyödyllisiä Neuvoja Vähentää Ongelmallista Tinnitus Tänään

Tinnitus viittaa tunne kuulo ärsyttävä, jatkuva melu korvissa, vaikka ääntä ei kuulu esittää, että muut kuulevat. Se voidaan kuvata phantom noise kuulostaa, pörinä klikkaamalla, möly, sihinää ja tietenkin soi. Voit käyttää tekniikoita tässä artikkelissa vähentää ärsyttävää effects tinnitus.

Jos sinulla on aaltomaista ääntä korvissa ja se on ajo olet hulluksi, sulje silmäsi ja kuvitella, että olet vieressä meressä. Joka kerta kuulet ääni, teeskennellä, että se on aallon liplatusta rannalla. Jos kuulet surinaa, kuvittele itsesi kenttä täynnä mehiläisiä.

Nukkua huoneessa, joka on vailla mitään valoa. Myös varmista, että mennä nukkumaan joitakin kohinaa soidessa taustalla. Esimerkiksi, voit jättää joitakin pehmeä musiikki tai käyttää valkoista kohinaa kone. Nämä molemmat asiat auttavat sinua saada enemmän lepoa ja vähentää oireita tinnitus.

Saatat tuntea, että olet menettämässä mieltäsi, jos sinulla on tinnitus. Jos tinnitus on pitää sinut hereillä yöllä, kokeile hieman valkoista kohinaa, kuten tuuletin + makuuhuoneessa tai rentouttavaa musiikkia hukuttaa äänen.

Ota yhteys lääkäriin. Sinun täytyy saada oikea diagnoosi, niin se helpottaa teidän huolia. Lääkäri on todennäköisesti luettelo vinkkejä, temppuja ja tekniikoita voit hakea hallita kunnossa. Lisäksi, teidän PCP voi suorittaa joitakin testejä määrittää, jos tinnitus on oire taustalla terveydentila.

Se on tärkeää ei anna periksi teidän tinnitus hoito, jos se ei näytä toimivan ensin. Tämä on monimutkainen sairaus, joka vaikuttaa herkkä elin kehon. Jotkut hoidot voivat kestää jonkin aikaa ennen kuin voit alkaa huomata etuja. Ole kärsivällinen, ja antaa kehon aikaa parantua itse.

Yritä välttää stimuloivia lääkkeitä. Nauttiminen liian paljon kofeiinia tai muita piristeitä, voi lisätä taso kiihottumisen ja tietoisuutta ärsyttävää tinnitus ääniä. Siksi, rajoittaa saanti kahvia, teetä, kolajuomia ja suklaata, sekä tukkoisuutta ja muita stimuloiva lääkkeitä, on yksinkertainen tapa auttaa vähentämään epämukavuus tinnitus.

Käytä hyvin istuvaa lääketieteellisen laitteen lievittää tinnitus. Kuulolaite lievittää oireita noin puolet tinnitus potilaille, joilla on myös kuulonalenema. “Tinnitus masker,” laite kuluneet korvan, joka tuottaa matalan tason melua, joka auttaa peittämään epämiellyttäviä soittoäänen tunne, voi myös olla hyötyä potilaille, joilla ilman kuuloa.

Vähentää sisäkorvan ääniä, jotka liittyvät tinnitus, käytä rajauksella laitteet yleisesti knownn kuin valkoista kohinaa keksii tai uudelleenkoulutus hoito. Joillekin ihmisille, rajauksella laitteet voivat kattaa soiminen tekee siitä vähemmän havaittavissa. Uudelleenkoulutus hoito tinnitus liittyy käytön psyykkistä tukea niille, jotka kärsivät tinnitus sopeutua niiden kunto.

Selviytymään tinnitus, voit nähdä lääkärin saada kuulolaitteita. Ne voivat vähentää pään ääniä, jotka kuulet, tai se voi jopa poistaa ne kokonaan. Lääkärille minun tarjota sinulle trial kuulokojeen ennen sinun täytyy tehdä osto, koska ne voivat olla melko kalliita.

Vähentää stressiä elämässäsi parantaa tinnitus oireita. Jos sinulla on tunne ryntäsi ja hukkua, korvien soiminen voi pahentaa. Torjua tätä hidastamalla. Työ poistamaan asioita, jotka aiheuttavat sinulle stressiä. Tulet pian huomaamaan, että oireet ovat lievempiä, kun olet rento.

Kun tinnitus voidaan kuvata phantom melu, kärsimystä se aiheuttaa on varsin todellinen. Vaikeissa tapauksissa voi aiheuttaa suurta stressiä ja kyvyttömyys keskittyä, koska melutaso korvat. Onneksi suurin osa tapauksista on lieviä ja eivät kestä kauan. Jos sinulla on tinnitus, näitä vinkkejä tarjotaan auttaa sinua käsittelemään sitä.