Peniksen Keskikoko

Astma ei ole Mitään Hauskaa. Käytä Näitä Vinkkejä Vähentää Astman Ongelmia

Astma on vakava hengityselinten kunto vaikuttavat monet ihmiset. Jos olet kärsijä tämä ehto, saatat tuntea, että et voi olla fyysisesti aktiivinen, tai on välttää tiettyjä toimintoja terveydelle. Siellä voi olla jotain, voit tehdä, kuitenkin. Lue oppia tapoja käsitellä astma kunnossa.

Jos sinulla on astma, on ratkaisevan tärkeää, että et tupakoi tai lopettaa, jos et. Tupakointi ei ole hyväksi kenellekään, mutta se on pahempi niille, joilla on astma. Se katkaisee hapen keuhkoihin tarvitsee toimiakseen kunnolla pitää poissa astmakohtauksia.

Aina olla hyvin tietoinen tyyppi lääkkeitä olet ottaen. Jotkut lääkkeet siellä voi vain laukaista astmakohtauksen. Pari yhteistä syyllisiä, jotka eivät tätä ovat aspiriini ja Tulehduskipulääkkeet. On olemassa joitakin beta-salpaajat, jotka on annettu niille, jotka yrittävät hallita omaa sydänsairaus tai joilla on korkea verenpaine, jotka saattavat olla haitallisia astmaatikko, samoin. Varmista, että olet neuvotella lääkärin, jotka koskevat astma ja mahdolliset haittavaikutukset.

Lopeta mitä olet tekemässä, kun sinusta tuntuu, että astma hyökkäys on tulossa. Tämä on erityisen totta, kun olet ajo tai raskaiden koneiden. Selittää ihmisille, mitä on tekeillä, koska ne voivat tulla liian innoissaan, joka vastineeksi voi korostaa sinut ulos vielä enemmän.

Jos sinulla on astma ja olet ylipainoinen tai liikalihava, haluat ehkä harkita laihdutus. Ylipaino vähentää keuhkojen toimintaa ja lisää mahdollisuuksia voit kehittää astman oireita. Myös, olla varma, että olet juoda runsaasti vettä, koska pitää sammutettua on erittäin tärkeää valvoa astman oireita ja hyökkäyksiä.

Jos sinulla on akuutti astmakohtaus ja hätä inhalaattori ei näytä toimivan tuo se hallinnassa, saada apua. Astma hyökkäykset voivat pahentua hyvin nopeasti. Se on parempi käydä lääkärin tai jopa sairaalaan alaikäinen hyökkäys kuin jäädä kotiin läpi suuri hyökkäys ja kärsiä seuraukset. Se on hyvä ajatus pitää puhelimesi ladattuna ja helposti saavutettavissa. Pidä hätä yhteystiedot pikavalinnassa.

Kouluttaa itse mahdollisia ongelmia, jotka johtuvat asiakkaan reseptillä lääkkeitä. Monet yleisesti määrätty lääkkeet, kuten beetasalpaajat voivat pahentaa astmaa tai vuorovaikutuksessa astma lääkkeitä. Jos sinulla esiintyy jokin näistä haittavaikutuksista, keskustele lääkärisi kanssa ja varmista, että olet reseptiä hoito aiheellista hallita astma.

Ole tietoinen siitä, kuinka ruokavalio vaikuttaa astma. Usein erityisiä elintarvikkeita, kuten maapähkinävoita sisältävät allergeeneja kaikille, jotka kärsivät astma. Jos sinulla on tiettyjä ruoka-pohjainen laukaisee, hallita oman ruokavalion välttää näitä ainesosia ja vähentää astman oireita ja hyökkäyksiä. Jos sinulla kokeilla uutta ruokaa, seurata oireita, jotta se ei aiheuta lisääntynyt astma ongelmia.

Kun matkustaa, teidän pelastus lääkitys pitäisi olla sinun kanssasi koko ajan. Matkustaminen voi olla hieman stressaavaa ja laittaa lisätty rasitusta kehon, joka voi tehdä sinulle enemmän todennäköisesti vastata astma käynnistimet ottaa hyökkäys. Sinulla on myös vähän valvoa ympäristöä, kun matkustaa, ja tämä voi johtaa lisääntyneeseen oireita tai taajuus hyökkäyksiä.

Pitää pölyn ja muut hiukkaset ilmasta kotonasi. Tämä ei ainoastaan vähennä akuutin astmakohtauksia, mutta myös auttaa sinua hengittää helpommin. Lisäksi pölyämistä säännöllisesti, voit myös ostaa ilmansuodatin, joka jatkuvasti imee pölyhiukkaset ilmasta.

Pysyä sisällä, kun se on kostea tai aikoina korkea siitepölyä. Kevät on mukava, mutta ei, jos et voi hengittää ja se on kausi, joka todennäköisesti aiheuttaa eniten turhautumista oman astma kunnossa. Kutsua ystäviä yli ja löytää sisä-toimintaa, että voit nauttia näinä aikoina, niin, että et tunne riistetty ei ole mahdollista mennä ulos.

Harjoittaa oman tukiverkoston avulla voit hallita astma. Puhua ystävien ja perheen about kohteita, jotka laukaisevat hyökkäyksiä, ja ilmoittautua ne auttaa sinua tehdä ympäristön tai elämäntapojen muutoksia, joiden avulla voit hallita astma. Enemmän asiantunteva verkko on kunnossa, sitä helpommin he voivat tukea sinua.

Olla tietoinen siitä, miten lemmikkieläimet voivat vaikuttaa astma. Ihannetapauksessa, astma kärsijä pitäisi olla mitään turkis laakeri lemmikki, koska lemmikkieläinten hilse irtoa kaikki karvaiset eläimet, jopa ne, joita pidetään alhainen allergeeni. Samaan aikaan, jos olet usein vierailla ystäviä lemmikkien kanssa, ryhtymään tarvittaviin varotoimiin vähentää vaikutuksia altistumisen pölylle vierailun aikana.

Käyttää peak flow-mittari auttaa sinua seurata kuinka hyvin astma on hallinnassa. Nämä pienet, kädessä pidettävät laitteet mittaavat, kuinka tehokkaasti karkottaa ilmaa keuhkoihin. Käytä mittaria säännöllisesti, ja tallentaa tulokset. Tämä auttaa sinua tunnistaa vuorokaudenaikoina, kun astma voi olla vaikea hallita sekä auttaa sinua selvittää, miten hyvin tilasi on todella onnistunut.

Kun astma on vakava sairaus, ja se voi olla vaikea hallita tällä kertaa, toivottavasti tämä artikkeli on osoittanut, että on toivoa hallita kunnossa ja edelleen johtava, millaista elämää haluat johtaa. Käytä näitä vinkkejä ja tehdä paras pois elämästäsi.