Peniksen Keskimitta

Matto Vinkkejä Voit Oppia

Olipa tämä on ensimmäinen kerta palkata siivous yritys teidän matot tai kymmenes, enemmän tietoa, voisi koskaan satuttaa. Tietäen mitä etsiä puhdistus yhtiö voi auttaa sinua saada paremman sopimuksen palvelusta. Käytä opas alla löydät itsesi suuri yritys teidän matot.

Jos olet ajatellut noin ottaa teidän matot ammattimaisesti puhdistettu, soittaa noin muutaman eri yritykset. Kysy mitä tahansa tarjoukset he ovat tällä hetkellä käynnissä, kuten useita huone alennukset, tai ensimmäinen kokolattiamatto huoneessa on ilmainen. Jotkut yritykset tehdä yksi vapaa huone, toivoo, että voit palkata heitä lisää huoneita.

Muista, että tietyt yritykset käyttävät kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa perheesi. Lue ainesosat puhdistus tuotteita, ja älä unohtaa ympäristöystävällinen puhdistus-menetelmiä, kuten käyttämällä suolaa, ruokasoodaa ja etikkaa, tai laittamalla maton läpi ja huuhtele poistaa kemikaaleja.

Kun palkata matto siivous yritys, kysyä noin mitään ylimääräisiä kuluja. Monet yritykset tarjoavat puhdistus muutaman huoneet perushinta, mutta on monia lisäominaisuuksia, jotka eivät sisälly hintaan. Asioita, kuten vilkkaasti liikennöidyillä alueilla, liiallinen värjäys, alueet, portaat ja jopa erityisiä tyyppisiä mattoja saattaa maksaa ylimääräistä. Vältä yllätyksiä jonka selvittää nämä asiat etukäteen.

Kysy matto siivous yritys, jos he tyhjiö, ennen kuin ne aloittaa puhdistus prosessi. Siellä on valtava ero tulos työtä riippuen tämä tekijä. Jos he kertovat teille, että he eivät, sinun pitäisi soittaa joku muu. Haluat töitä niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Sinun pitäisi saada teidän matto puhdistettu 12-18 kuukauden välein. Vaikka se ei näytä likainen, siellä voi olla joitakin lian syvällä sisimmässään, että ei ole noussut. Puhdistusta matot säännöllisesti, on ainoa tapa varmistaa, että ne näyttää hyvältä, paljon pidemmän aikaa.

Ennen kuin valitset puhdistus tuote, tehdä joitakin kokeita teidän matto. On olemassa paljon vaihtoehtoja harkita, ja jokainen niistä toimii parhaiten tietyn tyyppinen matto. Kun löytää hyvän tuotteen, käyttää sitä jatkuvasti, kunnes päätät saada uusi matto.

Varmista, että olet valita ammatillinen matto siivous yritys, joka on sertifioitu, ei vain kumppaniksi. Valitessaan yhtiö vain koska he käyttävät kuuluisa tuote ei välttämättä tarkoita, että ne ovat sidoksissa. Se ei myöskään tarkoita, että ne ovat asianmukaisesti koulutettuja. Varmista, että olet katso asianmukaisesti sertifioitu puhdistus yritykset ennen palkkaamista.

Minkä tyyppinen matto olet pelata valtava rooli, jonka tyyli matto siivous yritys, voit valita. Esimerkiksi, luonnollinen matto tekstiili on pidettävä kuivana, jotta vältetään värin tai kutistuminen. Näissä tapauksissa, kuiva kemiallinen yhdiste on paras valinta, joten tutkimus vaihtoehtoja.

Vuokrata höyrypesurilla on loistava tapa pitää maton puhtaana. Useimmat suuret kaupat ovat höyry-ja puhdistusaineita, jotka voidaan lainata tai vuokrata. Suunnitelma vuokrata höyrypesurilla kaksi tai kolme kertaa vuodessa puhdistaa matto huolellisesti, tai vuokrata, jos olet ottaa kova aika päästä eroon tahra.

Nyt, olet valmis päästä alkuun etsivät yritys, joka saa matot tahraton. Sinun pitäisi olla iloinen olet ottanut aikaa oppia kaikki, että olet juuri oppinut. Käytä näitä vinkkejä, voit etsiä puhtaamman ja tulokset että saat olla virheetön.