Peniksen Keskipituus Suomessa

Saavuttaa Paremman Terveyden Kautta Mehuksi Näitä Helppoja Vinkkejä

Mehun voi olla hyvä tapa saada ravinteita, jotka ovat vihanneksia ja hedelmiä yhdistettynä maukas mehu, joka on kaikki maku hedelmiä, mutta ei ole vihannes maku. Tämä artikkeli voi auttaa sinua oppia lisää mehun ja löytää keinoja sisällyttää se osaksi terveellisempää ruokavaliota perheellesi.

Älä mehu matalan veden sisältöä tuottaa, kuten avokado ja banaani. Laita nämä läpi tehosekoittimessa ensin, sitten lisää ne mehu jälkeenpäin. Nämä tyypit hedelmiä tuottavat raskas, paksu mehu, joka ei tukkia teidän juicer. Myös, se on vaikea saada tarpeeksi mehua tämä hedelmä yksin, joten se täytyy sekoittaa toisen tyyppistä hedelmiä.

Muuttaa ylös hedelmiä ja vihanneksia laitat mehua niin usein kuin voit. Tämä pitää sinut tulossa kyllästynyt mehua. Se on myös parempi kehon, koska tarvitset monia erilaisia vitamiineja ja ravinteita. Enemmän erilaisia hedelmiä ja vihanneksia käytät mehuja, enemmän ravinteita olet nielemään.

Jos haluat mehua olla tietty rakenne tai paksuus, tietää, että pehmeämpi hedelmä on, sitä paksumpi mehu. Liha pehmeämpi hedelmiä hajoaa helposti tehdä paksu nektari. Varmista, lisätä joitakin kovemmin hedelmiä, kuten omenat ja päärynät, ohuempi mehua.

On olemassa monia erilaisia juicers valita, riippuen mehua haluat. Ei ole väliä mitä tyyliä juicer haluat, välttää juicers, joka luo paljon lämpöä, kun ne toimivat. Ylimääräinen lämpö voi pilata arvokkaita ravinteita hedelmiä ja vihanneksia.

Varmista, että ja poistaa vihreät kohteita, kuten porkkanaa ja raparperi. Ne voivat sisältää haitallisia kemikaaleja, jotka tullut myrkyllistä, kun juiced. Varmista tutkimus kaikki oman hedelmiä, vihanneksia ja muita kohteita ennen mehuksi niitä niin, että olet tietoinen kaikki tärkeä tehdä ja kiellot, ennen kuin aloitat.

Kun juot mehua terveys, kokeile lehtivihreästä, kuten chard, parsakaali, pinaatti, lehtikaali, persilja, ja enemmän. Kaikkein terveellistä mehuksi luomuksia, jotka koostuvat vähintään puoli tumma, lehtivihreästä, kuten nämä. Makujen kanssa muita vihanneksia ja/tai hedelmiä. Ota se helppoa sokeroituja hedelmiä, kuitenkin. Nämä eivät ole läheskään yhtä terveellistä kuin vihreät ja liian monet heistä tulee tyhjäksi, mitä yrität saavuttaa.

Paras aika juicer ostaa on yksi, joka jauhaa mehu. Tämän avulla voit saada enemmän luonnollisia vitamiineja, sekä voit tallentaa mehu pidemmän aikaa pois pilaa mitään. Nämä tyypit juicers pohjimmiltaan “pureskella” ruokaa, kunnes se on mehua muodossa.

Jos haluat olla onnistunut mehuksi, jotta voidaan ylläpitää terveellisempää elämäntapaa, niin varmasti pitää mehuksi kone counter tai näköpiirissä koko ajan. Jos et pidä tietty alue nimetty “mehuksi alueella”, niin olet todennäköisesti käyttää sitä, koska se on tarkoitettu.

Anna itsellesi alue jääkaapissa vain oman mehun ainekset. Ehkä he saavat itse tuottaa laatikko, tai puoli hylly, mutta mikä huone on tärkeä. Kun näet, että tilaa tulee tyhjä tiedät, että teiltä loppuu ruoka, ja sinulla on myös paljon helpompi laittaa se pois, kun ostoksia.

Mehu sinulle tuottaa on yhtä ravitsevaa kuin mikä tahansa muukin hedelmä, mutta se on helpompaa ja maukkaampia kuluttaa. Käyttää neuvoja tässä artikkelissa alkaa tehdä herkullisia, terveellisiä mehuja heti.