Peniksen Keskiverto Pituus

Lyhyt Opas Ymmärtäminen Teidän Kissa

Omistaminen kissa voi olla hyvin palkitsevaa. He tekevät hyvin lohdullista lemmikkejä. Kuitenkin, siellä on myös paljon kovaa työtä, että menee olla kissan omistaja. Artikkeli alla on hyviä vinkkejä siitä, miten voit ottaa asianmukaista hoitoa teidän kissa. Lue ja opi.

Varmista, että pitää kissan hiekkalaatikko puhtaana kaikkina aikoina. Useimmat kissat eivät pidä käyttää likainen hiekkalaatikko, paljon kuin et halua käyttää likainen wc. Pyöreä se vähintään kerran päivässä. Tyhjä ja antaa se hyvän pesu kerran viikossa tai enemmän, jos tarvitaan.

Pitää kissasi terveenä ja ei-nirso ottamalla käyttöön monipuolinen ruokavalio. Aina ostaa useita eri merkkejä ruoka ja kiertää niitä. Näin kissasi on tottunut kokeilemaan ja hyväksymään uusia makuja. Jos yksi ruoka brändi menee konkurssiin, sinulla on aina paljon muita hyväksyttäviä vaihtoehtoja tarjota.

Saada raapimispuu pitää kissa repiminen ylös teidän matto. Jos voit, saada viesti, että ei ole sama tyyppi, että matto on lattialla kotiin, niin kissa ei yhdistää kaksi. Sen sijaan, saada viesti, joka on katettu pahvi, sisal, tai paksu köysi.

Osallistua kissa näyttää vinkkejä siitä, kissasi. Kissa näyttää vain maksaa muutaman dollarin osallistua. Mutta kun olet läsnä, voit nähdä, myyjät myyvät kissa kohteita, ja näyttää, lemmikkieläinten omistajat, jotka antavat kissojen parasta kaiken. Voit saada ideoita parhaat merkit ruokkia kissa, sekä ideoita hoito ja huolehtiminen kissa.

Kissat tykkää jahdata lintuja ja heidät kiinni. Tämä auttaa kissat rakentaa ja toimittaa ratkaiseva metsästys taitoja. Mutta mitä jos sinulla on sisäkissa? Voit löytää kissan leluja lemmikkieläinten tallentaa, joka auttaa sinua simuloida lintu lentelee. Kissasi tulee rakastamaan sitä, ja rakastan sitä.

Otettava käyttöön useita kissoja, erityisesti se tulee viettämään paljon aikaa yksin. Yksi kissa voi tehdä hyvin yksin, mutta kaksi eivät ole paljon työtä tai kustannuksia kuin yksi, ja ne voivat pitää toisilleen seuraa ja viihdyttää toisiaan. Tämä on torjua ikävystyminen, varsinkin jos työskentelet pitkiä päiviä.

Kouluttaa kissa sietää lemmikki harjoittaja. Et voi kouluttaa kissa samalla tavalla kouluttaa koiraa, koska he reagoivat eri tavalla rangaistus. He haluavat vastata rohkaisua paremmin. Siksi, aseta kissan suosikki lelu osaksi uran. Jätä harjoittaja avoin paikka, että kissa usein vierailut. Kissa arvotaan harjoittaja, jossa se voi tuntea olonsa turvalliseksi ja mukava. Tämä helpottaa liikkeelle kissa.

Jos sinulla on useampi kuin yksi kissa, sinun pitäisi olla niin monta pentue laatikot kuin on kissoja. Jos liian monta kissaa on sama hiekkalaatikko, se voi tarkoittaa katastrofi! Kissat voivat jakaa poistamaan tilaa, sen sijaan muilla aloilla, kuten puhdas pyykki tai piilotettu kulmat kotona tehdä niiden liiketoimintaa.

Sinun täytyy ostaa joitakin laatu ruokaa kissallesi. Katso ainesosaluetteloon, varmista, että proteiinin lähde, kuten naudanlihaa, kanaa tai kalaa, on yläosassa luettelon. Kokeile jättämällä ei-proteiini elintarvikkeet, kuten maissi teidän säännöllinen ruokavalio. Kissat ovat lihansyöjiä, ja ne on hyvä määrä proteiinia niiden ruokavalion.

Kissojen uteliaisuus usein laittaa ne riskialtista tilanteissa. Jotain niin yksinkertaista kuin kaulakoru, ikkuna vetää, tai puhelimitse johdot voi aiheuttaa lemmikkisi tulla loukkaantunut tai jopa tapetaan. Nämä asiat pitäisi olla sidottu turvallisesti niin, että ne eivät lähde kiusaus teidän utelias lemmikki. Monet childproofing aids-työtä yhtä hyvin pentu.

Varmistaa, että uusi kissa on steriloitu tai kastroitu. Tämä on tärkeää, vaikka kissa ei ulkona tai kissojen lähellä vastakkaista sukupuolta. Tutkimukset osoittavat, että steriloitu kissat ovat vähemmän alttiita kohdun, rintasyöpä ja munasarjasyöpä. Kastrointi mies kissa vähentää hänen riskiä sairastua eturauhasen syöpä. Toinen hyöty kastrointi on, että kissa ei ole pakko merkitä reviiriään ruiskuttamalla.

Kuten mainittiin alussa tämän artikkelin, on olemassa monia etuja omistamisen kissa lemmikkinä. Kuitenkin, jos haluat kissasi elää pitkän ja terveen elämän, sinun täytyy ottaa asianmukaista hoitoa sitä. Olla varma, ja käytä vinkkejä edellä niin, että kissa pysyy onnellinen ja terve.