Peniksen Koko Suomessa

Haluatko Enemmän Liiketoimintaa? Lähetä Paremmin Sähköposteja!

Olet kuullut roskapostia, mutta oletteko todella tietää, mitä se on? Vielä tärkeämpää on tietää, miten välttää käsitys, että sähköpostiosoitteesi markkinointikampanja on roskapostia. Jos haluat oppia, miten luoda sähköposteja, jotka markkinoivat tuotteita ilman, että heitetään turhat kansio, lukea.

Olla varma, että et ole lähettää markkinointi sähköposteja, jotka ovat ei-toivottuja. Sähköpostit voisi olla merkitty roskapostiksi, jos ne lähetetään asiakkaille, jotka eivät halua vastaanottaa niitä. Tämä ei ole vain haitallista mainetta, mutta se voi todella aiheuttaa ISP estää sinua tai sähköpostipalvelun tarjoajalta keskeyttää tilisi.

Jatkossakin tarjota kannustimia asiakkaille, kun he sign up for postituslistalle. Esimerkiksi antaa asiakkaille 10 prosentin alennuksen, jos he jäävät postituslistalle kuukaudessa. Tämä pitää asiakkaat menettävät kiinnostuksensa oman markkinoinnin materiaaleja ja irtisanomalla tai poistaa sähköposteja, kun vain pari uutiskirjeet.

Tee mitä voit tehdä sähköpostitse mennä asiakkaiden postilaatikoihin. Sinun täytyy työskennellä saada sähköpostiisi siirtää internet-Palveluntarjoajat ja saa tagged kuin spam-viestejä. Jos he saavat tagged kuin spam-viestejä, vastaanottaja voi koskaan nähdä niitä. Tarkista asiakkaiden kanssa nähdä, jos he saavat sähköposteja, tai jos he eivät ole enää kiinnostuneita.

Jotta karkottamaan kaikki huolet roskapostia ja varmistaa, että kukaan teidän tilaaja luettelo on siellä vahingossa, harkita työllistävät kaksinkertainen opt-in-strategia. Ensimmäinen viesti pitäisi vaatia jonkinlainen lisätoimia, kuten vastaaminen tai klikkaamalla linkkiä, tehdä tiettyjä, että lukija haluaa vastaanottaa uusia sähköposteja.

Sinun pitäisi lähettää sähköposteja tekstimuodossa joka kerran kun sen sijaan aina lähettää ne HTML-muodossa. Tämä antaa asioita enemmän persoonallisuutta ja auttaa tilaaja tuntuu, että olet yrittää yhdistää. Älä käytä sitä liikaa, koska sitten voi olla liian epäammattimaista.

Käytä sanoja, jotka ovat tarpeen toimialan olet keskittyen oman markkinoinnin materiaaleja. Esimerkiksi, jos olet kirjallisesti markkinointi materiaalit, uuden teknologian tuotteet, käyttää sanoja kuten “uusi”, “advanced” tai “state-of-the-art”, jotka ovat yleisesti käytössä kyseisellä toimialalla. Käyttämällä oikeita sanoja auttaa lisätä tuotteiden valittaa asiakkaille.

Keskittyä yhden viestin / sähköpostin lähetät ulos. Älä yritä ahtaa koko joukko aiheita yhdeksi email.Liian paljon tietoa voi johtaa siihen, että vastaanottaja ei lue yli kaiken huolellisesti ja mahdollisesti vain tossing viesti. On informative4 otsikkokenttään ja ydin aihe sähköpostitse, saada heidät lukemaan sitä.

Suunnittelu markkinoinnin sähköposteja on helppo lukea mobiililaitteilla, lisäksi tietokoneita. Yhä useammat ihmiset tarkistaa heidän sähköpostiviestejä käyttämällä niiden matkapuhelimet. Jos viesti on vaikea lukea heidän puhelin, se on todennäköisesti poistettu ilman sisältöä koskaan lukenut.

Käytä oikea fontti oikean viestin. Fontin pitäisi olla osoitus tyyliäsi ja sähköposti viestin, ja ei välittää viestin, että et halua lähettää. Valitse yksi, joka on yksinkertainen ja suosittu, pikemminkin kuin yksi, joka luulet on todella viileä, mutta ei kaikki voi olla.

Ihmiset arvostavat sinua arvostetaan niiden aikaa ja lähettää ulos mielenkiintoisia sähköposteja. Vältä lähettämällä ne sähköpostit noin vain myynti. Yritä varmistaa, että jokainen ja jokaisen sähköpostin lähetät sisältää ainutlaatuisia alennuksia, tarjouksia, kuponkeja, tai vain hyödyllistä ja valaisevaa tietoa.

Muista kysyä lupaa voi lähettää tietoja, että joku on sähköposti. Kun kysyt, muista tarjota jotain vastineeksi. Käännä se jotain, että asiakkaat odotan tarkkailun sijaan peläten sitä. Tämä pitää sähköposteja näköinen ja tunne kuin roskapostia.

On raportoitu lähettämällä roskapostia on haitallista liiketoimintaa. Siksi jokaisen yrityksen tulisi turvata sen maine ottaa kahden vaiheen opt-in-menettely, joka vaatii vahvistuksen. Loistava tapa hoitaa tätä tehtävää on heti lähettää sähköpostia mihin tahansa osoitteeseen, joka pyytää tilauksen yhtiön tiedote. Antaa kuluttajille kaksi vaihtoehtoa sähköposti – klikkaa yhtä linkkiä vahvistaaksesi tai toinen linkki opt-out. Lukijat ovat varmasti arvostaa turvallisuutta ja vähentää huomattavasti todennäköisyyttä sähköpostisi pidetään roskapostiksi.

Tee sähköpostit ytimekäs. Kukaan ei halua lukea läpi useita kohtia, kun useita olisi riittänyt. Ihmiset ei ole aikaa näinä päivinä, ja voit tulla ei-toivotuksi henkilöksi niiden sähköpostilaatikot jos et arvostavat aikaa, että useimmat ihmiset täytyy käsitellä näinä päivinä.

Testata ja suunnitella viestit on luettava ja toimiva, vaikka kuvat ja grafiikka saada estetty. Monet sähköpostiohjelmat tehdä tämän automaattisesti. Varmista, että kaikki kuvat et käytä on kuvaileva teksti substituoitu kautta Vaihtoehtoinen ominaisuus, joka pitäisi olla saatavilla sähköpostiosoitteesi koostumus ohjelmointirajapinta.

Nyt tiedät, miten luoda hyvin vastaan sähköposti-kampanja, joka tuo oman myynti piki teidän kohdeyleisölle, go for it! Käytä kaikkia tekniikoita, että olet lukenut täällä ja voit olla hyvin teidän tapa lisätä voittoja ja ajo liikennettä sivustoosi uudelleen ja uudelleen.