Peniksen Koko Taulukko

Täällä On Hieman Neuvoja Hotelleista

Koskaan ollut huono hotellihuoneessa, sellainen, että he eivät voi maksaa sinulle pysyä uudelleen. Jos sinulla on, sinun tulee olla erittäin kiinnostunut vinkkejä alla. Nämä vinkit voivat auttaa sinua löytää oikea hotelli oikeaan hintaan. Joten pitää käsittelyssä ja aloittaa innolla ensi hotellimajoituksen.

Löytää parhaat tarjoukset hotellit harkita matkatoimisto. Monta kertaa matkatoimistot voivat löytää ihana hotellia edulliseen hintaan. Kun varaus matkatoimiston kanssa, varmistaa, että agentti tietää sekä oman haluaa ja tarvitsee. Tämä mahdollistaa sen, että matkatoimisto ostoksia sekä ja tarjota sinulle vaihtoehtoja.

Muista laittaa kaikki arvoesineet, kuten korut ja elektroniikka, hotellin tallelokeroon. Voit käyttää sitä tallentaa oman tabletin ja muita kalliita kohteita, pitää ne turvallinen.

Kun lähdössä matkalle, se on hyvä idea varata loma-paketti sen sijaan, että varaus kunkin palvelun erikseen. Vaikka se voi tuntua olet viettää paljon enemmän rahaa kerralla, todellisuus on että sinulla on saada halvempaa hotellimajoituksen kuin muuten.

Haluatko pysyä tietyssä hotelliketju melko usein? Harkitse rekisteröitymisestä niiden uskollisuus club. Niin kauan kuin se on vapaa tekemään niin, et todellakaan ole mitään menetettävää. Antaa hotelli yhteystietosi voisi tarkoittaa saada erityisiä etuisuuksia, että voit käyttää seuraavan kerran olet siellä.

Ennen varata hotelli, etsiä tarjouksia verkossa. Hotellin edustaja ei todennäköisesti kertoa teille, että on olemassa parempia tarjouksia verkossa. Se on sinun vastuullasi koluta Internet nämä säästöt. Käyttää sivustot, kuten Jetsetter, SniqueAway tai RueLaLaTravel.

Jos olet kiinnostunut “menossa vihreä” kun matkustaa, yritä menossa “vihreä” – hotelli. Aloita etsimällä nämä hotellit kirjautunut sivulle. On olemassa useita järjestöt, joiden avulla voit etsiä nämä hotellit helposti kuin Vihreä Hotelleja Ry ja Green Globe. Heillä on kattava luettelo green hotelleja eri paikoissa.

Jos haluat säästää joitakin vakavia rahaa hotellivaraukset, saada hinta kylkiäisenä jotain muuta. Tämä on tyypillisesti tehty kautta online travel sivuston. Kun yhdistetty lentoliput, hotellihuoneen hinnat pudota dramaattisesti, joskus yli puolet luettelo hinnat, jotka ovat julkisesti mainostettu muualla Internetissä.

Monet hotellit ovat kanta ohjelmia saatavilla asiakkaille, jotka matkustavat usein. Tämäntyyppinen ohjelma tarjoaa alennuksia ja etuja usein vierailijoita. On olemassa monia suuria palkintoja jopa johtaa jopa ilmaiseksi pysyy kuin voit kerätä jopa enemmän uskollisuus pistettä.

Jos käytät usein samassa hotellissa ketju, tarkista nähdä, jos ne tarjoavat jäsenyys usein pysyä ohjelmat. Samanlainen kuin miten voit ansaita pisteitä frequent flyer-ohjelmia, hotellit tarjoavat sinulle on samanlainen palkintoja matkailijoille. Käyttää niitä alennuksia, viihde, liput ja muut asiat.

Ennen kuin teet hotellin varaus, tarkista, onko mitään maksuja lisätään laskuusi. Monet hotellit veloittaa ylimääräistä pysäköinti, matkatavarasäilytys, Wi-Fi, ja jopa huoneen siivous. Nämä maksut voi tehdä unohtumattoman kalliimpaa kuin odotettavissa, joten muista kysyä niitä ennen kuin teet päätöksen.

Huono hotelli on vaikea unohtaa, mutta hyvä on antaa sinulle hyviä muistoja for a lifetime. Joten poiminta oikea hotelli sinulle on elintärkeä osa mitä tahansa matkaa, onko se liike-tai lomamatkalla. Muista siis neuvoja ylhäältä, tehdä kotitehtäviä ja pysyä on erittäin tyydyttävä.