Peniksen Koko Vaihtelee

Etsivät Tietoa Facebook-Markkinointi? Sinun Täytyy Lukea Tämä Artikkeli!

Facebook-markkinointi on yksi parhaista tavoista vedota monenlaisia asiakkaita, varsinkin jos olet pieni yritys, joka voi ottaa aikaa vastata erityisiä huomautuksia. Kanssa suosio ja tuttuus useimmat Amerikkalaiset ovat Facebook, se on erinomainen markkinointi avenue. Lue lisää vinkkejä.

Jos sinulla on seuraaja valittaa oman Facebook-sivun, yritä parhaasi ongelman ratkaisemiseksi julkisesti. Tämä antaa muiden tietää, että olet hyvämaineinen liiketoiminta ja hoitaa kaikki velvoitteet. Jos et pysty ratkaisemaan riita asiakkaan kanssa julkisesti, yritä käsitellä sitä rauhassa.

Ole varovainen lähettämistä oman liiketoiminnan pois henkilökohtaisia sivuja. Voit saada paljon huomiota tekemällä tämän. Haluat tämän olevan positiivista huomiota. Luoda viestejä, kun siellä on jotain myönteistä sanottavaa. Välttää roskapostin hinnalla millä hyvänsä.

Post säännöllisesti oman Facebook-sivun. Älä vain luoda yrityksesi sivun, tehdä useita virkoja ensimmäinen päivä, ja sitten lopettaa lähettämistä useita kuukausia. Pidä sivusi päivitetään usein näyttää yleisölle, että et välitä, että paljon. Jos tarvitset Facebook-sivulla yrityksesi, sitten kiinni jonkinlainen lähettämistä aikataulu.

Älä lähetä niin paljon oman Facebook-sivun, että ihmiset alkavat tuntea liian täyteläisiä. Haluat antaa heille jotain ajateltavaa, niin anna vähän tilaa virtauksen välillä kunkin lähettämistä. Facebook suosittelee uuden sivun omistajat post enempää kuin kerran tai kahdesti viikossa.

Jos olet vastata viestiin kommentin, joka oli jätetty tietyn käyttäjän, varmista, että olet tag henkilö viestiäsi. Haluat saada ihmiset tulemaan takaisin sivulle, niin paljon kuin mahdollista, ja koodaus on hyvä tapa saada joku palata.

Se ei voi olla kyse siitä, että Facebook keskikokoinen on paras markkinointi vaihtoehto. Tämä verkko on erittäin suosittu, mutta jotkut ikä ryhmien tai alakulttuurien mieluummin muita sivustoja. Oppia yleisö ensin ja sitten päättää, jos ne ovat innokas Facebook-käyttäjille.

Siellä on runsaasti resursseja, joiden avulla voit oppia lisää Facebook markkinointi, mutta pitää muistaa, että menetelmiä suosittelemia Facebook-markkinointi gurut ehkä ole mukautettu kohderyhmäsi. Oppia mahdollisimman paljon tietoa Facebook-markkinoinnin ja valita menetelmiä, jotka näyttävät olevan mukautettu yleisö.

Puhua tiheys auttaa sinua selvittää, kuinka monet ihmiset ovat sinusta tai tuotteistasi sosiaalisen median alusta. Haluat puhua tiheys noin 15 prosenttia tai enemmän, niin se tarkoittaisi, että olet saada paljon huomiota. Jos se on pienempi kuin että, harkitse muuttamalla asioita tai muuttamalla oman markkinoinnin strategiaa.

Kuten asiakkaille takaisin. Facebook on usein vastavuoroinen yhteisö. Haluat jonkun, he huomaavat sinut, ja sitten he pitävät sinut takaisin. Älä vain odota, että joku löytää sinut. Etsi kohderyhmäsi ja ota ensimmäinen askel mieleen ne. Että saat käyttöön että tarvitset.

Vastata kommentteja tai kysymyksiä niin pian kuin mahdollista. Teknologian tänään, ihmiset kuin nopeus. Nopeammin voit olla kyse siitä, että vastataan kysymyksiin ja kommentteihin, että yleisö on, sen parempi. Tämä näyttää heille, että olet todella välität heille koska asiakkaat ja arvostaa heitä.

Jos aiot jakaa yhteyksiä teidän asiakkaille Facebook, varmista, että ne ovat mukana jonkinlainen teksti. Tämä voi olla katseli myönteisemmin kuin satunnaisesti lähettämistä linkin jälkeen linkin. Lähettämistä teksti kannustaa myös käyttäjät voivat kommentoida, mikä on loistava tapa aloittaa keskustelun.

Tehdä linkkejä enemmän havaittavissa lisäämällä kuvan. Facebook näyttää esikatselu-linkki, mutta jaat kuvaa, jotka liittyvät linkkiä jaat pitäisi tehdä tämä päivitys lisää näkyvyyttä. Valitse kuvia huolellisesti varmistaa, että yleisö kiinnittää huomiota päivittää sinulle jakaa.

Kuten tämän artikkelin alussa, että voi ottaa pois aikaa erityisesti vastata asiakkaiden yrityksesi Facebook-sivu voi auttaa rakentaa suhteita suojelijoita. Muista, että vinkkejä tässä artikkelissa, ja käyttää Facebook-markkinoinnin sinun eduksesi. Näitä vinkkejä voidaan soveltaa useita tilanteita!