Peniksen Koko

Tarvitsetko Apua Markkinoinnin Verkossa? Käytä Näitä Video Marketing Vinkkejä

Riippumatta siitä, mitä liiketoiminnan olet, sinun täytyy markkinoida sitä! Video markkinointi on nopeasti tullut tehokas työkalu liiketoiminnan tänään ja ei ole mitään syytä et voi saada sitä. Seuraava artikkeli tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja hyödyllisiä neuvoja voit laittaa töihin yrityksesi video markkinointikampanjaa.

Kun käytät video markkinointi on tärkeää pitää sisältö mielenkiintoisena. Jos video on tylsä, niin ihmiset luultavasti ei katsella koko asia tai suositella sitä ystävilleen. Tee selkeä viesti ja harjoittaa yleisöön. Kuvittele, että olet katsomassa oman videon kuluttaja.

Yksi vinkki, joka toimii hyvin uusi video markkinoijat on keksiä hyvää otsikkoa videoita. Paras otsikot tuovat uusia katsojia. Tämä kipinä kiinnostusta asioita haluat anna heidän tietää. Ota aikaa tehdä merkityksellisiä ja luovia otsikot hyvä video markkinointi.

Jos haluat lisätä toisen ulottuvuuden videon markkinointikampanja sisältää yrityksen logon. Tämä voidaan helposti toteuttaa lisäämällä clipart-kuva, yrityksen logo suoraan videon. Yleisin sijoitus on kuvan joko alareunassa näytön tai yläkulmassa video.

Sisältö video on kuningas. Jos se ei ole hauska katsella ja antaa paljon tietoa, miksi kukaan haluaisi katsella sitä? Sinun täytyy istua alas ja omistaa suurimman osan aikaa keksiä sisältöä, jota ihmiset todella haluavat löytää ja tarkastella niin, että video tulee suosittu.

Kun kirjoitat kuvauksen video sisältää web-osoitteen alussa on kuvaus käyttää oikea HTML. Tämän avulla katsoja klikkaa linkkiä ja välittömästi ohjataan sivustoosi. Sinun pitäisi myös sisällyttää kuvaus käyttämällä ensisijainen ja vaihtoehtoinen avainsanat parempi sivu riveissä.

Tuotteen valmistajien tai jälleenmyyjien tulisi luoda videoita osoittaa, miten tuotetta voidaan käyttää vaihtoehtoisia tapoja. Esimerkiksi, kun teippi on hyvä kanavat, Ankka Nauha on luotu, kuinka-tos miljoonaa muita hankkeita, vaikka miten luoda lompakko! Tämä johtaa hämmästyttävä viral video menestystä omalta osaltaan.

Kannustaa katsojat kommentoida videon ja jakaa sen ystävien. Enemmän buzz video tuottaa, vaikka se on vino negatiivisesti, voi olla hyvin edullinen. Videon jaon auttaa levitä viesti, jotta muut ihmiset, joilla ei ole vaivalla, ja ihmiset ovat todennäköisemmin katsella jotain lähetetään ystävä.

Ehkä et aio olla tähti show, mutta sinun täytyy löytää hyvä tiedottaja tai maskotti auttaa markkina-videoita. Yritä löytää joku, joka on luonnollista, kun puhuminen ja yleensä saa ihmiset ympärillään tuntemaan olonsa mukavaksi. Ihmiset haluavat katsoa joku he kokevat, että he voivat luottaa.

Mikä tahansa liiketoiminta, markkinointi, se voi olla paljon tehokkaampaa, jos opit käyttämään video. Kokeile joitakin vinkkejä olet lukenut täällä ja tutkia asiaa itse. Siellä on paljon oppia parhaista tavoista lähestyä video markkinointi, mutta yksi asia on varma: se on työkalu liiketoiminnan!