Peniksen Leveys

Tarkista Nämä Mahtavia Vinkkejä Diabeteksen Kanssa Elävien

Se ei ole koskaan hyvä uutinen kuulla mahdollisuudesta diabetes tai yrittää elää normaalia elämää sen jälkeen, kun sinulle on kehittynyt kunnossa. Siellä ovat oikeastaan aika yksinkertaisia asioita, jotka voidaan tehdä joka päivä, että tiedetään alentaa mahdollisuuksiasi diabetes ja auttaa sinua elää terveempää elämää.

Maapähkinävoi on erinomainen tapa tyydyttää himo jotain makeaa, kun olet diabeetikko. Se sisältää terveellisiä rasvoja ja on suhteellisen vähän sokeria, joten tartu lusikka ja kaivaa. Nuolemaan sitä kuin tikkaria, ja se outlast mitään himo sinulla on. Olla varovainen, jos laitat sen keksejä tai leipää, koska sinun täytyy sisällyttää ne, hiilihydraatteja päivittäistä laskee.

Jos sinulla on diagnosoitu diabetes tai korkea riski saada taudin, se on erittäin tärkeää, että voit laihtua. Noin 80 prosenttia kaikista diabeetikot ovat ylipainoisia kuljettaa liikaa rasvaa on osoittautunut edistää taudin kehitystä. Laihdutus on usein kertaa kaikki tarvitsee tehdä, jotta täysin hallita kaikkia diabeteksen oireet.

Saksanpähkinät tehdä erinomainen ja ravitsevaa lisäksi mitään salaattia. Saksanpähkinät sisältävät mono-tyydyttyneitä rasvoja, joka auttaa oman terveyden tekemällä solut vastaanottavaisia insuliinia. Lisäksi, löydät tärkeitä ravintoaineita, kuten omega-3-rasvahapot ja antioksidantit niihin. Eväs joitakin maukkaita pähkinöitä voi jopa antaa sinulle energiaa!

Torjua diabeteksen pää -, koota lääketieteen joukkue. Lisäksi ensisijainen hoito tarjoaja, sinun pitäisi nähdä muut lääkärit kuten silmälääkäri, silmälääkäriin, ja jopa rekisteröity ravitsemusterapeutin. Varmista, että joukkue kommunikoi keskenään niin, että saat parasta mahdollista hoitoa. Jos olet huolissaan teidän vakuutus ei kata muita lääkäreitä, kysy yleislääkäri antaa sinulle lähetteen.

Tarkista, onko teidän ruokakauppaan asettaa pois kohteita, jotka ovat lähellä niiden eräpäivä puhdistumaan. Usein, voit käyttää asioita, kuten kypsä banaanien banaani muffinsseja tai leipää, ja voit löytää mahtava sokeritonta ja vähähiilihydraattista reseptejä sekä elintarvikkeet verkossa. Tämän voi tehdä maukasta ja terveellistä herkkuja, alhaisin kustannuksin, että diabeetikko voi nauttia!

Elää hauskaa elämää. Älä anna diabeteksen sinut alas. Saatat joutua katsomaan oman veren glukoosipitoisuutta, mutta voit silti elää täyttä, nautittavaa elämää. On harrastuksia, ystävien kanssa ja jopa syödä ravintolassa. Diabetes on sairaus sinulla on, mutta se et ole sinä.

On monia merkkejä ja oireita diabetes, niin se on mahdollista vain jotkut niistä, tai jopa ei ollenkaan, ja olla diabeetikko. Joitakin yleisiä oireita ovat kohdanneet pistelyä jaloissa, korkea verenpaine, äärimmäinen uneliaisuus, ja sammumaton jano. Saada veren glukoosipitoisuutta tarkastetaan kerran vuodessa fyysistä, on ehdottomasti välttämätöntä, pitkä, terve elämä.

Jos sinulla on suvussa diabetesta, varmista, että on veren sokeri-ja insuliinitasot tarkastetaan vähintään kaksi kertaa vuodessa. Tutkimus on osoittanut, että ihmiset, joilla on suvussa diabetesta, on paljon suurempi riski sairastua kunnossa kuin ne, joilla ei ole suvussa sitä.

Varmista, että perhe ymmärtää asiakkaan tarpeet, ottaa aikaa selittää diabetes. Keskustella teidän ehto kanssa niistä antaa heille arvokasta tietoa he voivat käyttää auttaa sinua kriisitilanteissa. Se tekee niistä tietoisia siitä, mitä he voivat tehdä auttaakseen. Saatat jopa löytää, että puhumme diabetes on hyvin puhdistavaa.

Tupakointi voi olla vaarallista, ja etenkin jos sinulla on diabetes. Osallistu tämä tapa avaa sinulle monia huonoja vaikutuksia terveyteen. Tupakointi aiheuttaa voit olla vastustuskykyinen insuliinia, ja vaikka sinulla ei tällä hetkellä ole diabeetikko, se laittaa sinut suurempi riski tyypin 2 diabetes kehitystä.

Varmista, että jos olet diabeetikko ja aiot matkustaa lentokoneella, että juot paljon vettä. Matkustamon ilma on paljon kuivempi kuin normaali ilma on ja se voi aiheuttaa jano, erityisesti ne, joilla on diabetes. Sinun pitäisi pystyä siirtämään lentokentän turvatarkastuksen läpi, jossa vettä pullot, jos voit todistaa, että sinulla on diabetes.

Jos aiot matkustaa kautta koneeseen, ota ylimääräisiä varotoimia, jotta suojata insuliinia matkan aikana. Jos insuliinia on matkalaukun, joka on valittu, olet vaarassa, että se on alttiina erityisesti kuuma tai kylmä, jopa jäädyttämistä lämpötiloissa. Pidä se aina mukanasi, kun lentää.

Jos et noudata kaikkia tai joitakin näitä hyödyllisiä vinkkejä, voit vähentää kehon todennäköisyyttä sairastua diabetekseen ja eletään vuotta intensiivistä lääketieteellistä hoitoa, jatkuvaa kipua, ja rajuja muutoksia omaan ruokavalioon. He myös tehdä kehosta yleensä terveempiä, joka on jotain kaikkien pitäisi pyrkiä, riippumatta niiden kunto.