Peniksen Lypsy

Käytä Tätä Neuvoa elämääsi Auttaa Teidän Muisti

Jos sinulla on opiskella testi tai oppia uuden taidon, tai haluat vain saada takaisin entinen muistia valtaa, olet todennäköisesti hyötyvät oppia joitakin strategioita parantaa muistia. Tämä artikkeli sisältää useita hyödyllisiä vinkkejä parantaa kyky muistaa tärkeitä tietoja. Lue oppia, miten voit säilyttää enemmän, mitä opit.

Kiinnittää erityistä huomiota siihen, mitä haluat muista varmistamiseksi tiedot on säilytettävä teidän pitkän aikavälin muistia. Häiriötekijöitä, kuten musiikkia ja televisio, estää sinua maksaa tarvittava määrä huomiota materiaalin. Epäonnistuminen keskittyä johtaa tiedot menetetään ja ei ole sitoutunut muistia.

Väri koodi tietoa, joka auttaa sinua muistamaan sen. Värikoodaus auttaa vasemmalle ja oikealle puolelle aivojen työtä yhdessä, ja paremmin voit sitoutumaan materiaali teidän pitkän aikavälin muistia. Väri on myös tärkeä, koska yhdistys sana tai lause olet työskennellyt muistaa.

Pitää käynnissä luettelo asioista, joita haluat saavuttaa joka päivä. Kun olet suorittanut yhden kohteen, ylittää sen pois ja siirtyä seuraavaan. Samanaikaisesti, pitää lisätä kohteita alareunassa luettelossa, koska ne syntyvät. Näin et koskaan unohda, mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi.

Paras tapa parantaa muistia, jos olet opiskelee, on lisätä rakenne, mitä yrität oppia. Luokittelu ja ottaa asiat yksi askel kerrallaan, avulla voit oppia ja säilyttää tietoa edellinen aihe ennen kuin olet siirtyä seuraavaan. Tämä on epäilemättä paras tapa opiskella.

Terve liikunta rutiini voi auttaa sinua pysymään päällä teidän muisti. Kun liikut, verenkiertoa ja happea aivoihin on parantunut, ja tämä pitää aivot terveenä. Koska muisti on osa aivot toimii, pitää kehon ja mielen terveenä ovat molemmat tärkeitä säilyttää se. Lisäksi liikunta alentaa riskiä sairastua diabetekseen. Diabetes on osoitettu olevan haitallinen vaikutus aivojen toimintaa ja muistia.

Helpoin tapa parantaa muistia on saada hyvät yöunet! Joskus meidän kiireisen aikataulunsa tehdä se näyttää kuin leikkaamalla pois muutaman tunnin uni on ainoa tapa olla tuottava, mutta aivot tarvitsee lepoa toimiakseen parhaimmillaan. Nukkuminen on myös silloin, kun aivojen prosesseja ja tallentaa muistoja, että päivä.

Käyttää valtaa positiivinen ajattelu auttaa parantaa muistia. Jos kerrot itsesi uudestaan ja uudestaan, että sinulla on huono muisti et pian tulee uskoa se. Jos, toisaalta, olet kertoa itse, että sinulla on hyvä muisti, se voi aiheuttaa voit alitajuisesti muuttaa toimia ja tiedon käsittelyn malleja niin, että muisti alkaa parantaa.

Parantaa muistia, sinun täytyy pitää hauskaa ja nauraa paljon. Teidän muisti tarvitsee terveellistä hauskaa koulutuksen lisäksi. Kamppailee 6 tuntia uusimmat Los Angeles Times ristisanatehtävä saattaa tuntua, parantaa muistia toimintoja, mutta useimmissa tapauksissa, ystävien kanssa seurusteluun, menossa elokuviin tai nauttia pelaa paikallisessa teatterissa auttaa paljon enemmän.

Rikkoa monimutkaisia tietoja pienempiin, enemmän muistettavaa kappaletta. Tämä yksinkertainen temppu käytetään säännöllisesti auttaa ihmisiä muistamaan suuria määriä. Esimerkiksi luottokortin numerot, puhelinnumero ja henkilötunnus ovat kaikki hajoaa pienemmiksi, tavutetaan osiin, jotta ne on helpompi muistaa. Voit tehdä saman asian kanssa mitään monimutkaisia tietoja, että sinulla on yrittää muistaa.

Jos sinun on vaikea muistaa asioita, se on viisasta yritä oppia liian paljon uusia asioita samaan aikaan. Odota, kunnes olet täysin ulkoa pala tiedot ennen kuin siirrytään toiseen. Oppimisen monia asioita samaan aikaan vain tehdä kaiken scramble aivoissa.

Laittaa tietoa kategorioihin auttaa sinua muistamaan sen myöhemmin! Kaikki on luokka ja lokeroimasta asioita muistiin luokittain voi antaa sinulle paljon enemmän muistuttaa. Esimerkiksi, kanaa ja makkaraa teidän päivittäistavarakaupan lista mennä luokkaan lihaa ja maitoa ja vettä juomat ja niin edelleen.

Muistaa jotain, sano se ääneen. Tehnyt asioita, kuten nimiä muistiin toistamalla sitä sanallisesti. Toistamalla näitä asioita, voit kuulla sen, näin, tallentaa se mielessäsi. Jos voit, toista se ääneen uudestaan ja uudestaan.

Voit auttaa ylläpitämään tai parantaa kognitiivisia kykyjä ottamalla täydentää kalaöljyä päivittäin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kalaöljy, joka sisältää Omega-3 rasvahappoja, voi todella auttaa muistia. Kysy lääkäriltäsi, kuinka paljon sinun pitäisi ottaa perustuvat omaan ruokavalioon ja kehon tyyppi.

Edellisen strategiat ovat vakiintuneet ja aikaa testattu tekniikoita, jotka auttavat parantamaan muistia. Ne tarjoavat useita hyödyllisiä ideoita parantaa recall ja parantaa säilyttäminen. Aloittaa laskemisesta joitakin viitteitä, olet oppinut tämän artikkelin käytännössä tänään. Hieman päättäväisyyttä menee pitkälle.