Peniksen Mitat

Etsien Tietoa Unettomuudesta? Sinun Täytyy Lukea Tämä Artikkeli!

Unettomuus on sairaus, joka vaikuttaa niin monet ihmiset, jotka yrittävät saada unta joka yö. Unen puute ei vaikuta ainoastaan niitä sängyssä, mutta myös koko päivän. Älä anna tämän olla sinä joka päivä! Tarvitset joitakin hyviä vinkkejä siitä, unettomuus auttaa sinua ymmärtää, miksi uni pakenee. Pidä käsittelyssä apua tarvitset.

Pelata joitakin musiikkia, juuri ennen kuin menet nukkumaan. Musiikki voi olla todella rentouttava vaikutus kehoon, ja se on tärkeää niille, jotka kärsivät unettomuudesta. Valitse musiikkia, joka rauhoittaa sinua, ja on se pelaaminen kevyesti taustalla kuin vahvistaa nukkumaan. Älä mene mitään musiikkia, joka on energisoiva. Se on väärään suuntaan haluat mennä!

Jos sinulla on paljon ongelmia unettomuus, sinun pitäisi ajatella saada patja, joka on yritys. Patja, joka on liian pehmeä ei juurikaan tukemaan kehon. Kehon tulee stressaantunut ja tämä on syy teidän unettomuus pahentaa. Investointi yritys patja voi lievittää monia näistä ongelmista.

On olemassa useita menetelmiä voit kokeilla jotta auttaa sinua nukkumaan. Voit kokeilla joitakin lihasten rentoutumista tekniikoita, jotka on CD: n. Jooga voi rentoutua mielen sekä kehon. Syvä hengitys harjoitukset ovat toinen hyvä tapa auttaa kehoa rentoutumaan, ja eroon mielesi stressiä.

Varmista, että noudatat lääkitys suuntiin suoraan parhaat tulokset. Vaikka jos sinusta tuntuu että lääkitys ei toimi, kun enemmän kuin suunnattu voi todella tehdä asioita entistä vaikeampaa. Jotkut nukkuminen lääkkeet ovat riippuvuutta, ja jotkut ovat kielteisiä sivuvaikutuksia, kun otat niitä liikaa.

Vältä toimintoja, jotka tarjoavat stimulaatiota ennen nukkumaanmenoa. Televisio, videopelit ja jopa puhua puhelimessa saada aivot menossa. Kun olet kannustanut mielessä, voit taistelu nukahtaa. Valmistella nukkumaanmenoa, joilla on alhainen taso, rentouttavaa toimintaa.

Auttaa kehoa rentoutumaan, yritä ottaa kuuma kylpy vähintään kaksi tuntia ennen kuin menet nukkumaan. Jotkut ihmiset kokevat, kylpyamme liian stimuloivaa, jos se toteutetaan lähellä kylpy aika, joka on, miksi kaksi tuntia eteenpäin on hyvä idea. Kokeile lisätä joitakin Epsom suolat veteen auttaa sinua rentoutua.

Haluatko saalis itse herääminen joka vähän melua talossa? Kannattaa kokeilla korvatulppia. Esto pois kaikki äänet huoneeseen auttaa sinua nukkua rauhassa pidemmän aikaa. Et koskaan tiedä,, tämä voi antaa sinulle koko yön nukkua muutaman sentin.

Valmistautua seuraavan päivän ennen saada teidän vaatteet valmiina työhön, pakkaus kukkaro tai salkussa, ja latauksen älypuhelimen akku. Miettiä, onko tai ei olet valmis seuraavana päivänä voi pakottaa sinua pysymään hereillä öisin. Tämä on erityisen totta, kun olet lähdössä lomalle.

Sen sijaan, että ajatuksesi hallita, laittaa ne paperille. Parempi vielä, kirjoittaa päiväkirjaa ennen nukkumaanmenoa ja kirjoittaa ylös kaikki, joka on vaivannut sinua koko päivän. Kun saat nämä ajatukset ulos järjestelmästä, voit mennä nukkumaan helpompaa. Pidä mielessä, että kohta tämän harjoituksen on välttää kirjoittamalla tietokoneella tai muu elektroninen vempain, joka voi pitää sinut hereillä.

Hämmästyttävää kyllä, unihäiriöt voi johtua ei saa tarpeeksi auringonvaloa. Puute auringolle altistuminen voi aiheuttaa kehon ole tuottaa ravintoaineita, joita se tarvitsee aivot toimimaan oikein. Saada ulkopuolella vähintään 30 minuuttia päivässä, jotta sinulla on mahdollisuus nukkua.

Luo nukkumaanmenoa rutiini ja pysyä sen kanssa. Lue kirja, meditoida tai vain nauttia iltaisin välipala. Mitä enemmän työtä kouluttaa kehosi että se on nukkumaanmenoaika, sitä helpompi säätää, kun se on aika nukkua. Se kestää jonkin aikaa, mutta jos olet kiinni sitä, se toimii.

Luoda ympäristö, joka on nukkua ystävällinen. Yritä rajoittaa käyttöä makuuhuoneeseen nukkumaan. Se on säilytettävä viileässä ja hiljainen, ja mahdollisimman tumma. Jos sinulla on suuret ikkunat tai ne kasvot aurinko, investoida joukko pimennysverhot. Tämä auttaa pitämään valot niin voit nukkua enemmän sikeästi.

Jos olet ottaa kova aika saada nukkua, yritä syödä välipala, joka sisältää trytophan. Tämä on kemikaali, joka auttaa aivoja rentoutua ja kehon tulee hieman unelias. Elintarvikkeita, jotka ovat tämä luonnollinen kemikaali, koska se sisältää turkin ja vesikrassi. Yritä ottaa kevyt salaatti tehty kaksi hieman ennen kuin se on aika nukkua.

Jos et voi nukkua, sinun ei pitäisi antaa ympäri. Anna itsellesi asettaa aikataulu, kun sinulla on mahdollisuus olla sängyssä. Esimerkiksi mennä nukkumaan klo 10 ja yrittää nukahtaa. Jos olet vielä hereillä klo 10:30, nouse ylös ja lukea kirjaa. Mene takaisin nukkumaan kello 11, ja yritä uudelleen. Toista, kunnes asetettu herätä aikaa, 6am, ja yritä sitten uudelleen seuraavana yönä.

Sänky on vain nukkumista varten! Jos et mitään toimintaa sängyssä, se ei tuntuu kuin rauhoittava paikka. Pikemminkin, tehdä muita toimintoja muissa paikoissa kotona, ja varmista, että sänky on vain rentoutumista ja nukkua.

Niin monet ihmiset ovat huolissaan, joka päivä, koska unen puute ja he etsivät vastauksia auttaa tilanteen korjaamiseksi. Sinun ei tarvitse kärsiä tämän edellytyksen enää, ja sisällyttämällä nämä unettomuus vinkkejä osaksi jokapäiväistä rutiinia, ei ole mitään syytä et voi saada hyvät yöunet. Kun näet nämä vinkit toimii sinulle, sitten siirtää ne eteenpäin kaikille tiedät auttaa heitä saada hyvää yötä nukkua.