Peniksen Mitta Taulukko

Orgaaniset Puutarhanhoito Vinkkejä, Jotka Voivat Auttaa Sinua Ulos

Orgaaniset puutarhanhoito voi olla hyvin pelottava joku, joka ei ole koskaan tehnyt sitä ennen. Se voi helposti johtaa hieman tietotulva, koska kaikki käytettävissä olevat resurssit, uuden orgaanisen puutarhurit. Alla on muutamia vinkkejä auttaa sinua saamaan kaikki nämä tiedot järjestetään, jossa voit alkaa kasvaa orgaanisia kasveja tehokkaasti.

Käytä omaa siemenet puutarhanhoito myöhemmin vuodenaikaa. Näin voit varmistaa, että kasvit ovat orgaaniset alusta loppuun. Ottaa aikaisemman kauden kasveja ja anna niiden mennä siemeniä ennen kuin voit poistaa ne. Tämä tarkoittaa, että ei vain ovat teidän kasveja ilman torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita, siemeniä kasvatettiin ilman niitä.

Hyvä tapa käsitellä rikkaruohot turvallinen ja myrkytön tapa, on käyttää spray pullo laimennettu astianpesuaine hoitoon alueilla, joilla liikakasvua omassa puutarhassa. Käyttää suhteessa yksi ruokalusikallinen mietoa astianpesuaine per 16 unssia vettä. Spray rikkaruohot kerran päivässä ja viikossa ne olisi shrivel ylös ja helpompi vetää ulos.

Hyvä vihje auttaa kasveja pysyä terveenä ja taistelemaan sairauksia on käyttää aspiriinia vettä. Liuota yksi aspiriini ja puoli 2 litraa vettä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on spray kasvien kanssa tämä ratkaisu ja sinun pitäisi nähdä hyviä tuloksia. Spray olisi sovellettava noin kolmen viikon välein.

Hyvä nyrkkisääntö seurata, kun istutus orgaaninen puutarha on vähemmän on enemmän. Vaikka sinun kannattaa istuttaa hieman enemmän kuin luulet tarvitset, jos rot tai tuholaiset, et halua liioitella, koska voit päätyä paljon enemmän kuin voit käsitellä.

Lisäämällä mukava kerros bio-hajoava materiaali (multaa) noin teidän kasveja, voit käyttää luonnollisia tuholaisten torjuntaan kyky sisällä multaa estää saalistajat teidän kasveja. Laittamalla yhden tai kahden tuuman kerros kasvien ympärillä, olet myös lisäämällä ravinteita ja vettä.

Hyvä vinkki, kun alkaa oma orgaaninen puutarha on aina tilaa siemenet sekoitetaan mahdollisimman tasaisesti. Jos teet tämän, se varmistaa, että joka ikinen siemenet on yhtä paljon tilaa kasvaa kaikkein mahdollisella tavalla.

Jos teidän orgaaninen puutarha käyttää kontteja, sinun täytyy ehkä vaihtaa taimia suurempiin säiliöihin, koska ne kasvavat ulos niistä. Kun teet tämän, varmista, että kahva taimet lehdet ja juuret. Olla tarkempi, sinun tulisi välttää koskemasta varret, koska ne ovat erittäin hauras ja voi helposti vahingoittua. Kun olet vaihtanut kontit, se on suositeltavaa vettä juuret, koska tämä auttaa heitä yhdistää heidän uudessa ympäristössä.

Ennen kuin aloitat istutus puutarhassa, se on hyvä idea testata maaperän happamuus ensin. Kotiin testaus pakit ovat helposti saatavilla. Maaperän pitäisi olla pH noin 6,5 useimmat vihannekset. Jos pH on liian alhainen, voit lisätä levittämällä kalkkia. Jos se on liian korkea, voit käyttää jauhemaista rikkiä.

Jos teidän puutarhakatoksestani on kaukana omassa puutarhassa, yritä suorittaa usein käytettyjä työkaluja. Tämä säästää aikaa auttamalla sinua välttämään monia matkoja irtoa saada työkaluja. Jos tarvitset enemmän työkaluja kuin voit kuljettaa, voisit harkita vaunun tai ämpäri järjestää kaikki työkalut.

Eristää maaperän ja suojaa rikkaruohot, sinun kannattaa harkita erilaisia katemateriaaleja. Käyttää asioita, kuten haketta, lehdet, heinä, ja nurmikko leikkeitä. Suojella kasveja multaa auttaa heitä monin tavoin, kuten vartiointi maaperän eroosiota vastaan. Voit jopa tutkia elävien katemateriaaleja, jotka ovat kasveja, jotka palvelevat samaa tarkoitusta kuin multaa.

Jos et noudata oikea luonnonmukaiseen viljelyyn olosuhteissa saatat huomata, että sinulla on parempi mahdollisuus markkinoida tuottaa paikallisia hedelmiä seisoo ja viljelijän markkinoilla. Luomutuotteita on hyvin suosittu nyt, koska ihmiset ovat alkaneet nähdä kaikki terveyshyödyt syö orgaaninen kokonaisuus ruoka ruokavalio.

Jos olet tosissaan orgaanisen puutarhanhoito, sinun täytyy aloittaa luonnonmukaisia siemeniä. Luonnonmukaisten siementen tulee hedelmiä ja vihanneksia, joita ei ole käsitelty mitään kemikaaleja, eivätkä he voi olla hedelmiä tai vihanneksia, jotka on geneettisesti muunnettu jollakin tavalla. Luonnonmukaisten siementen voi olla kalliimpaa kuin ei-luomu, kuitenkin, se on investointi, sinun tarvitsee vain tehdä kerran useimmat tavalliset puutarhakasvit, koska sato oman tuottaa ja tallentaa siemenet seuraava istutus.

Kokeile leppäkerttuja eikä torjunta-aineita suojella kasveja hyönteisiä. Voit tilata suuria määriä leppäkerttuja puutarhanhoito tarjonnan myymälöissä hyvin vähän rahaa. Jos sinulla vapauttaa heidät lähellä omassa puutarhassa, he syövät tuholaisia, kuten kirvoja, lehtiä suppilot, punkit ja muita pehmeitä täyteläinen hyönteisiä, auttaa suojaamaan kasveja nämä ei-toivotut elukat prosessi.

Kun aloitat käyttämällä luomutuotteita huomaat, että se on taipumus mätänemään melko vähän nopeammin. Tämä johtuu vähemmän säilöntäaineita käytetään. Ottaa pienempi säilyvyys tarkoittaa, että sinun täytyy kokki tai syödä tuottaa hieman nopeammin kuin normaali kaupasta ostettu vaihtoehtoja.

Toivottavasti näitä vinkkejä on antanut sinulle joitakin erittäin arvokasta tietoa, sekä antaa sinulle tapa järjestää kaikki ajatukset ja tiedot, jotka olet ehkä jo kerännyt noin orgaanisen puutarhanhoito. Pitää nämä vinkit mielessä, kun alkaa kasvaa kasveja voi auttaa sinua tulla erittäin onnistunut orgaanisen puutarhuri.