Peniksen Mittaus

Jos Työpöydän Tietokoneet Kiinnostavat Sinua Sitten Lue Tämä!

Desktop tietokoneet ovat edelleen hyvin suosittu, ja se voi olla vaikea selvittää, mitä ostaa. Olet luultavasti täällä, koska haluat saada tolkkua kaiken. Se on hienoa, koska seuraavassa artikkelissa on joitakin hyödyllisiä vinkkejä, jotka ohjaavat sinua kohti ostaa desktop-tietokone, joka on täydellinen sinulle.

Jos haluat säästää rahaa, kun ostaa pöytätietokone, harkita ostaa uusittu malli. Voit tarkastella sivustoja, suuret tietokonevalmistajat, kuten HP tai Dell, josta löydät hyviä tietokoneita, jotka on palautettu yhtiölle, korjata ja myydä alennuksella hintaan.

Mieti, millaista media haluat pelata pöytätietokoneen. Onko sinulla tarvetta Blu-ray-soitin? Tai on DVD tarpeeksi? Tai ehkä sinulla on taipumus stream kaikki ja ei tarvitse minkäänlaista optista asemaa. Nämä kaikki tekijä on tehdä saat ja hinta.

Mitä aiot olla käyttää tietokonetta? Se on tärkeää ostaa tietokone, joka sopii tarpeisiisi. Jos käytät tietokonetta, pelata pelejä, mitä tarvitset tietokone on erilainen kuin mitä tarvitset, jos aiot käyttää tietokonetta, kirjoittaa paperit kouluun.

Harkitse päivittämistä nykyisen pöytätietokoneen. Jos tietokone ei tee mitä haluat sen, tai se ei toimi niin nopeasti kuin haluat, haluat ehkä harkita joitakin sisäisiä muutoksia tietokoneeseen. Jos et ole hyvin-perehtynyt tähän, saatat olla ystävä, joka on tai voi oppia online.

Ensimmäinen askel kohti ostaa uuden tietokoneen on aina tehdä listan vaatimukset. Olet editointi video? Sitten tarvitset iso kovalevy ja paljon RAM-muistia. Katso ylös, mitä ominaisuuksia tarvitset, ja sitten varmistaa, että kaikki tietokoneen olet harkitsee täyttää tai ylittää sen listan.

Jos olet tavoitteena pitkäikäisyys pois työpöydän ostaa, älä tyydy vähintään tiedot tarjotaan. Nämä tiedot voivat olla nyt hyvin, mutta vuoden kuluttua, sinulla voi olla epämiellyttävä yllätys. Tietokoneessa voi vanhentua melko nopeasti, jos et ole varovainen. Jos rahaa on huolenaihe, jopa pieni bump teidän muisti voi olla iso apu.

Älä unohda harkita käyttää tietokoneita, kun ostokset. Nämä ovat usein ostettu nykyisen omistajan suoraan toisin kuin myymälässä. Voit löytää ne luokiteltu sivustot ja he voi ostaa ja varastaa. Kun et tarvitse uusin, suurin kone, tämä on edullinen vaihtoehto.

Kun etsit tietokoneen järjestelmän, pitää silmällä, millaista grafiikka piirisarja se on. Halvempaa järjestelmät ovat yleensä video-kortteja, jotka ovat nimeltään aluksella, tai integroitu. Tämä tarkoittaa, että se on itse asiassa osa emolevyn. Aiot saada paljon parempi videon laatu ja pelaamista omistettu näytönohjain, joka on kiinnitetty slot.

RAM tai muistia, on pohjimmiltaan kuinka paljon lihas tietokone on. Se on myös yksi halvin ja helpoin päivityksiä voit koskaan toivoa tehdä. Joskus se on halvempaa ostaa järjestelmä, jossa on vähän MUISTIA ja sitten päivittää jopa suurempi määrä lisäämällä lisää RAM-muistia itse.

Kuten voitte nähdä edellä artikkeli, on niin paljon valita, kun se tulee tietokoneisiin. Kaikki eivät ole perillä tästä aiheesta, ja se maksaa saada hyödyllisiä vinkkejä, kuten niitä yllä. Aina kun mennä etsivät pöytätietokoneen, pidä vinkit mielessä.