Peniksen Osat

Vinkkejä Ostaa Huonekaluja Kotiin

Et ole yksin, kun se tulee, jotka haluavat lisätä huonekaluja kotiisi. Kaikki asunnon täytyy kalustaa kotinsa jossain vaiheessa. Koska tämän, on olemassa paljon vaihtoehtoja ja tyylejä saatavilla. Sinun täytyy olla varma, että tuotteet sulautuvat olemassa olevia kohteita ja sopivat budjettiisi. Artikkelissa, joka seuraa osakkeiden hyödyllisiä vinkkejä voit käyttää.

Ennen ostamista huonekalu, aina avaa laatikot ja ovet. Sinun ei pitäisi ostaa huonekalu, jos laatikkoa ei avata ja sulkea tasaisesti. Varmista, että ovet auki ja sulje kunnolla. Sinun tulisi myös tarkistaa nuppeja tai kahvat varmista, että ne ovat kunnolla kiinnitetty.

Harkitse lemmikkisi tilanne, kun ostokset huonekalut. Koti ilman vapaa-roaming lemmikkejä, jotka on menossa pysyä tällä tavalla on turvallisempaa paljon enemmän huonekaluja. Jos sinulla on uncaged lemmikkejä tai luulet saattaa tulevaisuudessa olla paljon enemmän nirso, mitä huonekaluja ostat.

Ennen ostaa huonekaluja, varmista, että se sopii niin kuin haluat sen. Esimerkiksi, saatat todella sohvalla, mutta se ei välttämättä toimi omassa olohuoneessa. Sinun pitäisi varmista, että olet tietää mitat sohvalla ja mittaukset olohuoneessa.

Kun ostaa huonekaluja puusta, erityisesti antiikki, katsoa pintaa syvemmälle. Sinun täytyy myös tutustu rohkeutta kpl – ovien takana, sisällä laatikot. Yleensä, kun katselee näitä asioita osoittaa, että huonekalut on totta kunto parempi kuin katsot puuta vain pinnalla. Tämä auttaa sinua selvittämään, ikä ja laatu pala.

Älä pelkää tinkiä. Tällä tavalla, huonekalut on kuin auto. Siellä on yleensä paljon merkitse, että hinta. Voit yleensä saada tahansa alkaen 10% – 20% pois, kun olet varma, haggler. Saatat tuntea hieman oudolta, mutta se voisi säästää satoja dollareita.

Kun ostaa huonekaluja kotiin toimistossa, etsiä kappaletta, jotka on useita käyttötarkoituksia. Yksi esimerkki olisi saada kaappi aseta tulostin ja sen tarvikkeet, jotka menevät sen kanssa. Kun tulostin ei ole käytössä, kaappi voidaan sulkea pitää huoneen näköinen siisti ja siisti.

Ellei olet menossa eklektinen katsoa, tyyli huonekaluja sama. Et voi ostaa kaikki olohuoneen kalusteet samaan aikaan, tai sinun täytyy ehkä korvata pala. Kun teet niin, varmista, että kohde on uusi pala, joka ei ole vain aksentti muut huonekalut, mutta myös kohteliaisuus.

Jos tarvitset useita huonekaluja, etsiä pakettiratkaisuja. Tulet huomaamaan, että monet kertaa store antaa sinulle paljon parempi hinta ostaa monta kappaletta. Jos ei ole lähetetty tarjoukset, muista kertoa myyjälle että haluat monta kappaletta ja kysyä, jos he voivat antaa sinulle paljon.

Kun teet ostoksia verhoilu ja kangas kalusteet, on olemassa erilaisia tyypit ja tekstuurit harkita. Useimmat jakaa kolmeen suosittu ryhmät: synteettiset, orgaaninen, ja sekoitettu kuituja. Synteettiset kuidut sisältää mikrokuituliina ja akryyli, orgaaninen kuituja sisältää puuvillaa ankka, silkki ja villa, ja sekoitettu kuituja yhdistää molemmat synteettisiä ja orgaanisia kuituja.

Kysyä noin löytää huonekalut varasto, jossa työntekijöille annetaan komission sen perusteella, mitä he myyvät. Usein nämä henkilöt on kyky antaa sinulle parempia tarjouksia rohkaista teitä saattamaan myyntiin. He voivat esimerkiksi yhdistää kaksi kappaletta yhteen ja tarjota sinulle tietyn prosenttiosuuden pois päältä, jos saat molemmat.

Kun ostat puuta huonekalut, voit saada käsityksen siitä, puun laatu tarkistamalla viiluja. Katsokaa kulmat huonekalu nähdä, miten hyvin laminaatit ottelu. Jos laminaatit eivät vastaa ollenkaan, ne ovat olleet vaikuttuneita pala fake puu.

Kun ostaa tiettyjä huonekaluja, se on tärkeää tarkistaa sen laatikot ja kaapit. Varmista, että salvat työtä, laatikot auki, ja että he ovat silloinkin, kun ne kiinni. Se olisi iso hässäkkä, jos sinulla on huonekalut toimitetaan vain löytää se ei toimi oikein.

Kun valitset laatua, etsiä kohteita, jotka on tehty ilman nauloja tai liimaa. Katso puun liitokset päissä ja kulmat. Koska se vie enemmän aikaa valmistaa tuotteita, joiden nivelet rakennettu tällä tavalla, huonekalut maksaa enemmän, mutta se elää pidempään kuin ne, jotka on tehty nauloja tai liimaa.

Jos haluat muutosta, harkita ostoksia aksentti kappaletta. Voit piristää huonetta ja muuttaa koko ulkoasua yksinkertaisesti lisäämällä muutama heittää tyynyt, uusi sohvapöytä tai aksentti pala. Voit jopa lisätä uusi seinä palaset vain somistamaan tilaa.

Tutkia jokainen tyyny sohva ja tuoli ennen ostamista. Katso, jos kansi on irrotettavissa. Jos kansi on irrotettava, lue rahanpesua ohjeet nähdä, jos pala on oltava kuiva puhdistettava. Tämä on asia, joka pitäisi ottaa huomioon, kun ostaa olohuoneen kalusteet.

Ennen kuin teet lopullisen huonekalujen ostopäätöksiin, muista puhua perheen kanssa. Jälkeen kaikki, nämä ihmiset myös käyttää huonekaluja joka päivä; siksi, sinun pitäisi varmistaa oman huonekalut ostot ovat heidän tyytyväisyyttä sekä. Tämä on tärkeää parantaa kaikkien mieliala sisälle kotiin.

Nyt, että nämä vinkit ovat jotain, mitä et ole lukea, sinun pitäisi pystyä hanki itsellesi hienoja huonekaluja. Olla varma, että olet soveltamalla mitä olet oppinut täällä niin et tule katumaan ostoksesi. Kun olet ostanut kaikki huonekalut tarvitset, voit sitten laittaa keskittyä muihin asioihin.