Peniksen Paksunnos

Mitä Jokaisen Opiskelijan tulee Tietää opintolainoja

Oletko kiinnostunut koulua, mutta koska korkeat kustannukset sinusta tuntuu, se saattaa olla mahdollista? Olet ehkä kuullut opintolainoja, mutta ovat epävarmoja siitä, miten edetä hakevat niitä? Älä huoli, seuraava artikkeli on kirjoitettu ihmisille, jotka haluaisivat käydä koulua ja tarvitsevat opintolainaa, jotta se tapahtuisi.

Jos olet ottaa kova aika maksaa takaisin teidän opintolainoja, soittaa teidän lainanantajan ja kertoa heille tästä. On yleensä useita seikkoja, joiden avulla voit saada laajennus ja/tai maksu suunnitelma. Sinun täytyy toimittaa todisteita taloudellisia vaikeuksia, niin on valmis.

Yritä saada osa-aika työ auttaa college kulut. Tämä voi auttaa sinua kattaa joitakin osa teidän opintolainaa kulut. Se voi myös vähentää määrä, että sinun täytyy lainata opintolainaa. Työskentely tällaisia kantoja voi jopa saada sinut college on työ-opinto-ohjelma.

Pidä hyvää kirjaa kaikki teidän opintolainoja ja pysyt tilan kunkin yksi. Yksi helppo tapa tehdä tämä on kirjautua nslds.ed.gov. Tämä on sivusto, joka pitää s kirjaa kaikki opintolainoja, ja se voi näyttää kaikki olennaiset tiedot. Jos sinulla on joitakin yksityisiä lainoja, ne eivät näy. Riippumatta siitä, miten voit seurata oman lainat, tehdä muista pitää kaikki alkuperäiset paperit tallessa.

Tiedä, kuinka kauan suoja-aika on välillä päivämäärä valmistumisen ja päivämäärä, jolloin sinun täytyy aloittaa takaisinmaksun lainat. Jos sinulla on Stafford lainat, sinulla on yleensä noin 6 kuukautta. Perkins lainat ovat yhdeksän kuukauden armonaika. Muut opintolainoja’ armo kaudet vaihtelevat. Tämä on tärkeää välttää myöhään seuraamuksia lainat.

Varmista, että olet valita oikea maksu suunnitelma vaihtoehto sinulle. Yleensä kymmenen vuoden suunnitelmat ovat melko normaalia, että lainan lyhennykset. On usein muita vaihtoehtoja kuin hyvin. Voit ehkä jatkaa maksuja, mutta korot voisi lisätä. Saatat myös on mahdollisuus maksaa tietty prosenttiosuus tulevista voitoista. Jotkut saldot, jotka liittyvät opintolainan saa anteeksi noin 25 vuotta myöhemmin.

Yritä tehdä opiskelija lainan maksut ajoissa. Jos unohdat maksut, voit kohdata kovia taloudellisia seuraamuksia. Jotkut näistä voi olla hyvin korkea, varsinkin jos lainanantaja on tekemisissä lainat kautta perintätoimistolle. Pidä mielessä, että konkurssi ei tee opintolainoja pois.

Hyödynnä opiskelija lainan takaisinmaksun laskimia testata eri maksu määrät ja suunnitelmia. Kytke nämä tiedot kuukausittain budjetti ja nähdä, mikä näyttää parhaiten toteutettavissa. Mikä vaihtoehto antaa sinulle tilaa tallentaa hätätilanteita varten? Onko mitään vaihtoehtoja, jotka eivät jätä tilaa virhe? Kun on uhka laiminlyömään lainat, se on aina parasta syyllistyä liialliseen varovaisuuteen.

Sen veroton Stafford laina on hyvä vaihtoehto opintolainaa. Jokainen taso tuloja voi saada yksi. Kiinnostus ei ole maksanut koulutuksen aikana; kuitenkin, sinulla on 6 kuukautta armonaika valmistumisen jälkeen, ennen kuin voit on alkaa tehdä maksut. Tällaista laina tarjoaa standardin liittovaltion suojauksia lainanottajille. Kiinteä korko on enintään 6,8 prosenttia.

Jos sinulla on mahdollisuus tehdä niin, sign up for automated opiskelija lainan maksut. Tietyt luotonantajat tarjota pieni alennus maksut samaan aikaan joka kuukausi oman tarkkailun tai säästö tilin. Tämä vaihtoehto on suositeltavaa vain, jos sinulla on vakaa, vakaa tulot. Muuten, olet vaarassa aiheutuu mojova ylityksestä maksuja.

Venyttää opiskelija lainaa rahaa minimoimalla elinkustannukset. Löytää paikka asua, joka on lähellä kampuksella ja on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kävellä ja pyöräillä niin paljon kuin mahdollista säästää rahaa. Kokki itse, ostaa käytettyjä oppikirjoja ja muuten hyppysellinen penniä. Kun katsot takaisin teidän college päivää, sinun tulee tuntea hyvin kekseliäitä.

Olla realistinen siitä, mitä maksaa teidän college koulutus. Muista, että siellä on enemmän kuin vain opetusta ja kirjoja. Sinun täytyy suunnitelma asunto, ruoka, terveydenhoito, kuljetus, vaatteet ja kaikki muut päivittäiset kulut. Ennen kuin haet opintolainoja valmistaa täydellinen ja perusteellinen talousarvioon. Tällä tavalla, sinun tulee tietää, miten paljon rahaa tarvitset.

Yritä saada työtä tehdä rahaa puolella. Tämä auttaa sinua, tehdä lommo teidän kulut.

Jos haluat varmistaa, että saat irti teidän opiskelija laina, varmista, että olet laittaa 100 prosenttia vaivaa osaksi koulutyötä. Ole ajoissa ryhmä hankkeen kokouksiin, ja käännä paperit ajoissa. Opiskelu kova maksaa pois korkea laadut ja loistava työtarjous.

Kuten voitte nähdä edellä artikkeli, koulua on nyt possibole, koska tiedät, miten saada opintolainaa. Älä anna puute taloudellisia resursseja pitää sinut takaisin enää, nyt, että ymmärrät, opiskelija laina prosessi. Levitä vinkkejä artiklan tehdä saada hyväksytty opiskelija laina mahdollista.