Peniksen Paksuntaminen

Kuka tahansa Voi Tulla Perillä Viinin Kanssa Näitä Helppoja Vinkkejä

Yksinkertaisesti nauttia viini on hieno, mutta vähän tietoa, voit olla oma sommelier! Tämä artikkeli opastaa monia ajatuksia, jotka olet ehkä koskaan ajatellut ennen. Tämä varmistaa, että voit aloittaa kaatamalla lasillinen viiniä, joka ei koskaan petä itseäsi tai vieraita.

Viini sopii erittäin hyvin pastaa ruokia. Valita täydellinen viini muistaa, että punaviinit toimivat parhaiten raskas kastikkeet kuten tomaattikastiketta. Pari valkoviinit valkoinen kastikkeet ja salaatteja. Basil pestos ja muut meatless ruokia, sinun pitäisi valita ilmainen viiniä, kuten rosé.

Vältä ostaa trendikkäitä viinejä. Saatat kuulla paljon kohuun noin uusi viini; kuitenkin, tämä ei tee se oikea sinulle. Vain koska julkkis on nähnyt juo viiniä, tämä ei tee siitä huomionarvoista. Totuus on, tutkimiseen viiniä itse ja tietää, jos se sopii kitalaki.

Jos juot viiniä ruoan kanssa ja saat usein päänsärkyä, haluat ehkä vähentää juot. Sulfaatit sisältämä viini, voi aiheuttaa usein päänsärkyä. Juominen kohtuullisesti on paras asia, että voit tehdä.

Pitää punaiset ja valkoiset oikea lasit. Valkoviini kuin pieni kapea lasi -, ilma ei voi saada sitä. Vuorotellen, punaviinit ovat parhaiten laaja-suu-lasit. Viini sitten herättää kun se sekoittuu ilman kanssa, ja maut ovat valmiita vuorovaikutukseen.

Kun palvelevat viiniä osapuolet, avoin, Merlot ja Cabernet puoli tuntia, ennen kuin puolue alkaa. Tämä mahdollistaa sen, että viini kosketuksiin ilman kanssa ja aloittaa “avaaminen.” Kuten reds ovat alttiina ilma, happi mahdollistaa tanniini ja makuja aktivoida ja tulla vakaampi.

Viini on suosittu säestys loma kokoontumisia, ja se on tärkeää, että voit valita oikea lajike täydentää pääruoka. Yleensä valkoviini menee hyvin kanaa, kalkkunaa tai äyriäisiä, ja punaviini on paras valinta, kun valikko on naudan-tai sianlihaa tärkein pääruoka.

Jäljellä viini on ihana ruoanlaittoon. Kun olet alas alareunassa pullon, älä heitä sitä pois. Sen sijaan, sulje pullo ja tallentaa sen seuraavaa ateriaa. Voit käyttää viiniä tehdä kastike pastan, maku lihaa tai lisätä erityinen muhennos resepti.

Sen sijaan, että heittää pois teidän viimeinen bittiä viiniä, pitää säästää sitä varten marinadi illalliselle seuraavana yönä. Ota viini, lisää mausteet ja aseta se kulhoon. Lisää suosikki pala lihaa kulhoon ja anna sen istua useita tunteja tai jopa yön yli. Tämä lisää herkullista makua ensi-illan ateria!

Tehdä kohta on hauskaa, kun kokeilemalla eri viinejä. Et voi viettää aikaa analysoida eroja kunkin viiniä ja pareja, joille ne parhaiten soveltuvat. Viini on tarkoitettu nautittavaksi, joten varmista, että voit testata kaikki vaihtoehdot, jotta voit todella nauttia siitä.

Kun ruoanlaitto viini, anna resepti auttaa ohjaamaan valintasi. Jos olet vain käyttämällä viiniä de-lasite pannulla, tilkka juuri mitään tehdä. Kuitenkin, jos viini on tärkein ainesosa, kuten Coq au Vin, saatat haluta törsätä hieman tehdä lautasen oikeutta.

Älä pelkää pelata lämpötila viiniä. Viiniä on paras jäähdytetty, kun taas toiset maku ihana huoneenlämmössä. Hieman kokeilla ja nähdä, mikä toimii parhaiten sinulle ja kitalaki. Ole varovainen, vaikka, kanssa valkoviiniä. Et halua sen olevan liian kylmä, kun juot sen.

Nyt, että olet hyvin perehtynyt viini vinkkejä, sinun pitäisi tuntea luottaa siihen, että uutta tietoa. Haluatko oppia lisää? Pidä käsittelyssä ja pysyä ajan tasalla uutisia viini maailmassa. Kaikki tieto käden ulottuvilla, voit ottaa viiniä tähtitieteellisiä uusia tasoja!