Peniksen Paksuus Keskimäärin

Etsitkö Apua Ostaa Auton?

Haluatko kiiltävä, uusi auto pihatiellä? Oletko huolissasi siitä, miten vaikeaa on ostaa yksi? Me kirjoitti tämän artikkelin, jossa sinun mielessä, ja neuvoja saa ostaa seuraava auto on prosessi, joka sinun ei vain nauttia, mutta jättää sinulle hämmästyttävä auton edulliseen hintaan.

Koskaan ostaa auton, teidän ensimmäinen hankinta showroom. Jokainen auto jälleenmyyjä yrittää saada sinut kävellä pois kanssa uudet avaimet kädessä. Vaikka tämä saattaa olla houkuttelevaa, ymmärtää, että tämä on iso hankinta. Ota aikaa shoppailla ja varmista, että sopimus olet tarjotaan on todella paras sinulle.

Älä unohda tutkia kustannukset osat ajoneuvoon ennen kuin ostat sen. Joissakin autoissa, erityisesti tuonti, maksaa huomattavasti enemmän ylläpitää kuin toiset. Tutkia kustannukset osia, jotka kuluvat usein, kuten renkaat, jarrut ja tuulilasi pyyhin terät. Tutkimuksen kustannukset vaihtovirtageneraattorit, sytytystulpat, ja muita moottorin osia, liian.

Katso omistajan arviot ennen valitsemalla auton haluat ostaa. Nämä löytyy netistä, monia eri sivustoja. Omistaja arvostelut antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miten paljon toiset nauttivat auto, ja jos he suosittelen sitä ystävien ja perheen kanssa. Ne tarjoavat eri näkökulmasta kuin ammatillisen arvion, ja ne ovat hyvin informatiivisia kaikille, joilla on auto-ostoksille.

Ennen kuin menet katsomaan uuden auton, varmista, että olet on perusteellisesti tutkittu oikea kauppa-arvo nykyisen auton. Itse asiassa, miksi ei yritä myydä sitä itse ensin, ennen kuin ostat. Joko niin, saat enemmän oman ajoneuvo jos et tiedä, mitä se on todella syytä.

Kun olet aikeissa ostaa käytetyn auton, aina on mekaanikko tarkistaa se ensin. Et ole pätevä mekaanikko koulutettu paikalla ongelmia tai korjauksia, joten sinun täytyy ottaa se ammattilainen. Olla valmis maksamaan 100 dollaria tai joten tästä palvelusta, mutta se voi päätyä säästää tuhansia.

Varmista, että kun olet auto-ostoksille, että tiedät, mitä olet etsimässä ensin. Soittaa noin jotkut autoliikkeiden ja nähdä, jos heillä on jotain sinun pitäisi olla kiinnostunut. Saatat myös pystyä löytämään niiden verkkosivuilla ja tarkistaa ajoneuvoa ennen kuin viettää aikaa menossa sinne.

Testi ajaa enemmän kuin yhden auton ennen kuin ostat sen. Mikä tahansa uusi auto on menossa tuntuu fantastinen, jos olet tottunut ajamaan vanha. Ajatella vakavasti, miten ratsastaa tuntuu, missä painikkeet sijaitsevat, ja kuinka paljon tiellä voit nähdä. Testi-ajo enemmän kuin yksi auto auttaa sinua ymmärtämään, missä haluat olla.

Yksi tärkeimmistä asioista harkitsemaan ennen varauksen auton osto on joka auton tai tyylin haluat. Päättämällä tämän ennen jälleenmyyntisopimuksen, voit välttää korkea-paine myynti. Se myös auttaa sinua vakiinnuttaa teidän etsivät ja todella ilmoittaa itse noin yksi erityinen merkki ja malli.

Selvittää, kuinka paljon se maksaa vakuuttaa tiettyyn ajoneuvoon ennen kuin ostat sen. Vakuutusyhtiöt veloittaa paljon enemmän vakuuttaa urheilu autoja kuin muut ajoneuvot. Jopa auton värin voi vaikuttaa vakuutuksen hintaan. Taata, että et ole yllättynyt, kun olet jo maksanut auton sinun täytyy tehdä oma tutkimus.

Ymmärrä, että rahoitus toimisto. Useimmat autoliikkeiden tehdä suurin osa heidän rahaa rahoitus toimisto. Korko, laajennettu takuu ja muut lisäosat ovat kaikki myydään palkkio kun olet siellä. Ymmärrä tämä, ja valita minkä tahansa näistä vaihtoehdoista huolellisesti. Useimmat eivät ole tarpeen, että keskimääräinen auton omistaja.

Älä odota tehdä ostaa teidän ensimmäinen jälleenmyyntisopimuksen. Itse asiassa, jos teet niin, niin olet luultavasti tehdä huono ostos. Ostokset ympärillä on aina tärkeää, ja tämä on erityisen totta, kun se tulee tehdä älykäs osto auton tai kuorma. Ota aikaa ja katsoa ympärilleen.

Se ei ole liian vaikea ostaa auton nyt, on se? Olet vain tarvitaan oikeita neuvoja tehdä sinulle luottavainen ostaja. Ota kaikki tämä tieto ja käyttää sitä teidän osto seikkailu, sitten jakaa sen rakkaansa, jotta ne on paras mahdollinen auto elämyksiä, liian.