Peniksen Paksuus Leikkaus

Miten Kouluttaa Koirasi Kanssa Luottamus

Etsimällä tietoa koiran koulutus, olet ottanut ensimmäisen askeleen oikeaan suuntaan. Tämä artikkeli antaa sinulle tiedot ja auttaa sinua oppimaan, miten kouluttaa koirasi.

Kun ruokinta koira, aina odottaa koiran olevan rauhallinen tila ja valmis syömään. Hyper aktiivisuus ruokinta-aika ei salli lemmikki kunnolla osoite ruokinta rituaaleja. Luoda rituaali rauhallinen eläin, joka istuu ja odottaa kärsivällisesti voit antaa ruokaa. Kun tämä ongelma on opettanut, koira todennäköisesti alkaa istuu kärsivällisesti, kun valmistat ruokaa.

Auttaa potta kouluttaa pentu, harkitse laatikon. Crate koulutus saattaa kuulostaa epämiellyttävä, mutta se on oikeastaan yksi luonnollisia tapoja kouluttaa pentuja. Häkki pidetään heidän kotiin tai den, ja pentuja on vaisto ei maaperän tässä tilassa. Vain olla varma, rajoittaa käytetty aika laatikossa, joten pentu voi viettää aikaa kanssasi.

Kun koulutus koirasi, tee se lyhyt istuntoja, ei enempää kuin viisitoista kaksikymmentä minuuttia kunkin istunnon. Tämä pitää koirasi tulemasta tylsää ja ole kiinnostunut koulutuksesta. Vielä tärkeämpää on, se varmistaa, että tarkennus on täysin koulutusta, joka on elintärkeää varmistaa oman koiran menestys.

Paras tapa estää teidän koira haukkuu liikaa, on tehdä hänestä enemmän mukava, mitä se on hän haukkuu niin usein. Koirat haukkua mitään, että pelottaa ja uhkaa heitä, joten jos et näytä koiralle, että kohde heidän pelko on mitään pelättävää, hän lopettaa haukkumisen.

Valmis suosikki hoitoon, kun koira suorittaa komennon. On tärkeää, että koira pystyy luomaan yhteys-komento ja toiminta että voitot palkita. Sinun täytyy tehdä tämä, koska koiran täytyy tietää, mitä he voivat ja eivät voi tehdä.

Yksi kärki pitää mielessä, kun koulutus koirasi on varmistaa, että voit tehdä täysin selväksi koiralle mitä se on, että ovat kurittaa sitä. Tämä on tärkeää sekaannusten välttämiseksi ja opettaa koiralle, mitä on haluttu ja mitä ei-toivottua käyttäytymistä. Esimerkki siitä, mitä välttää lyömällä teidän koira tuntia aiemmin ja eri huoneen, jossa se murskataan sohvalla.

Kun koulutus koirasi, sinun täytyy esitellä sitä eri sosiaalisissa tilanteissa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tämä auttaa heitä tulla sosiaalinen, niin, että ne ovat mukava niiden ympärille. Tämä auttaa vähentämään satunnaista käyttäytymistä, kun se tulee uusia ympäristöjä, myös.

Kokeile komentaa koiria, joilla on yksi sana tai pieni lause, pikemminkin kuin pitkä lause. Pienempi komennot on helpompi muistaa ja tunnistaa kuin muut ihmiset, kun taas pidemmän lauseita voi olla hämmentävää koira. Varmista, että kaikki käyttää samaa ilmaisua komento koira sekaannusten välttämiseksi.

Kun se tulee grooming toimintaa, tutustuttaa lemmikkisi kanssa yhteiseen käsittelyyn mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Koirat vaativat grooming riippumatta rodun ja saada teidän pet tottunut siihen, että hänen tassut, kasvot ja korvat käsitellä säännöllisesti tekee grooming prosessi vähemmän stressaavaa molemmille. Onko sinulla omia hoitotuotteita tai se tehdään ammattitaitoisesti, kouluttaa koirasi hyväksymään käsittely-yhteinen hoito.

Johdonmukaisuus on kuningas, kun se tulee koiran koulutus. Johdonmukaisuus on tärkeä; aina toistaa komentoja, sävy ja palkintoja. Tämä on paras tapa kouluttaa koirasi.

Saada koiran lopettamaan pureskelun ei-toivottuja esineitä tarjoamalla hänelle kiinnostavia vaihtoehtoja. Siellä on loputtomasti erilaisia pureskella leluja käytettävissä milloin tahansa lemmikkieläinten tallentaa tai tavaratalo. Päästä kori ja laittaa “hänen” leluja sisällä ja pitää se täynnä hauskoja leikkikaluja. Toivottavasti hän oppii mieluummin hänen oma leluja sinun!

Älä koskaan anna itsesi olla led koira. Sinun täytyy olla johtaja, ei kukaan muu. Käyttää laatu koulutus kaulus sekä lyhyt talutusnuorassa, kun aloitat koulutus, varmista, että pidät koiran kantapää asema, kun kävellä ja aina anna ovien tai porttien edessä koira. Ymmärtää, että olet johdossa, ei koiran.

Tärkeä koiran koulutus vinkki on käyttää lemmikin nimi, kun yrität saada sen huomiota. Sinun täytyy saada teidän pet tapana vastata, kun kutsut sitä nimeltä. Käyttää lemmikin nimi, kun olet ruokkia sitä, ota se kävelee ja leikkiä sen kanssa. Satunnaisesti soittaa lemmikkisi sinulle nimen useita kertoja koko päivän, ja sitten palkita sitä tulee kun kutsutaan. Koskaan soittaa lemmikkisi nimi tulla vain rangaistaan.

Jos haluat apua koirasi oppia ei pureskella sopimattomia esineitä, jotta hän voi olla onnistunut päivä. Vielä enemmän, sopimattomasti-purukumit koira on suojeltava. Monia asioita ympäri taloa, kuten nailonit, johdot ja hiusharjojen voi vahingoittaa koiran tukehtuminen häntä, leikkaus hänen suun tai pahempaa.

Nyt on aika ottaa mitä olet oppinut ja laittaa se käytäntöön kouluttamalla koira. Tietäen oikea tieto voi auttaa yksilöitä koulutus, koiran tehokkaasti.