Peniksen Paksuus

Yksinkertaisia Ratkaisuja Auttaa Sinua Vihdoin Lopettaa Tupakointi

Kysy mitä tahansa tupakoitsija ja he kertovat teille, että he haluavat he voisivat lopettaa. He todennäköisesti myös kertoa, että he ovat yrittäneet ennen ja voinut lopettaa. Vinkkejä ja tekniikoita tässä artikkelissa on esitetty toiveita, että he voivat auttaa sinua. Käytä näitä vinkkejä ja saatat huomata, että menestys on helpompaa kuin olet ajatellut ja tuntuu paremmalta kuin koskaan kuvitellut.

Yritä välttää alkoholia, jos olet yrittänyt lopettaa tupakoinnin. Alkoholi ja savukkeet ovat luonnollisesti maksuton toisiaan. Lisäksi alkoholi alentaa henkinen painopiste, mikä tarkoittaa, olet todennäköisesti antaa periksi kiusaukselle tai ryhmäpaine. Jos voit välttää alkoholia, olet todennäköisesti pysy mieli kirkkaana. Tämä voi vain tarkoittaa, että lopettaminen tulee hieman helpompaa.

Lopeta tupakointi parantaa hymysi. Ihmiset, jotka tupakoivat usein uhria keltainen hampaita, pysyviä pahanhajuinen hengitys, ja jopa ikenet sairaus. Lisäksi tupakointi asettaa sinut riski suun syöpä. Kun lopetat, sinun hymy on mahdollisuus tulla valkoisemmat, ja tunnet enemmän kuin hymyilee, koska kehosi on terveempi.

On ystävä tai perheenjäsen lakkaa, joka polttaa lopettaa samaan aikaan kuin sinä. Aivan kuten muut asiat elämässä, kuten laihdutus, tupakoinnin lopettaminen on helpompaa, kun joku muu tietää, missä olet lähtöisin. Te kaksi voi jakaa vinkkejä tai vain purkaa toisilleen.

Tehdä joitakin harjoitus auttaa tavoitteesi poistaa tupakointi elämästäsi. Liikunta ei vain ole mennä kanssa tupakointi. Säännöllinen liikunta voi poistaa stressiä, ja se auttaa kehoa poistamaan huonoja vaikutuksia, joita tupakointi aiheuttaa. Jos olet uusi käyttää, aloittaa hitaasti vain kävely kerran tai kahdesti päivässä. Lopulta, voit rakentaa jopa enemmän tiukkaa käyttää noin kolmekymmentä minuuttia päivässä kolme tai neljä kertaa viikossa. Kuten aina, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat harjoituksen rutiini.

Aina pitää mielessä, että on vain yksi tulos, ottaen toinen savuke. Tämä tulos on tupakoinnin uudelleen tasolla että olet klo kunnes tapana lamaannuttaa sinut ja olet sairaalassa kuolemaisillaan. Tämä on pelottava totuus, joka auttaa sinua pysymään oikealla tiellä.

Välttää laukaisee, jotka tekevät haluat polttaa. Alkoholi on laukaista monia, niin, kun olet lopettamassa, yrittää juoda vähemmän. Jos kahvi on laukaista, pari viikkoa juoda teetä sijaan. Jos haluat polttaa jälkeen syöminen aterian, tehdä jotain muuta mieluummin kuin ottaen kävellä tai harjata hampaat.

Varmista, että olet kertoa itse, että et aio polttaa joka päivä. Kun nouset ylös aamulla, sinun pitäisi yrittää kertoa itse, että et aio polttaa yhden savukkeen. Vahvistavat, että tämä tavoite mielessä joka aamu pitää sinut raiteilleen onnistuneeseen tupakoinnin lopettamiseen.

Harkita tahansa hoito, joka voi korvata nikotiini. Tupakointi itsessään on inhottavaa ja helppo luopua, mutta nikotiinin peruuttamista, yleensä osoittaa, että naula arkkuun on lopettaa yritys. Mitä tahansa voi käsitellä nostoa, lääketieteen lääkemääräykset vaihtoehtoja, kuten laastarin, purukumia tai jopa kurkun imeskelytabletteja.

Vältä tilanteita, joissa saatat olla voimakkaasti houkutusta polttaa, varsinkin paikoissa, joissa alkoholia tarjoillaan. Jos löydät itsesi juhlissa tai baarissa tai vastaavassa paikassa, se voi olla hyvin vaikea pitää päättäväisyyttä ei savua. Jos juot alkoholia, joka alentaa estoja, se on paljon vaikeampaa kuin hyvin.

Tänään on päivä lopettaa tupakointi! Älä aseta lopettamisen päivämäärä joskus tulevaisuudessa, vain tehdä tänään päivä lopettaa. Tämä estää sinua muuttamasta mieltäsi myöhemmin, ja antaa sinulle etumatkaa on luovuttaja. Voit auttaa myös varmistamaan, perheesi turvallisuutta vähentämällä tupakansavu, että on löytänyt oman kodin. Tämä tekee siitä entistä tärkeää, että voit lopettaa tänään.

Tiedät jo, että useimmat ihmiset, jotka yrittävät lopettaa tupakoinnin päätyä ei pysty lopettamaan. Se voi kestää kaksi, kolme tai jopa enemmän yrityksiä, kunnes löydät oikean kaavan lopettaa tupakointi. Mutta käyttämällä vinkkejä ja niksejä, että tämä artikkeli voi auttaa sinua rakentamaan vankka suunnitelma auttaa sinua liittyä niiden joukkoon, jotka ovat onnistuneet niiden pyrkimyksissä lopettaa tupakointi.