Peniksen Pidennin

Mitä Sinun Pitäisi Ruokkia Kissan? Muutamia Vinkkejä

Useita työpaikkoja, tulevat mukana paketissa, kun ottaa uuden kissan. Ruokinta ja viihdyttävä lemmikkisi on ilmeinen kaksi, mutta sinun täytyy myös keskittyä pitämään ne puhtaina. Puhdistus kissa voi olla äärimmäisen pelottava kokemus, koska kissat inhoavat vettä, ja ne on yleensä kynnet. Käytä vinkkejä alla pitää kissan terve ja puhdas ympäri vuoden.

Hanki lemmikki suihkulähde. Kissat voivat olla alttiita nestehukka, ja juokseva vesi houkuttelee niitä juoda. Se on evoluution tapa, joka on kehitetty, koska luonnossa, juokseva vesi on vähemmän todennäköisesti saastunut kuin pysähtynyt allas. Lemmikkisi saa nauttia vettä enemmän, ja juovat useammin.

Clip teidän kissojen kynnet säännöllisesti. Kissat eivät ole tyhjästä. Kuitenkin, kun kissat tyhjästä, niiden kynsien vaipat pois ja niiden terävä, terävä kynnet ovat alttiina. Leikkaus kissan kynnet välein kaksi-kolme viikkoa pitää ne tylppä ja auttaa pitämään haittaa huonekalut, ihmiset, ja muut lemmikit minimiin.

Anna uusi kissa tilaa. Muutto uuteen kotiin voi olla stressaavaa kissa, varsinkin yksi, joka ei ole enää pentu. Auttaa heitä säätää, antaa heille rauhallinen paikka, että he voivat soittaa omia, kuten ylimääräinen kylpyhuone tai pesutupa. Tämä antaa heille turvallinen paikka he voivat vetäytyä, kunnes ne on tullut mukava tutkia koko talon. Riippuen kissan, tämä prosessi voi kestää muutaman päivän, jopa kuukauden tai enemmän.

Terveempään, onnellisempi kissa valitse tavallinen pentue yli tuoksuva pentue. Kissat, kuten mukava, puhdas, paakkuuntuva kissanhiekka. Pyöreä teidän kissojen hiekkalaatikon päivittäin ja muuttaa sitä kokonaan kolmen päivän välein tai niin. Kun muutat laatikon, pese se pois vedellä ja astianpesuaineella. Älä tuhlaa rahaa vaipat, koska kissoilla on taipumus tuhota ne.

Kun siirrät kissa yhdestä talosta toiseen, muista siirtää cat viimeksi. Perustaa hiljainen huone, jossa on tuttuja kissa. Pidä kissasi huoneeseen ja hiljainen päivä tai kaksi. Käy ja ruokkia kissa. Sen jälkeen pari päivää, kissa voi tutustua muun talon.

Hanki kissa suihkutetaan ja kastroitu ehkäistä sairauksia ja infektioita, jotka muodostavat sukuelimiin. Tämä voi myös auttaa vähentämään mahdollisuus liikakansoitus maassa, kuin vain yksi mies, joka ei ole kastroitu voi tuottaa jopa puoli miljoonaa jälkeläisiä aikana hänen elämänsä.

Kissat tykkää jahdata lintuja ja heidät kiinni. Tämä auttaa kissat rakentaa ja toimittaa ratkaiseva metsästys taitoja. Mutta mitä jos sinulla on sisäkissa? Voit löytää kissan leluja lemmikkieläinten tallentaa, joka auttaa sinua simuloida lintu lentelee. Kissasi tulee rakastamaan sitä, ja rakastan sitä.

Jos sinulla on pentu, erittäin tärkeä osa nostaa hänet on saada hänet socialized. Tämä tarkoittaa sitä, varmista hän on mukava, monissa tilanteissa. Näitä ovat: käsittely ihmisille, kauneushoitolat ja kynsien hoito, vet käyntiä, ja muut sosiaaliset tilanteet. Aika tehdä tämä on välillä kymmenen ja kahdentoista viikon iässä.

Vaikka se on täysin normaalia, että koira huohottaa paljon aikaa, sinun pitäisi olla huolissaan, jos huomaat kissasi tekee sen. Se voi olla vain pieni ahdistus, mutta joissakin tapauksissa se on jotain paljon vakavampaa, kuten sydän-tai hengitysvaikeuksia.

Jos sinulla on useampi kuin yksi kissa, sinun pitäisi olla niin monta pentue laatikot kuin on kissoja. Jos liian monta kissaa on sama hiekkalaatikko, se voi tarkoittaa katastrofi! Kissat voivat jakaa poistamaan tilaa, sen sijaan muilla aloilla, kuten puhdas pyykki tai piilotettu kulmat kotona tehdä niiden liiketoimintaa.

Jos sinulla on useampi kuin yksi kissa, se on hyvä idea antaa heille jokaisen oma ruokakuppi. Aseta ne kaukana toisistaan niin, että jokainen kissa on oma tila. Jos annat vain yksi kulho kissoille jakaa, se voi aiheuttaa suurempia kissoja kiusata pienempiä.

Auttaa pitämään kissasi turkin pehmeä ja terve säännöllinen puhdistus. Kun lemmikkisi saattaa vastustaa väkivaltaisesti dunk kylpyammeessa, on olemassa muita vaihtoehtoja. Monet lemmikkieläinten kaupat myyvät kissan puhdistus pyyhkeet. Nämä kätevä kertakäyttöisiä pyyhkeitä vähentää allergeeneja ja poistaa öljyjä ja likaa. Jotkut ovat tuoksuva kamomilla, joka auttaa rauhallinen kissa. Nämä ovat erityisen hyödyllisiä, jos sinulla on vanhempi tai loukkaantunut lemmikki, joka voi hoitaa itseään kunnolla.

Jos olet houkutusta ladata jopa pentue leikata siivous, mieti uudestaan. Jotkut ihmiset uskovat, että enemmän kissanhiekkaa he käyttävät, sitä pidempään he voivat mennä välillä tyhjentää hiekkalaatikkoa. Itse asiassa, tämä on tuhlausta pentue! Monet kissat kieltäytyvät käyttämästä hiekkalaatikkoa, jossa on enemmän kuin 2 tuumaa pentue pohjassa. Jotkut haluavat kaivaa laatikon pohjalle ennen kuin teet niiden liiketoimintaa.

Suojata kissa ja lapsesi, jotka osoittavat oikea tapa osoittaa kiintymystä eläinten. Harvat asiat ovat enemmän houkutteleva lapsille kuin silmissä pehmeä, pörröinen kissa, ja he saattavat haluta halata tai purista eläin. Sen sijaan, opettaa lapsellesi, jotta eläinten tulla mieluummin kuin jatkaa sitä. Kerro heille, käytä kevyt kosketus ja välttää suoraa katsekontaktia kissa

Nyt, ei vain voi kissa olla suurin ja baddest kissan naapurustossa, se voi myös olla puhtain kissa kaupungissa. Saatat saada onnekas ja löytää kissa, joka ei välitä vettä ja pysyy rauhallisena vaikka saippuan peitossa. Pidä nämä vinkit mielessä, kun jatkat ja älä anna menneisyyden olla mukana.