Peniksen Pidennys Leikkaus Hinta

Finnit On Poissa! Oppia, Miten Hallita Akne

Akne on yleisin ihon ongelma, joka vaikuttaa teini-ikäiset, ja aikuiset eivät ole immuuneja joko. Se on hankala, vaikea parantaa, ja jotain, että kukaan haluaa käsitellä. Joten, miten päästä eroon? On monia ideoita, mutta muutama varma palo temppuja on tieteellisesti testattu ja todistettu. Tämä artikkeli käsittelee joitakin niistä.

Jos iho on edelleen puhkeaa se voi olla merkki siitä, että siellä on jotain vikaa kehon sisällä ja monivitamiini voi auttaa. Iho on tärkeä elin, ja riippuu ravitsemus. Jos elimistö ei saa ravintoaineita, se taistelee takaisin, ja akne voi olla sen huutaa apua.

Hikoilu on hyvä tapa auttaa akne. Jos menet saada hikinen, kun taas käyttäessään, se voi puhdistaa gunk teidän huokoset. Kuitenkin, olla varma, että olet pestä heti, kun olet workout, koska jolloin hiki istua iholle voi aiheuttaa omat ongelmansa.

Vältä yrittää liian paljon tuotteita kerralla päästä eroon teidän akne. Tämä voi todella tehdä akne pahempi, tai aiheuttaa täydellisen ärsytystä naamasi. Tämä on aiheuttanut liian monet kärsimätön ihmiset että odottaa maaginen nopea parannuskeinoa akne. Kokeile yksi menetelmä jonkin aikaa, ennen kuin etenemme.

Estää akne, hyvä hygienia on välttämätöntä. Peset kasvot huolellisesti voi auttaa, mutta sinun on myös kiinnitettävä huomiota siihen, mitä koskettaa kasvojasi. Esimerkiksi, ethän pese tyynyliina tai lakanat säännöllisesti? Sinun pitäisi pestä näitä kerran viikossa, varmista, että ne eivät säilytä öljyä iholta.

Jos akne koostuu tulehtunut täplät tai kystat, harkitse Hydrokortisoni vähentää turvotusta. Hydrokortisoni on over-the-counter lievä ajankohtainen steroidi, joka voi vähentää tulehdusta ja punoitusta iholla on pinnalla. Muista vain käyttää tätä ihoa voide tulehtunut näppylä, ja älä liikakäyttöä tämän tuotteen haittavaikutuksia voivat olla ihon harvennus ja ihon värjäytymistä.

Vähentää akne ei ole vain liittyy seuranta kehon, mutta seuranta-ympäristö sekä. Joka päivä, me nukkua vuoteet, lakanat, peitot ja tyynyliinat. Ajan, nämä kohteet kerätä likaa ja kuolleita ihosoluja. Kun he tulevat kosketuksiin teidän kasvot, ne siirtää likaa, joka voi tukkia huokoset ja aiheuttaa aknea. Muista vaihtaa lakanat ja muut vuodevaatteet materiaalit usein, voit välttää tämän ongelman.

Ehkäisypillerit ja hormonikorvaushoito voi joskus auttaa aikuisiän akne. Monet naiset ovat akne flare up kuin aikuiset, kun hormonit ovat tasapainossa, varsinkin viikkoa ennen kuukautisia. Johdolla lääkäri, menestys voi joskus nähdä, kun hormoni pillereitä ja paikalliseen hoitoon käytetään yhdessä.

Jos sinulla on ylimääräistä munat makaa talon ympärillä ja ovat sairastaa whiteheads tai mustapäiden, muoto muna valkoinen naamio vähentää bakteerien naamasi ja parantaa akne. Tämä naamio toimii myös exfoliator, pyyhkiä pois kuiva ihosolut ja paljastaa luonnollista hehkua.

Kallein kasvojen puhdistusaine maailmassa, saa kasvosi mitään puhtaampaa kuin halvin, joka tekee työn puolestasi ilman ärsytystä. Rahaa ostaa hienoja tarroja ja kauniita pulloja, mutta tosiasia on, kasvosi on ihon este, jossa on vain rajallinen määrä soluja, jotka voidaan tunkeutunut. Ei puhdistusaine voi mennä ohi, että kohta. Joten, jos et löytää edullinen puhdistusaine, joka ei ärsytä ihoa, vaikka se on $2 Cetaphil knockoff alkaen Walgreens, käyttää sitä ja säästää rahaa.

Kun yrittää estää akne, sinun tulisi aina käyttää vesi-pohjainen, hypo-allergiaa meikkiä tai kosteusvoidetta. Nämä tuotteet eivät ole taattu estää tai auttaa akne. Ne ovat kuitenkin vähemmän todennäköisesti lisätä akne. Muista lukea kaikki merkinnät tuotteita, että olet ostamassa selvittää, mitä on se.

Vältä kofeiinia pitää ihon mukava ja selkeä. Kofeiini laukaisee kehon tuottamaan enemmän stressiä hormoneja. Stressi hormonit aiheuttaa kehon reagoida tavoilla, jotka lisäävät määrä akne flare-ups. Pysy kaukana kofeiinia sisältävät tuotteet voivat auttaa selvittämään akne ongelmia.

Jos olet tekemisissä pienempiä akne breakouts käyttäen spot hoito on paras valinta. Tällä tavoin voit käsitellä vain alueella, jolla on akne. Etsi hoitoja, jotka sisältävät ainesosia, kuten rikkiä, salisyylihappoa tai bentsoyyliperoksidi. Voit myös katsoa online-enemmän luonnollinen korjaustoimenpiteitä.

Jos lääkäri on määrännyt sinulle antibiootteja tai lääkkeitä hallita akne, varmista, että olet ottaa lääkettä sen koko kurssin, ennen kuin se päättää, jos se toimii tai ei. Usein, akne pahenee alussa uuden hoito näppylöitä tulla pintaan, joka ei ollut näkyvissä sitä ennen. Antaa kehon runsaasti aikaa sopeutua lääkkeitä, ennen kuin päätetään, jatketaanko hoitoa.

Tässä artikkelissa olemme tarkastelleet muutamia tieteellisesti todistettuja vinkkejä käsitellä akne puhkeaa. Saatat joutua kokeilemaan useita ennen kuin löytää, mikä toimii sinulle, mutta yksi varma palo-hoito ei ole poissa jos voit jäädä pysyviä. Noudata näitä ohjeita olemme antaneet löytää ne, jotka työn puolestasi.